***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Schite....

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Schite.... - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 3:38 am

-Da, a-ti castigat, domnisoara. Toate cele 3 obiecte puse la bataie va vor fi inlocuite cu unele noi-noute de ultima generatie si in plus va puteti alege o excursie oriunde doriti dumneavoastra pe banii sponsorului nostru. In excursie intra urmatoarele: bilet de avion dus-intors, la clasa Business, cazare 7 nopti la un hotel de 5 stele, transport cu limuzina intre aeroport si hotel, si catre obiective turistice si soferul limuzinei va fi si ghidul dumneavoastra. Spuse barbatul.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 4:04 am

Laia ramase cu gura cascata cand auzi:
- Wow... bravo Misa! Felicitari. O aplauda Laia voioasa, venind langa ele.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 2:18 pm

-Bravo! Felicitari, Misa! Sper ca iti place cadoul meu. Adica faptul ca te-am inscris la concurs si ai castigat.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 3:32 am

-Yey! Plec in vacanta. Din pacate habar n'am unde sa merg....Porpuneri? ma intorc spre Lum si Laia.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 4:03 am

- unde iti place cel mai mult. Sunt multe orase, alegeti si tu unul care ai vrea sa-l vezi.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 12:36 pm

-Pai stiu un loc care ar fi potrivit pentru tine. Transilvania. Spun eu glumind.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mai 21, 2010 9:08 pm

- Transilvania? Oamenii aia s-ar speria de ea mai rau decat aici.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeSam Mai 22, 2010 4:34 pm

-Chiar nu pot intelege. Misa, nu este complet vampir si chiar si asa ce daca se plimba noaptea? Chiar nu vad ca ar fi evident de la distanta ca e vampir. Misa seamana tot mai mult cu un om decat cu un vampir. Uite spre exemplu domnul pe care l-am chemat eu sa tina concursul aici, nici nu a bagat de sama ca sta de vorba cu un vampir. Ii spun eu lui Laia.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 2:04 pm

Laia ii facu semne sa taca ¨Ai inebunit???? Lumea nu stie despre vampiri!!!¨ Se gandi ea stiind ca Lum o sa-i citeasca gandurile.
- Este doar o gluma intre noi! Ii spuse domnului zambind prosteste. Este....atragatoare si de aceea ii zicem ca se aseamana cu un vampir, fiindca are o atractie....mare.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 4:04 am

-Asa este. Spun eu pentru ca sa imi indrep gresala.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 11:15 pm

- Aha... mda... aici aveti premiul! Va rugam sa completati niste hartii! Ii spuse domnul intinzandu-i niste hartii lui Misa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Schite....   Schite.... - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Schite....
Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Gradina-
Mergi direct la: