***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ploaie, frig, noroi si ceva dulce

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 12:18 am

-Inteleg ca te-au suparat parintii ei si ca asta e atitudinea unui vampir adica sa ucizi, dar nu pot inelege de ce a trebuit sa o transformi pe lina in vampir. Spun eu in soapta incat sa auda doar Misa si Laia.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 12:29 am

-Parintii ei imi stateau in cale, nu mi'au facut nimic. Si eLina....ei bine doar m'am jucat, era pe moarte si mi'a parut rau de ea, imi placea cum arata...raspund sec.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 12:41 am

-A daca asta era singura modalitate, de a fi salvata, inteleg.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 3:18 am

-Nu, nu intelegi. N'am salvat'o, pentru un om nu'i usor sa devina vampir si daca e copil e chiar mai rau, tot ce am facut a fost sa ma joc cu sentimentele ei, asta am facut toata viata, m'am jucat cu sentimentele celor din jur.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 3:40 am

- Si ai platit destul pentru asta. A trecut, nu conteaza ce ai facut in trecut, conteaza ce o sa faci de acum incolo. Ii spuse pe un ton cald.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 4:30 am

-Asta voi face si de acum inainte....Dar tu, cum poti sa fii atat de buna, parca esti un ingeras. Chiar crezi ca toti avem un motiv pentru ceea ce facem?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:07 pm

- Intr-un fel. Spuse pe un ton jos coborandu-si privirea. Sunt asa, pentru ca asa sunt... nu iti pot explica de ce ma port asa.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:22 pm

-Eu daca as fi fost om, m-as fi putut supara pe Misa, imediat ce am auzit ca se joaca cu sentimentele altora, dar cum nu sunt om si dupa cum am spus si altadata, noi respectam atat pe semenii nostri cat si pe altii indifeent de comportamentul lor, deci nu prea ma pot supara.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:25 pm

- Nu ma pot supara pe ea. Am auzit prin ce a trecut si nu o condamn pentru cum se comporta. Ii spuse lui Lum fara sa o priveasca.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:39 pm

-Ce anume stii? intreb apasat studiind'o cu atentie pe Laia.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:41 pm

- Toata lumea te-a tratat ca pe un obiect nepasandu-i de sentimentele tale. Ii spuse cu regret.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:43 pm

-N'a fost chiar asa, raspund scurt.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:47 pm

Laia o privii usor trista:
- Atunci ce a fost?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mai 13, 2010 10:52 pm

-Intradevar imi dau si eu seama despre ceea ce spui tu, dar nu e singura cale sa te joci cu sentimentele altora care nu ti-au facut nici un rau. Adica inteleg ca ceea ce a facut ea cu parintii ei si cu matusa, se poate incadra la legitima aparare, dar sa te joci cu sentimentele verisoarei care era un copil mic si nevinovat, asta nu e o solutie. Dar bine a fost totusi si un fapt bun in chestia asta. Adica fara sa isi dea seama probabil a facut un fapt bun, salvand-o de la moarte prin transformarea in vampir. Dar nu as putea permite ca sa se joace cu sentimentele oamenilor nevinovati. Daca are chef sa isi aleaga ca victime infractori, ar ajunge un vampir al justitiei si atunci nu as avea ce sa ii reprosez. Stiu prin ce a trecut si vreau sa ii demonstrez ca se poate indrepta asta, sa ii demonstrez ca pana si un vampir merita sa fie fericit.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Vin Mai 14, 2010 1:43 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 3:18 am

-Aha cum ziceti voi....spun pe un ton neutru.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 3:19 am

Laia nu mai spuse nimic, doar lasa capul in jos.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 3:10 pm

-Am vazut la televizor la stiri multi copii batuti si chinuiti de parinti. Ma gandesc ca Misa, a trecut prin aceleasi situatii.
As dori sa o pot face pe Misa fericita, dar nu prea stiu cum. Ii spun eu lui Laia.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 2:18 am

-Nu m'a batut nimeni... daor am fost inchisa in tr'o pivnita 10 ani si am mancat sobolani...au un sange destul de bun...spun indiferenta fara sa le privesc.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 4:41 am

Laia o privii induiosata pe Misa:
- Cred ca a fost groaznic.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 1:24 pm

Altii copii pe langa ca sunt tinuti in pivnita fara mancare si apa sunt si batuti zilnic sau uneori chiar si mai rau.
-Misa, spune-mi ce ai fi dorit sa faci cand erai mica, si erai inchisa in pivnita. Spune-mi o dorinta care iti trecea in gand pe atunci. Ma refer unde ai fi vrut sa fii si ce ai fi dorit sa faci sa te distrezi.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 7:03 pm

- Cand esti inchisa atat timp presupun ca incepi sa te gandesti la razbunare.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 11:01 pm

-Nu'mi mai amintesc ce vroiam....dar mi'am ucis fratele cand am iesit si apoi am fugit, raspund cu aceeasi voce indiferenta.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 11:14 pm

-Si eu vroiam sa te fac fericita incercam sa recuperam timpul pierdut.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Dum Mai 16, 2010 9:02 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 8:40 pm

-Intentia conteaza, oricum nu mai conteaza, nu poti da timpul inapoi....
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitimeDum Mai 16, 2010 9:04 pm

Asta asa este. Nu se poate da timpul inapoi. Poate va mai dura pana cand se va inventa masina timpului. Deocamdata in materie, pe planeta mea cea mai avansata creatie e cronovizorul cu care poti vedea doar in trecut. Este folosit mai ales de politie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ploaie, frig, noroi si ceva dulce   Ploaie, frig, noroi si ceva dulce - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Ploaie, frig, noroi si ceva dulce
Sus 
Pagina 6 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ploaie de petale...seara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Cofetaria-
Mergi direct la: