| Resurse de sange | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: Resurse de sange Sam Iun 12, 2010 10:02 pm | |
| -A, nu, mersi. Ma gandesc ca daca situatia devine mai periculoasa pentru tine, ai putea veni si locui cu mine pe planeta mea cateva zile sau saptamani pana cand situatia va reveni iarasi la normal. | |
|
| |
CoOkIe Member
Numarul mesajelor : 2080 Varsta : 113 Localizare : daca aflu va spun si voua Data de inscriere : 17/03/2010
| Subiect: Re: Resurse de sange Sam Iun 12, 2010 10:05 pm | |
| -Deci Dietrich inca se mai tine dupa tine...interesant... nu ar fi o miscare prea inteligenta sa apara la o petrecere scolara dar depinde cat de impulsiv e....spun indiferenta. Vamprii traiesc o eternitate, nu renunta in cateva zile daca vor sa omare pe cineva... | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Resurse de sange Sam Iun 12, 2010 10:09 pm | |
| -Stiu, dar daca ar venii la o petrecere ar avea ce manca, mai ales daca isi aduce si cainii cu el. Ofta ea. | |
|
| |
CoOkIe Member
Numarul mesajelor : 2080 Varsta : 113 Localizare : daca aflu va spun si voua Data de inscriere : 17/03/2010
| Subiect: Re: Resurse de sange Sam Iun 12, 2010 11:03 pm | |
| -Mda...si asta e adevarat. Fiti atente desi nu cred ca va aparea, spun pe un ton neutru. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Resurse de sange Sam Iun 12, 2010 11:05 pm | |
| - Voi fi, desi nici eu nu cred ca va aparea, sper, nu vreau sa trag la fund pe toti colegii. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Resurse de sange Sam Iun 12, 2010 11:42 pm | |
| -Si eu voi fi foarte atenta. A apropo de asta Laia. Chiar daca tehnologia ofensiva nu functioneaza impotiva vampirilor m-am gandit ca cea defensiva nu ar strica sa o avem asupra noastra si aici ma refer la ceacare doar ne ajuta sa scapam teferi si nevatramati din anumite incurcaturi. Spionii au multe asemenea gadgeturi care ii ajuta sa evadeze din situatii foarte incurcate.
Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Dum Iun 13, 2010 9:23 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Resurse de sange Dum Iun 13, 2010 7:39 pm | |
| - Adica? Ce tehnlogie? Stii....tehnologia nu prea functioneaza impotriva vampirilor.... | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Resurse de sange Dum Iun 13, 2010 9:40 pm | |
| -Stiu, dar nu ma refeream la tehnologie impotrva lor, ci tehnologie care sa lucreze pentru noi sa ne salveze din anume situatii. Lentilele de contact cu raze- M care permit sa poti vedea prin orice obiect. Ochelarii de soare cu senzori de căldură ne-ar ajuta sa detectam miscarile de la distanta. Presaupun ca aceste doua gadgeturi ne-ar ajuta sa il detectam pe Dietrich mult mai repede decat in mod normal sa ne ferim la timp. A doua piele, e de fapt o piele sintetica care se muleaza perfect pe corpul nostru si anuleaza sau elibereaza orice substanta cu care suntem stropite sau injectate sau va opri pe Dietrich sa ne muste. El cand va dori sa ne muste, nici nu ne va strapunge pielea noastra ci pielea sintetica care va elibera un sange fals. Inelele ce proiectează holograme ne va proiecta propriile imagini pentru al induce in eroare pe Dietrich, Rujul laser il vom folosi pentru a taia diverse lucruri, poate taia absolut orice. Bratara multifunctionala are o serie de functii ce ne poate ajuta sa scapam din situatii care aparent par fara scapare in caz ca suntem prinse si supuse unor torturi sau ceva de genul asta. Cercei cu microfon si casti sa putem comunica intre noi. Si ultimul gadget, un jet-pack care e aparent un rucsac insa e de fapt un elicopter portabil. Te poate face sa zbori la fel ca si mine. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Resurse de sange Mar Iun 15, 2010 3:17 am | |
| -oau.... dar stii, Dietrich e mort. E doar o fantoma ce poseda alti oameni si se foloseste de ei. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Resurse de sange Mar Iun 15, 2010 3:43 am | |
| -Da, stiu asta, dar Dietrich nu poate sa ne faca rau decat daca poseda un om. Si din moment ce poseda un om adica isi ia corp material, aceasta tehnologie ne poate ajuta. Insa daca Dietrich gaseste o modalitate sa ramana fantoma si sa ne faca rau, atunci nici tehnologia asta nu ar functiona. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Resurse de sange Mar Iun 15, 2010 3:50 am | |
| - Mda.... vom vedea ce se va intampla. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Resurse de sange | |
| |
|