| La cofetarie | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: La cofetarie Vin Mar 19, 2010 5:41 am | |
| | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: La cofetarie Vin Mar 19, 2010 6:54 am | |
| - Ce tort frumos. Spuse Laia admirand tortul | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Vin Mar 19, 2010 8:04 am | |
| Ma pun si tai tortul si impart feliile. Apoi torn sucul in pahare. Apoi spun: -Inainte de a manca tortul, propun sa facem un toast, in cinstea sarbatoritului, Zorax. Apoi chem nava care veni si pluti la cativa metri deasupra terasei. Apoi incep eu toastul: -Iata-l pe bunul meu prieten. Astazi am onoarea de a fi alaturi de el intr-un moment atat de important in viata lui, asa cum a fost si el alaturi de mine atat im momentele bune cat si in cele rele. Vreau sa ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine si pentru tot ajutorul acordat, in calatoriile mele. Vreau sa ii urez lui o viata lunga, cat mai putine incidente si un calduros "La multi ani" Se auzi un mic sunet iar apoi computerul de bord al navei incepu sa vorbeasca. -Sunt Zorax si ii multumesc prietenei mele, Lum, pentru aceasta surpriza minunata. Apoi ii fac semn lui Laia sa faca si ea un toast. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Vin Mar 19, 2010 8:10 am | |
| - Eu? Sopti Laia apoi continua cu voce tare/ Zorax, desi nu te cunosc de mult timp esti o nava foarte draguta si primitoare. Sunt sigura ca in anii tai de viata ai trecut prin multe, de aceea iti urez ca in toata viata ta de acum inainte sa ai parte numai de momente bune. Sa ai grija de tine si de asemenea si de Lum. La multi ani | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Vin Mar 19, 2010 8:16 am | |
| Se auzi din nou computerul de bord vorbind, de data aceasta cu o voce un pic schimbata, ce parea o voce emotionata: -Iti multumesc frumos, Laia, pentru aceasta urare minunata. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Vin Mar 19, 2010 8:22 am | |
| - Pentru nimic, doar este ziua ta. Spuse Laia privind nava si zambind " Asta este un pic ciudat, dar cred ca ma pot obisnui" | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 6:09 pm | |
| Tocmai atunci aparu pe terasa un extraterestru cu pielea verde, nu mai inalt de 60 cm si cu o fata urata, schipatand si plangand si cersind: In numele lui Da.Kşa si cu tehnologia voastra avansata, va rog ajutati-ma, sa imi recapat sanatatea, nu cer bani, stiu c nu aveti asa ceva, rog doar asistenta medicala. Si se plimba printre mese. -E uite un aspect negativ si la noi. Acesta este un copil de pe planeta Kellion nascut cu malformatii. Avem parte de asa ceva cel putin o data pe saptamana. Si aceste malformatii se datoreaza poluarii excesive a planetei Kellion. Pentru a putea fi ajutati, trebuie sa se gaseasca un binevoitor care sa ia olul de sponsor si sa faca un acord cu federatia. Si la noi exista fenomenul cersetoriei. De fapt nu la noi ca specie ci speciile de pe alte planete vin la noi sa se foloseasca de tehnologia noastra avansta. Si iti pot explica si cine este Da.Kşa. Ii spun eu lui Laia. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 8:50 pm | |
| Cand Laia il vazu inima ei incepu sa se inmoaie. Il privi cu tristete pe baiat. Se ridica si se indrepta spre baietel, scoase o acadea si i- o intinse cu un zambet larg - Stiu ca asta nu te v- a face bine dar sper ca te va indulci un pic. ^_^ | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 10:09 pm | |
| Baietelul ii multumi. -Ambasada noastra cauta sponsori pentru asemenea cazuri insa e cam greu sa gasim sponsori in ziua de azi. Zizilon ne fura toti sponsorii. Toti prefera parteneriate cu ei, desi am lansat diferite promotii. Spuse tatal lui Lum. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 10:10 pm | |
| Laia se aseza la loc - Si nimanui nu- i pasa de copii astia? Adica ar putea sa faca ceva mai mult. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 10:27 pm | |
| -Se pare ca nu prea. Iar daca sponsorii vor intarzia sa apara tensiunea concurentei intre Uru, Zizilon si Kellion risca sa explodeze si sa ne fereasca Da.Kşa de vreun razboi interplanetar. Kellion acuza pe uru ca nu face nimic desi are toata tehnologia necesara. iar Zizilon sunt interesati de razboaie, sunt un popor de luptatori. Au invins vartarii care amenintau federatia iar ei cum sunt dependenti de lupte si razboaie creeaza tensiuni intre cele 3 planete. Ei folosesc razboaiele si ca principiu de a importa arme si a se inarma pana in dinti pentru un eventual mare razboi intergalactic in caz ca vartarii ar reveni. In federatie controlul armelelor e foarte strict si ei asta solutie au asit desi nu e prea corecta. Ii spun eu lui Laia. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 10:33 pm | |
| - Cine este Da. Ksa? Un fel de Dumnezeu? | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 10:42 pm | |
| -Exact. Ti-am spus ca noi nu avem biserici ci credem doar intr-un spirit al universului, creator al universului careia doar ii multuminm in sinea noastra pentru ca da viata universului. Este creatorul universului. El ar putea fi numit Tatăl şi Mama Întregii Perfecţiuni a lumii, deşi nu este nici bărbat şi nici femeie! El este Il Separaţio, Echilibrul din care se naste Plusul şi Minusul, Masculinul şi Femininul! Dar în El acestea nu sunt separate şi în mod egal, ci unite într-o energie unică ce nu este nici masculină şi nici feminină, dar prin difuzia ei apar acestea două în raportul cuvenit!Din Da.Kşa se trag toate, El fiind Tot ceea ce este Fiinţă şi Nefiinţă. Pe scurt, noi credem ca asa cum fiecare om are un spirit care ii da viata, asa are si universul spiritul sau, care mentine universul in viata. Fara el, se spune ca tot universul ar fi doar un pustiu imens si intunecat. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 01, 2010 11:06 pm | |
| - Aha... deci ca un Dumnezeu. Inteleg. ^_^ | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Vin Apr 02, 2010 2:32 am | |
| -Da, ai inteles foarte bine. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Mier Apr 07, 2010 3:47 am | |
| Laia zambi - Nu este foarte complicata planeta voastra, dimpotriva este chiar simpla si frumoasa. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Mier Apr 07, 2010 4:36 am | |
| -Ne bucura sa auzim aprecieri. Spun eu. Terminand masa, observ ca se lasase intunericul. -Laia, uite acum a sosit noaptea. Si noaptea este cel mai bun prilej pentru a vedea orasul de sus din telegondola ce face legatura intre Centru si Parcul de Distractii. Ii spun eu lui Laia. | |
|
| |
Dark Angel
Numarul mesajelor : 122 Data de inscriere : 06/04/2010
| Subiect: Re: La cofetarie Mier Apr 07, 2010 7:32 pm | |
| Pe cat cele doua vorbeau,eu am trecut pe langa cofetarie si le-am zarit.-Hey,salut! | |
|
| |
:::YuMe:::
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 06/04/2010
| Subiect: Re: La cofetarie Mier Apr 07, 2010 7:33 pm | |
| Aparu si Yume pe neasteptate,dintr-un copac stand cu capul in jos: -Miaw,hey,ce faceti? | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 08, 2010 12:36 am | |
| - Alex, Yume?????? Cum ati ajuns aici off: suntem pe planeta lui Lum. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 08, 2010 1:02 am | |
| -Atunci banuiesc ca v-ar incanta si pe oi o plimbare cu telegondola. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 08, 2010 1:08 am | |
| - Mie una mi- ar placea, defapt incanta. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 08, 2010 1:18 am | |
| -Sa vedem ce spun ceilalti. Yume, Alex? Sper sa nu asteptam prea mult raspunsul de la voi. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: La cofetarie Joi Apr 08, 2010 5:09 am | |
| - Alex, Yume... Yuhuuuuuuuuu, mai sunteti aici? Le striga Laia facandu- le cu mana, desi ei erau la numai cativa metri de ele. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: La cofetarie Mar Apr 13, 2010 12:18 am | |
| -Vad ca pe ei nu prea ii intereseaza. Ce ar fi sa ii lasam sa se distreze cum vor si sa mergem numai noi doua si familia mea? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La cofetarie | |
| |
|
| |
| La cofetarie | |
|