Bun, m- am gandit sa fac rubrica asta pentru cei care sunt noi in rpg. La inceput nu am crezut ca va fi nevoie de o rubrica ca asta dar se pare ca este. Am sa va explic aici, daca aveti vreo nelamurire sa- mi spuneti, nu ma prea pricep la explicatii.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RPG= role play game
In primul si in primul rand trebuie sa iti alegi cine vrei sa fii, adica daca esti un personaj din anime sau o persoana din viata reala. Apoi va trebui sa gasesti o poza sau doua cu personajul tau. Daca este un personaj inventat de tine va trebui sa ii dai si un nume.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INREGISTRAREA
1. In bara de sub poza forumului apar:¨INDEX/ CALENDAR/FAQ/SEARCH/MEMBERS/GROUPS/LOG IN ori REGISTRATION¨ da- i click pe REGISTRATION, iti vor aparea niste reguli pe care voi trebuie sa le accepti pentru a-ti putea crea contul. Apoi iti va aparea:
- o casuta unde va veti pune numele de UTILIZATOR, cum este spre ex. al meu : Laia.
- una in care sa puni parola
- una in care sa pui emailul.
2. Dupa ce te inregistrezi, iti v- a veni o scrisoare pe emailul pe care l- ai scris, pentru a confirma ca esti chiar tu respectivul utilizator ( nu este nevoie sa o deschizi pentru ca contul se activeaza singur) Dai click la Log In si scrii acolo utilizatorul ( adica numele pe care l- ai ales) si parola ( pe care tot tu ai aleso).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROFILUL
Fiecare trebuie sa- si aranjeze profilul. Incepeti cu avatarul ( avatarul este poza pe care voi o aveti ca personaj)
Clikati pe Profil ( din bara de sub poza siteului) va vor aparea diferite lucruri : Informatii/Preferinte/Semnatura/ Avatar. Clikati pe avatar, apoi puteti pune avatarul ( adica poza) din calculatorul vostru sau dintr- un site pe care il aveti.
2. Semnatura ( este la alegere) la semnatura puneti poza cu personajul vostru sau puteti pune orice poza vreti.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bun venit pe forum
In primul rand trebuie sa treceti pe la rubrica Reguli, ce se afla in Administratie ( stiu ca va e lene dar...).
1.Dupa ce ati citit rubrica Reguli, treceti pe la Welcome sa va cunoastem si noi. Welcome/ Post new/ Titlu( Salut, sunt si eu pe aici, hello, etc.)/ Mesaj: Buna, ma numesc x si am 15 ani, sunt din... si imi place muzica... animeurile....
2. Pentru a posta in rpg trebuie sa treceti sa completati FISA PERSONAJELOR ( se afla la inregistrarea personajelor)
3. Postarea in Rpg> Incepeti cu camere, fiecare trebuie sa aiba o camera a lui nu? De aceea faceti un NEW POST si ii puneti un titlu ( ex. Camera lui x) si la mesaj spuneti ce faceti in acel moment ( ex: Laia tocmai ce se mutase in noul ei apartament, intra in camera obosita si se tranti in pat adormind).
Si asa faceti si la celalalte rubrici, de asemenea puteti si raspunde la celelalte subiecte, intrand in acestea si dand REPLY
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper ca ati inteles ce aveti de facut.... Daca aveti nelamuriri sunt pe site 3/24 sau cateodata 8/24. Asa ca va urez succes!