***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cand n-ai ce face

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Cand n-ai ce face - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 2:55 am

-Bine! Spuse matusa lui Lum si apoi cobori la marginea orasului cu nava. Opri motorul apoi isi dadu casca jos si lasa sa i se vada parul bogat si cret. Isi puse casca pe ghidon si ramase imbracata in costumul de astro-motociclist.
-Deci? te ascult! spuse ea calma
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 3:29 am

Laia se dadu si ea jos:
- Ma numesc Laia si cum am spus, sunt o prietena a lui Lum. Eram cu ea cand ati aparut. Va duc eu la ea fara sa mai trebuiasca sa carati nava. Sunteti de acord? Nu dureaza decat o secunda.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 3:29 pm

-Bine. Sunt de acord. Apropo, eu ma numesc Léwısia Lęćqtricha. Imi poti spune doar Lusia. Spuse matusa lui Lum.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:21 am

- Incantata, domnisoara Lusia. ^_^ Laia disparu cu ea si aparu in fata lui Lum
- Problema rezolvata Lum^_^.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 1:18 am

-Oau, matusa! Ma bucur sa te vad. Spun eu sarind si imbratisand-o.
Apoi intorc capul catre Laia.
-Laia, mai tii minte cand iti povesteam despre categoriile de nave si ti-am spus de unele mici de forma scuterului care pot fi conduse fara permis?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 12:42 am

- Da, mi-aduc aminte. Si tocmai am vazut una si am si mers pe ea.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 3:10 am

-Ti-ar placea sa ai si tu una la fel?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 3:15 am

- Ar fi faina, dar nu pot umbla cu ea prin oras, toata lumea s-ar holba la mine si nu as avea unde sa o parchez.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 3:58 am

-Oricum lumea se holbeaza la orice este nou. Macar tu nu esti extraterestra. Nu ar crede decat ca ai castigat la loto de ti-ai permis sa cumperi tu prima asa ceva. Spun eu chicotind. Cat despre parcare cum sa nu ai unde? E la fel de mica cat un scuter sau un sky-jet de apa. Se poate parca si pe balcon. Si lumea nu ar crede decat ca este o alta masina zburatoare de fite caci nu va avea de unde sti ca poate zbura chiar si dincolo de sistemul solar.
Este un vehicul capabil să se mişte prin aer, în orice direcţie, în perfectă siguranţă, la viteze uimitor de mari, indiferent de vremea de afară sau de curenţii ascendenţi sau descendenţi din atmosferă. Poate rămâne staţionară în aer, chiar dacă ar bate vântul puternic, pentru o lungă perioadă de timp. Puterea sa de ridicare depinde de o acţiune mecanică pozitivă. Este un vehicul antigravitatie. Nu are nevoie de combustibil fiindca de fapt si-l procura singur. Un astfel de vehicul merge cu energie eterica.
Extragerea de energie din eter şi aşa-zisa “fizică a eterului” se bazează pe principiul că acest Cosmos este plin de substanţă, fiind într-o mişcare perpetuă şi constantă. Pentru că nu există spaţiu gol în Univers, ori de câte ori eterul este “tulburat”, în locul lui apare o altă “sursă eterică”, astfel încât Cosmosul se află într-o mişcare constantă, fiind energizat de aşa-numita Radiaţie a Punctului Zero (RPZ), radiaţia electromagnetică dintre toate particulele Cosmosului având efect asupra diferitelor particule în mod corespunzător. Astfel nava se deplaseaza in mediul eteric cu ajutorul undelor de inalta frecventa si incat nu este supusa gravitatiei planetare, este capabila de o acceleratie fantastica si poate zbura atat pe planeta cat si in univers. Cei drept are o viteza mult inferioara navelor mari. Dar mult superioara fata de rachetele voastre. O astfel de nava poate da ocol sistemului vostru solar in mai putin de doua ore.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cand n-ai ce face   Cand n-ai ce face - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Cand n-ai ce face
Sus 
Pagina 8 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Subiecte similare
-
» Ce credeati cand erati mici
» Eh.. n- am ce face.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Camin :: Bucataria-
Mergi direct la: