***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cand n-ai ce face

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeMier Apr 14, 2010 11:55 pm

Intr-o zi de vineri, dis de dimineata, Ren isi facea veacul pe la bucatarie. Toate erau vraiste, insa el n-avea nici un stres si canta.
"I keep on fallin', in and out of love with you
I never loved someone the way that I love you"
...si bucataria era plina de sange.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeMier Apr 14, 2010 11:58 pm

Laia intra adormita in bucatarie, abia tarandu-si picioarele.. se trezi imediat cand vazu tot sangele din bucatarie. Facu ochii mari si alerga speriata langa Ren
-Iubitule, esti bine? Esit intreg? Unde esti ranit? Il intreba fara sa respire privindu-l din toate colturile sa se asigure ca e bine.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:00 am

Ren se ineca la ultimele doua cuvinte.
-You...you...Iubito!! ridica mainile in sus. Sunt ok! Linisteste-te! zambi el.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:05 am

Intru in bucatarie, purtam doar o rochita de noapte foarte scurta din matase neagra si niste papuci de casa uriasi roz si pufosi.
-De ce e bucataria plina de sange?!
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:06 am

-Dar voi de ce intrati asa brusc? Mai are nevoie si omul de intimitate!! raspunse glumet Ren. Infine!
Apoi lua un cap de taur de pe masa proaspat taiat.
-Aveti vreun animal de hranit sau il arunc? intreba senin.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:11 am

-Tu vrei sa ai intimitate in bucatarie? Nu poti si tu sa macelaresti animalele in alta parte?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:13 am

Laia cand il vazu incremeni, privii capul de taur ingrozita. Se intoarse pe papucii negrii, si se indrepta spre usa
-Cred ca... mi-a pierit foamea. Ne vedem mai incolo. Spuse aproape fara glas si iesi din bucatarie.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:20 am

Ren arunca capul pe fereastra si fugi dupa Laia.
-Iubito!!! aparu in fata ei. Imi cer scuze!! si o lua in brate. Uite, o sa-ti explic! si se intoarse inapoi cu fata in bucatarie.
Ii arata oala de pe aragaz in care fierbea sangele.
-Stii...spuse pe un ton agitat...ti-am zis ca nu vreau sa avem secrete unul fata de celalalt si...inghiti in sec...fac vin! Mai stii vinul de la munte cand mi-a zis Anna sa tac?Si toate celelalte vinuri? Eu le fac....adauga ingrijorat.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:45 am

Laia privi oala:
- Adica.... vinul acela delicios... este din sangele animalelor? Intreba Laia printre picaturi.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 12:47 am

Ren scrasni din dinti.
-Da...si opri aragazul.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:14 am

-Am zis ca prefer sa nu stiu ingredientele mancarurilor? Spuse ca si pentru ea, il privi pe Ren:
-Iubitule, fa ce vrei tu, daca tie iti place sa faci vin atunci fa-l. Ii spuse pe un ton cald
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:16 am

-Nu, n-ai zis! ii raspunse ca si cum cineva i-ar fi dat o palma. Atunci stai cu mine? o intreba pe un ton usor tremurat.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:21 am

- Sigur, dar nu in tot sangele asta.. miroase ingrozitor. Spuse Laia tinandu-se de nas, deschise fereastra pentru a lasa aerul sa intre.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:23 am

-Ah, scuze! Oricum strang! Aproape am terminat! zambi el si lua oala de pe aragaz.
Rupse un pliculet si varsa in oala. Apoi o scoase pe balcon. Se intoarse si lua toate cele pentru curatenie. Isi sufleca manecile si se apuca de treaba.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:52 am

Laia isi dadu bluza de la pijama jos, ramanand doar in bustiera si in pantalonii scurti de la pijama.
- Daca tot curat nu am de gand sa imi murdaresc pijamaua. Lua o carpa si incepu sa curete.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:53 am

-Iubito! exclama Ren. Ce faci? Nu e nevoie, ma descurc! zambi degajat.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:54 am

- Cum adica ce fac? Curat, nu e evident? Il intreba in timp ce continua sa curete.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 1:55 am

-Iubita....ofta el...Fie...raman dator! zambi el si continua sa curete.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 2:02 am

Laia veni langa el si ii dadu usor o palma peste cap:
- Cum adica imi ramai dator? Nu ai de ce, doar si eu trebuie sa te ajut. Spuse zambind, se intoarse si continua sa curete.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 2:34 am

-Asa asa, mai cu spor, mai cu spor. Ati ratat o pata.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 8:21 pm

-Hey! ridica Ren capu spre Misa. Tu de ce comentezi? Si...se uita confuz la Laia...De ce trebuie sa ma ajuti? se freca el in cap.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 9:13 pm

-Degeaba ca nu ma plateste nimeni ca sa comentez. Si ea te ajuta pentru ca ii place sa se murdareasca de sange...si probabil asta e in locul gimnasticii de dimineata asa ca las'o sa te ajute daca nu vrei sa se ingrase.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 9:27 pm

-Poti sa nu mai comentezi? ii spuse Ren cu calm. Mie imi place oricum de ea, nu ma intereseaza daca e grasa sau slaba! si continua sa stearga peretii.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 9:55 pm

-Nu pot, raspund scurt.
Pasesc cu grija ca sa nu ma murdaresc pana ajung la frigider. Il deschid si incep sa cotrobai prin el.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitimeJoi Apr 15, 2010 9:58 pm

Ren o privi cu coada ochiului pe Misa.
-Tipic...murmura el.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cand n-ai ce face Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face Icon_minitime

Sus In jos

Cand n-ai ce face
Sus 
Pagina 1 din 8Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-