***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Laboratorul de fizica

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Laboratorul de fizica - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 3:59 am

-Va trebui sa ma ocup si de profesorul de matematica care nu si-a gasit loc decat laboratorul de fizica. ar trebui ca matematica sa se faca intr-o sala de clasa normala si sa va lase pe voi sa faceti fizica in laboratorul de fizica nu in cel de chimie. Cat despre pedeapsa, asta e decizia mea. Mai bine fugi pana nu ma razgandesc si si iti dau vreun preaviz de exmatriculare. Spuse directorul.
O asteptassem pe Laia pe hol. Ascultasem prin usa.
-Laia, asa este ca munca in folosul scolii la liceul asta, o dicteaza elevul de servici pe scoala?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 4:02 am

- Am inteles domnule. Laia iesi repede pe usa, si o inchise incet. Nu- i raspunse nimic lui Lum ci merse drept inainte, asa de incet si de trista de parca i- ar fi cazut cerul in cap. Bombanea incet
- Munca... in folosul comunitati? Munca... in... folosul...
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 4:21 am

Ma indrept catre Laia.
-Laia, te rog, frumos raspunde-mi la intrebare. Insist, rugator.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 5:35 am

- Huh? Ce intrebare? Scuze, nu am fost atenta. A.... da, elevul de serviciu. Spuse Laia inca deprimata
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 6:05 am

-Si ia ghici cine-i elevul de servici saptamana asta? Eu sunt. Si fiindca sunt si prietena ta, iti voi da o sarcina usoara. Sa ma ajuti sa pregatim balul bobocilor, si sa maturi prin scoala inclusiv in cancelarie.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 7:12 am

- Tu esti? Asta da surpriza. Multumesc. Si cand ar trebui sa matur prin scoala?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 7:45 am

-Dupaamiaza, dupa terminarea cursurilor. Daca vrei, te pot ajuta si eu.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 7:46 am

- Nu este nevoie, este pedeapsa mea. Dar chiar si asa este cam crud directorul asta, nu aveam de gand sa arunc clasa in aer.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 7:59 am

-Mda, stiu este o acritura. Si vrei sa ma ajuti la organizarea balului bobocilor sau vrei o pedeapsa mai dura? intreb eu si chicotesc.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 8:00 am

- orice numai nu pedeapsa cea dura. Si in primul rand imi place sa decorez
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 7:15 pm

Deodata aparu in mana Laiei un biletel. " Eu si Ai am plecat. N-am mai stat la ora, era plictisitor. Cand am disparut mi s-a parut ca a comentat profesooul ceva dar n-am bagat de seama. Ai grija ce faci!
P.S. Ren "
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 7:58 pm

-Bine, atunci uite cum facem. Acum te duci in cancelarie si ei decoratiunle din dulap si dupa ce se va termina ora de sport, vei intra in sala de sport si te vei apuca de treaba. Dupa ce termini cu sala de sport vei incepe cu curtea scolii.
insa inainte sa pui decoratiile in sala de sport, iti mai dau cate ceva de facut: maturi, stergi praful si uzi florile din camaruta profului de sport. Apoi in curte maturi curteasi apoi pui decoratiile. Iar la finalul zilei dupa ce pleaca toti elevii din scoala maturi prin clase. Cam atat pentru azi. Pentru zilele urmatoare vom mai vedea.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 8:31 pm

Laia nu fu atenta la ceea ce i- a spus Lum, era ocupata sa citeasca biletul " Bine Ren."
- Lum ai zis ceva?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 9:23 pm

-Mda, tocmai iti spusesem ce ai de facut. Bine mai repet o singura data dar sa stii ca a 3-a oara nu mai repet. Acum te duci in cancelarie si ei decoratiunle din dulap si dupa ce se va termina ora de sport, vei intra in sala de sport si te vei apuca de treaba. Dupa ce termini cu sala de sport vei incepe cu curtea scolii.
insa inainte sa pui decoratiile in sala de sport, iti mai dau cate ceva de facut: maturi, stergi praful si uzi florile din camaruta profului de sport. Apoi in curte maturi curteasi apoi pui decoratiile. Iar la finalul zilei dupa ce pleaca toti elevii din scoala maturi prin clase. Cam atat pentru azi. Pentru zilele urmatoare vom mai vedea.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 9:38 pm

Cand auzi asta parca ii cazu cerul in cap
- Am inteles sa traiti. Aceasta pleca si lua decoratiunile din dulap din cancelarie
- Acum?Inca nu s- a terminat ora de sport.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 9:50 pm

-Pai mai bine ai sterge praful de pe holul asta, utilizat de profesori. Uite vitrinile astea au praful de un deget. A si sa stergi de praf si statuile de lemn. Intre timp eu imi voi face un plan cum va trebui amenajae decoratiile. Vreau sa iasa ceva foarte frumos si unicat.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 18, 2010 9:52 pm

- Am inteles sa traiti. Laia lua puful si incepu sa stearga geamurile.
- Cred ca geamurile astea sunt vechi de cand traia bunica. Isi spuse pentru ea
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 5:33 am

-Astea, intradevar, da. Chiar mai batrane. Sunt de aceeasi varsta cu cladirea liceului. Au 230 de ani. Exceptie fac geamurile de la clase, sunt schimbate o data pe luna fiindca copii le sparg jucand fotbal in clasa.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 5:58 am

- Mda... dar tu de unde stii atatea?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 6:14 am

-M-am uitat prin evidentele liceului. Este o mapa destul de groasa intr-un dulap din cancelarie. Acolo scrie orice modificare facuta in liceul asta, e evidenta la zi a liceului. Nu am facut decat sa o scanez cu MP7-ul meu si acasa am am avut rabdarea sa o citesc seara inainte de culcare.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 6:42 am

- Uau, sunt sigura ca era fenomenala. Spuse laia sarcastica
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 6:49 am

-Poate parea plictisitoare, dar daca vrei cu adevarat sa stii istoria liceului, nu iti mai pare asa.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 6:59 am

- mda. Am terminat. Spuse Laia zambind aratand ca stersese tot praful.
- Uau, esti sigura ca e liceul?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 8:27 am

-Mda, sunt foarte sigura. Chiar scrie ca este vorba despre acest liceu.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 19, 2010 8:54 am

- Ma refeream la faptul ca arata ca nou, parca nici n- ar fi liceul nostru. Bun si acum?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Laboratorul de fizica   Laboratorul de fizica - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Laboratorul de fizica
Sus 
Pagina 2 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Laboratorul de biologie.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Academia :: Salile de curs-
Mergi direct la: