***AnImE StArS*** Un forum anime plin de distractii |
|
| Sacrificiu Ninja (naruto style) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mar Apr 20, 2010 9:20 pm | |
| - Citat :
- Cum am terminat celelalte ficuri de pe forum, m-am gandit sa va arat primul meu fic stil teatru, adica cu indicatii de scena:))) dupa ce vi-l arat pe acesta o sa va arat al doilea fic. am pe caiet o gramada si cum n-am ce face....ma gandeam ca poate o sa va placa! so enjoy my first fic!
[ Eu sunt Mitsue. Dupa mult timp indelungat iata-ma ca sunt ninja in satul Konoha. Desi am modul meu de a ma intelege bine cu toti , prietenii mei raman Shikamaru, Temari, Anko, Kankuro si Gaara; cu Gaara totusi sunt ceva mai mult, deoarece ne placem reciproc si chiar daca el e prieten cu Naruto, eu nu-l suport pe Naruto. ] Actiunea se petrece intr-o frumoasa zi de primavara pe terenul de antrenament. Shikamaru sta tolonit pe iarba, Kiba se joaca cu Akamaru, Ten Ten se antreneaza cu Rock Lee si Neji, Shino e cu gandacii lui, iar Naruto se da la Sakura, care ea nici nu-l baga in seama si tot alearga dupa Sasuke. Eu stau pe o buturuga si ii admir pe cei din jur. “-Unde-or fi restul?” ma gandesc eu. -Hey, la ce te gandesti? ma intrerupe Temari. -Temari, cand ai aparut?nici nu te-am simtit… Temari *zambi* : - Evantaiul… Eu *zambind usor* : -Dha, am si uitat.. Dupa o clipa de tacere, Temari spuse cu o voce usor induiosata : - Stii ca Anko s-a accidentat la picior? Eu *surprinsa* : -Ce!?...e bine? Temari *oftand* : -Nu chiar,e la spital. Risca sa si-l piarda … Eu *devenind usor agitata* : -Cum?! Nu se poate. Vreau s-o vad! du-ma la ea, te rog. Temari: - Bine.. si isi deschide evantaiul … - Hai, sus! Cu viteza vantului ajungem la spital. In cea mai mare graba intru in spital. -Unde e Anko?? Temari *pastrandu-si calmul* : - Stai, liniste! Esti intr-un spital! Eu *dandu-mi seama ca are dreptate* : -Oh, imi cer scuze. Unde e? Temari *aratand spre o usa* : - Aici .. si o deschide usor. In camera era si Kankuro. - Hey! spuse el usor zambind. - Buna! ii raspund usor ingrijorata . Cum se simte Anko? Kankuro: - Acum a adormit. I-a dat doctorul niste calmante. Ramane sa vada cand se trezeste. Eu *oftand usor* : -Anko.. ma apropii de ea si o iau de mana. Temari, cea mai calma dintre toti, este ingrijorata, dar se tine tare. - O sa fie bine, nu-ti face griji, doar o stii pe Anko .. e puternica. Si ma ia usor in brate. -Oh Temari ,ce m-as fi facut fara tine?! surioara mea.. - Ai fi murit…se auzi deodata o voce din coltul camerei. Kankuro *surprins* : -Cine e acolo?? -Dar cum n-ai avut norocul, acum o sa moara prietena ta bolnavioara.. continua vocea pe un ton usor ironic si malefic. Temari *usor incordata* : - Lasa-ne in pace! Pleaca! Kankuro *agitat* : -Arata-te! -Sa nu te sperii! spuse vocea. Se auzi doi pasi ,apoi iese in evidenta o mantie neagra. -Oh nu ! O-ro-.. spun terifiata. - Chiar asa … Orochimaru! spuse el si se arata. | |
| | | Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mier Apr 21, 2010 3:57 am | |
| Kawaiiiii!!!!! Un fic cu Naruto, wow, chiar nu ma asteptam. Pare simpatic ficul, nu pot spune prea multe fiindca e doar inceputul. Sunt curioasa continuarea si ce vrea Orochimaru de la ei, poate vor face si ei niste ep in care Oro e interesat de altcineva in afara de Sasuke, pacat ca e mort. Asa, revenind la fic, pare interesant, astept nextul. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mier Apr 21, 2010 9:08 pm | |
| stai linistita ca o sa fie diferit de cum e in desene:)))) so daca te am pe tine ca cititor atunci e ok...o sa pun next-ul pentru tine! Ochii lui erau insetati de sange. -Acum daca-mi dati voie.. si se napusti asupra lui Anko. Temari, care era cea mai aproape de el, isi scoase evantaiul si-l ataca pe Orochimaru. Acesta riposta si o arunca pe Temari de perete. - Temari! si fug spre ea, incercand s-o ajut. Intre timp Kankuro isi scoase corbul si-l tinea pe Orochimaru ‘ocupat’. Tocmai se auzi si usa. - Nu intra! tipa Temari, care tocmai se ridica. Prea tarziu, usa deja se deschise. Era Shikamaru. - Am auzit ca Anko este … si nu apuca sa termine propozitia ca un kunai zbura deasupra capului lui. Surprins de ce se intampla in camera, scoate si el un kunai si lua pozitia de atac. -Mai bine fugi si anunta-l pe Kakashi! ii spun, incercand sa ma apar de shuriken-urile pe care le tot arunca Orochimaru. - Aici, sub evantai! striga Temari, tragandu-ma langa ea. - Dar Kankuro… - Se descurca el! ma intrerupe ea, incercand sa riposteze cu un shadow duplication. Shikamaru , ramase langa usa, aparandu-se si el de shuriken-uri . - Hey, nu-mi mai folosi tehnicile! - Shikamaru, nu e timp de asta! il intrerup eu . N-ai plecat?! Shikamaru: -Bine bine .. ce incurcatura. Incerca sa iasa si apoi fugi la Kakashi. Deodata se auzi parca s-ar fi spart ceva .. era Kankuro . Orochimaru tocmai il arunca pe geam. Toti *surprinsi* : - Kankuroo!! Dar ramase parca plutind in aer. O mana de nisip ii opri caderea. Dandu-mi seama de cine e, zambesc usor. - Gaara.. Orochimaru *zambi rautacios* : - Mai mai, ce de oaspeti! Gaara *uitandu-se sever* : “- Sicriu de nisip!” si il ataca pe Orochimaru in timp ce intra in camera cu Kankuro pe geam. Temari *iesind de sub evantai* : - Bravo Gaara! -Acum e randul meu! se auzi iar o voce .. -Kakashi! spun usor rasuflata.. Cum de.. si nici nu termin bine ca Kakashi se napusteste asupra lui Orochimaru cu un chidori. Temari *parca raspunzandu-mi la intrebare* : - Shikamaru… -Oh .. da! si zambesc usor, uitandu-ma spre usa,vazand ca nu mai e acolo. Deodata sare Kankuro. -Pazea! si sare asupra noastra aparandu-ne de explozie. In camera se lasa un fum dens. Eu *agitata* : - Gaara, Kakashi, Anko! -Linisteste-te! spuse Temari, luandu-ma de mana. Eu *ingrijorata*: -Dar… n-apuc sa termin ca Temari ma ia in brate. -Gata! Si cu spusele ei disparu si fumul. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mier Apr 21, 2010 11:38 pm | |
| Dragut, dar stiu ca a cam imbatranit Oro, ii cam pier tehnicile. Mi- a placut partea. Astept next- ul. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mier Apr 21, 2010 11:44 pm | |
| eh imbatranesc toti:)))) ma bucur ca ti-a placut partea...atunci pun next-ul acum:)
- Acum totul e bine, stati linistiti! spuse Kakashi, zambind usor. Eu *alergand la Anko* : -Si ea…? Gaara *apropiindu-se usor si el* : -Are nevoie de alt picior. Asa a spus doctorul. Eu *ingrijorata*: -Poftim?! Gaara *putin incordat* : -Am vorbit cu el de dimineata cand am adus-o! Kankuro *ingrijorat si el* : -Dar a zis ca vede dupa ce se trezeste.. Gaara *fara nici o expresie* : -Ala nu era doctorul! Facea parte din planu lui Orochimaru. Adevarul e ca… -Inteleg! Dar daca e asa inseamna ca acum Anko poate sa moara. Am dreptate, nu-i asa Kakashi? il intrerup pe Gaara, dandu-mi seama de situatie. Kakashi *privindu-ma fix*: -Cam da.. Eu: -Atunci inseamna ca are nevoie de sange! -Da, dar nimeni nu are grupa compatibila cu a ei.. ma intrerupe Kakashi. Si in plus are nevoie de sacrificiu. Doar stii cum e cand e vorba de un atac de-al lui Orochimaru! Eu *oftand* : -Asa e.. Kakashi *calm*: -Si ca sa-ti raspund la intrebare, are grupa AB. Eu *zambind usor*: -Eu am 01 si pot dona la toti! Gaara *intorcandu-si privirea spre mine* : -Dar asta inseamna… Eu *calma* : -Stiu…sacrificiu! Gaara *luandu-ma in brate* : -Nu vreau sa te pierd! -Stiu, dar trebuie! spun zambind usor . Toti sunteti importanti pentru mine, m-ati ajutat mult, dar Anko…ai uitat cand m-a aparat impotriva lui Orochimaru, riscandu-si viata pentru mine? Ii sunt datoare… si ii dau drumul usor, uitandu-ma in ochii lui. Plus, mai are un pas si devine un ANBU, doar stii ca asta e visul ei! Gaara *oftand*: -Asa e.. Temari *apropiindu-se de mine* : -O sa-mi fie dor de tine..surioara.. -O sa ne fie dor! o intrerupe Kankuro. Eu *zambind usor* : -Multumesc prieteni! Kakashi *stapan pe sine*: -Regret sa va intrerup momentul, dar nu mai avem timp. Hai, esti gata? Eu *rasufland usor*: -Da…sunt. Gaara *usor intristat, uitandu-se in jos*: -Nu ma pot uita…nu pot…imi pare rau.. Eu *usor calma*: -Inteleg…nu-i nimic! si dau sa-l imbratisez. Gaara insa n-are nici o reactie. Temari *indreptandu-se spre el*: -Gaara.. Gaara ii face semn sa se opreasca. Se uita la mine ca pentru ultima oara. -Te iubesc! spuse cu o usoara lacrima in ochi si disparu. Putin melancolica incerc sa-mi ascund emotiile. Kakashi *zambi increzator*: -Esti un adevarat ninja! Eu *oftand cu un mic zambet*: -Mda.. Hhotarata, scot sabia din teaca. -Va iubesc pe toti! spun uitandu-ma cu un mic zambet pe fata la cei de langa mine, Temari, Kankuro si Kakashi, urmand o clipa de tacere. Sabia tocmai imi patrunse inima si sangele incepu sa curga usor peste Anko. - Trebuie sa ai mare curaj sa faci asta.. spuse Temari oftand usor. - Ne-a fost o adevarata prietena! continua Kankuro. - Gata! ii intrerupe Kakashi. Acum trebuie sa avem grija de Anko. Kankuro ajuta-ma s-o iau pe Mitsue, Temari ramai cu Anko. -Kakashi-sensei, n-ar trebui sa mearga cineva si dupa Gaara? Sunt ingrijorata pentru el.. spuse Temari usor agitata. -Ai dreptate! ii raspunse Kakashi. Kankuro du-te dupa el! Ne intalnim la cimitir intr-o juma de ora. -Bine! spuse Kankuro si pleca din camera. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Vin Apr 23, 2010 2:58 am | |
| kawaii capitolul si trist.. saraca mitsue, dupa ce Gaara ii spune ca o iubeste dispare iar ea moare... of, ce trist. Astept urmatorul capitol, sper ca Mitsue va reveni. T_T | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Vin Apr 23, 2010 5:39 pm | |
| ehehe nu spun nimic...te las pe tine sa descoperi Kakashi o lua pe Mitsue si iesi si el. Temari ramase cu Anko. Folosindu-si miscarea secreta, Kankuro imediat ajunse la Gaara. Camera lui era goala. "Unde…?" se intreba Kankuro, dar fuse intrerupt de sangele care curgea pe geam. Fugi imediat pe acoperis si il zari pe Gaara cu kunai-ul in mana. Sangele curgea din ambele maini. -Gaara!! se repezi Kankuro la el. -Lasa-ma! spuse Gaara, suspinand usor. Du-ma la ea, te rog! -Bine..spuse Kankuro, intelegand ce se petrece. Il ridica usor si pleca la locul de intalnire cu Kakashi. -Kankuro.. spuse Kakashi, mirat de faptul ca-l cara pe Gaara. -Asa a vrut.. ii raspunse el cu o privire usor induiosata. Kakashi *uitandu-se de parca ar fi inteles totul* : -Adu-l incoace! si il puse in acelasi mormant cu Mitsue. -Nu trebuia sa se intample asa…imi pare rau.. se auzi vocea lui Anko din departare, suspinand. -Anko..spuse Kankuro surprins. -S-a trezit si si-a dat seama … ea a vrut sa vina aici. Ii raspunse Temari intelegatoare, care avea grija de Anko. -Stai linistit Kankuro ca nu se sinucide si ea! spuse Kakashi pe un ton usor glumet. Anko *oftand, dar si zambind* : -D-Da..oricum apreciez gestul si o sa-i raman vesnic recunoscatoare. Urma un moment de tacere, dupa care incepu sa cada frunzele. Temari *usor mirata*: -Cad frunzele!?Primavara!? Apoi se auzi ca si cum ceva ar fi cazut din copac. Era Shikamaru, care privea totul stand in copac. -De unde venea ea mereu era toamna! ii raspunse Shikamaru. Melancolica, dar usor optimista. Ne va fi dor de ea... incheie el. Si toti pleca, lasand in urma lor un frumos peisaj de toamna. Seara se lasa. Frunze galbene, rosii si maronii formau un frumos covor de frunze pe mormantul celor doi. Sub pamantul rece si umed, Gaara respira din ce in ce mai incet, pierzand din ce in ce mai mult sange. Sangele curgea usor si peste Mitsue, acoperind ankh-ul de la gatul ei. Insa acesta incepu sa devina ciudat, luand parca viata. O lumina pala se lasa asupra ei. "Ce se intampla?" se intreba Gaara cu o ultima rasuflare de viata. - Stai linistit! se auzi o voce in soapta. " Pare a fi vocea lui Orochimaru." se gandi Gaara. - Las-o! striga el. - Sunt Anubis, protectorul ank-ului. Acesta a fost trezit. Pot s-o readuc la viata pe Mitsue…sau nu vrei asta? se auzi iar in soapta. - Awh?! E o gluma sau ce? Logic ca vreau! spuse Gaara usor iritat. Deodata o lumina orbitoare se lasa asupra celor doi. Dupa o clipa de tacere, cei doi aparu inapoi pe campul de antrenament. "Ce s-a intamplat?" se intreba Gaara. Se uita la mainile lui si vazu ca nu mai avea nici o urma. Apoi ma zari pe mine pe buturuga. - Mitsue! striga Gaara, apropindu-se de mine. Eu *plangand* : - Imi pare rau nu pot..chiar nu pot! Gaara *confuz*: - Poftim?! Ce-ai? - Am facut un sacrificiu. Nu mai pot trai.. spun uitandu-ma in jos. Dupa cateva secunde imi indrept privirea catre Gaara. Ma uit la el, la ochii lui mari si confuzi, dar si un pic tristi, apoi ma apropii de el. - Imi pare rau…te iubesc! ii spun in soapta. Gaara incerca sa ma ia de mana, dar ceva il opreste. - Imi cer scuze baiete, dar timpul s-a scurs! se auzi o voce. "Ce mai e si acum?" se intreba Gaara, in timp ce o silueta aparu in spatele meu, apucandu-ma de gat. Gaara *mirat* : - Mitsue, pazea! Orochimaru! Eu *fara nici o reactie* : - Stiu.. - Acum e a mea! spuse Orochimaru cu un ras malefic. Apoi disparu cu mine. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Sam Apr 24, 2010 1:38 am | |
| wow.... oro si mitsue, saraca fata..... Ce frumos, au revenit la viata. SI ce naspa cu Oro asta, eh, dar asta e actiunea. Fain, Anubis... imi aduce aminte de cand ma uitam la desene cand eram mica. Astept urmatorul capitol | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Sam Apr 24, 2010 2:34 am | |
| eu l-am bagat pe Anubis ca e zeul meu preferat si eu chiar am ankh:D
Gaara era foarte agitat, dar si confuz, deoarece nu stia ce sa faca. Nu se gandea la altceva doar la faptul ca Orochimaru disparu cu mine. O zareste pe Temari la vreo 50 m departare. In cea mai mare viteza Gaara se duse la ea. Gaara *gafaind* : - Temari ajuta-ma! Orochimaru, Mitsue… Temari *mirata de faptul ca Gaara e in viata* : – Gaara?? Cum de..? – O sa-ti spun mai tarziu! o intrerupe el. Acum important e Mitsue! Orochimaru a luat-o! Temari *zambind ironic* : – Gaara, ai uitat ca Mitsue a murit? N-are cum sa fie la Orochimaru! Gaara *incordat* : - Si eu puteam sa fiu mort! Dar traiesc…asa si ea. Asculta-ma!! se rasti la ea. Temari *usor presata* : - Gaara, liniste-te! Inima lui Gaara batea din ce in ce mai tare. Se simtea o oarecare tensiune in comportamentul lui. – Temari, Mitsue traieste! Crede-ma! Ankh-ul, Anubis si acum Orochimaru. Orochimaru a luat-o! spuse cu intreruperi, dupa care lesina. Temari *speriata* : - Gaara!! Il ridica, il pune pe evantai si pleca spre spital. Intre timp, Orochimaru era cu Mitsue intr-o pestera din padure. - Iata-ne ajunsi aici! spuse Orochimaru pe tonul lui malefic. Stiam ce se va intampla asa ca nu spuneam nimic. Taceam si imi ascundeam privirea. Simteam cum imi tremura trupul cand Orochimaru isi plimba mana pe trupul meu, analizandu-mi fiecare particica. “ Trupul asta este perfect!” spuse el plimbandu-si usor limba lui de sarpe pe gatul meu. In momentul acela mii de fiori imi invadau corpul. Deja incepeam sa simt cum corpul imi paralizase cand Orochimaru incepu sa ma sarute, parca devorandu-ma. Insa si eu il sarutam. Totul era ametitor. Stiam ce urma si eu imi doream doar acel lucru…sa ma domine, sa-mi ia trupul. Ma gandeam ca nu pot trai asa ca Orochimaru isi are dreptul asupra mea, era singura solutie. Asa ca am lasat sa se intample… Dimineata, la prima ora. La spital, Gaara se pregatea de externare. Temari il ajuta. Kankuro *usor obosit* : - Haideti baieti! Temari : – Kankuro, ce te grabesti asa? Kankuro: – Nu ma grabesc, doar ca sunt cam obosit! Ce zi am avut! Temari : – Aici ai dreptate. Esti gata, Gaara? – Da…raspunse el cu o juma de gura. – Esti bine? il intreba Temari un pic ingrijorata. Gaara isi schimba repede privirea. – Da sunt. Hai Kankuro! si se indrepta spre usa. Temari si Kankuro iesi si ei in urma lui. In drum spre casa toti mergeau fara sa mai spuna nimeni nimic. In fata lor, Shikamaru tocmai iesise din magazin. Din greseala intra in Gaara. Gaara *usor iritat* : - Hey, vezi pe unde mergi! Shikamaru : – Scuze n-am vrut! si se uita spre el. Gaara?? spuse mirat. Temari : – E o poveste ceva mai complicata! Shikamaru : - Fie…Vrea cineva covrig? Gaara : - Nu multumim! Temari : - Hey, nu mai vorbi in numele tuturor! As vrea eu unul, n-am mancat nimic pana acum. Kankuro : - Nici eu. Shikamaru : - Ok! Si le intinde punga cu covrigi. Luati si mancati! Temari *zambi*: -Multumim! Gaara nu mai comenteaza nimic. Dupa o clipa de tacere, Gaara zareste la vrea 10 m o silueta. – Aia e Mitsue? spuse Gaara mirat. Kankuro *sceptic* : – Ti se pare.. Gaara *hotarat* : – Ba nu! Mitsue!! si fugi spre acea persoana. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Sam Apr 24, 2010 3:06 am | |
| Ce trist, de ce cu Orochimaru ???? T_T. Saraca Mitsue. E bine ca se reintalneste Gaara cu Mitsue. Abia astept urmatoarea parte, sunt foarte curioasa ce se va intampla, oare chiar e Mitsue? | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Sam Apr 24, 2010 6:16 pm | |
| )) ei bine cand ma uitam la Naruto mie imi placea de Orochimaru si Gaara...i love bad boys :> .. acum insa febletea mea e Ichimoku Ren :X:X )) am fic si cu el )) infine...bagam next-ul Intr-adevar eram eu. Nu spun nimic, ma uit la el incordata. Gaara *zambind usor* : – Mitsue… si da sa ma ia in brate. Brusc fac un pas inapoi. – Nu.. spun usor scarbita. Ceilalti se apropie si ei. Temari *citindu-ma din priviri* : - Parca nu e ea! Shikamaru: - Ce incurcatura… Eu *ironica* : - Ce vreti de la mine? Gaara *confuz* : – Mitsue, suntem noi … prietenii tai! Eu : – Mda, bine. Eu sunt cu Orochimaru! Toti raman socati. Temari : – Ceee?? E o gluma, nu? Orochimaru apare usor in spatele meu. – Probleme, Mitsue? si se uita spre ceilalti cu un zambet rautacios. Kankuro *mirat* : – Spune-mi ca visez! Temari : – Se pare ca nu! Shikamaru : – Ce incurcatura.. La vederea lui Orochimaru, Gaara incremeneste pentru o clipa, apoi cuprins de o furie se napusteste asupra lui. Temari *speriata*: – Gaara nuuu!!! Prea tarziu. Gaara deja sarise la gatul lui, dar Orochimaru il tranti imediat la pamant. Toti erau uimiti, dar si socati de ce se intampla. Il priveau pe Gaara cum tot se ridica si era doborat la pamant. Temari *agitata* : – Mitsue, opreste-l! Te rog fa ceva!! Eu *ironica* : – Ce-ai vrea sa fac? Orochimaru oricum face ce vrea el! Temari *mirata* : – Eu ma refeream la Gaara! – Gata cu vorba multa si cu joaca! spuse Orochimaru plictisit. Si deodata scoate din mana lui o vipera. Foarte hotarat se napusteste asupra lui Gaara, punandu-i vipera la gat. Gaara ramane nemiscat. – Mitsue, ajuta-ma! Te rog! spuse el cu o voce tremurata, implorand ajutor. Eu : – Nu pot! De ce te-as ajuta? Gaara *usor intristat*: - Poftim?! Ce e cu tine? Parca nu ma cunosti! – Pai asa este! ii raspund imediat. Gaara *aproape fara glas* : - Mitsue… Toti erau si mai socati de atitudinea mea. Kankuro *soptind catre Shikamaru* : - Nu-mi miroase a bine! Shikamaru ii da dreptate dand din cap. Temari *tipand* : – Hey Mitsue, il lasi sa moara? E prietenul tau, pentru numele lui Dumnezeu! Ca sa nu mai zic de noi… Ce s-a intamplat cu tine? Revino-ti! La vorbele ei, desi eram cu totul alta persoana, mi se trezi unele amintiri din trecut legate de ei. Pentru o clipa as fi fost in stare sa ajut cu ceva, dar m-am oprit. – Ce gluma! spun pe un ton ironic. – Oh Mitsue! ma striga Orochimaru. Acest baiat a ramas fara glas. Cred ca e timpul sa-i dai sarutul mortal ca sa adoarma de tot! continua el zambind. Atunci ma apropii de Gaara, care era alb la fata. Nu putea spune nimic, se uita doar la mine cu o privire trista, cerandu-mi sa nu-l omor. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Sam Apr 24, 2010 11:56 pm | |
| Ce trist... saraca mitsue, cred ca am mai zis asta. E interesant ficul, dar Gaara sa fie ucis asa de usor T_T. Poti pune ficul pe net? Ala cu Ren? Te rog, ca sunt curioasa cum este, te pricepi asa de bine la ficuri incat daca leai pune le- as citi pe toate . Astept urmatoarea parte, oare chiar e in stare Mitsue sa- l omoare, eu nu cred. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Sam Apr 24, 2010 11:58 pm | |
| cand o sa termin cu asta o sa-l pun sau sa le pun in paralel?cum vrei....pana atunci next-ul
– Hai Mitsue! spuse Orochimaru usor nerabdator. Toti stateau nemiscati, parca cuprinsi de frica. – Mitsue … rosti Temari in soapta. Eu eram la 3cm departare de fata lui Gaara. Ma uit adanc in ochii lui si dau sa-l sarut. – Gaara nuuu!! tipa Temari, incercand sa se miste si sa ajunga la el. Gaara insa stia ce o sa se intample si , totusi, ma lasa sa-l sarut. Vazand asta, Temari lesina. – A fost prea agitata azi! spuse Kankuro, incercand s-o ridice. Shikamaru *nestiind ce sa spuna* : - Se vede.. Orochimaru privi cu ochii mari cum eu il sarutam pe Gaara si devenea din ce in ce mai entuziasmat. – Asa….cum te-am invatat, Mitsue! spuse el, lingandu-se pe buze. Shikamaru *mirat* : - Ce tip.. Din sarutul tandru si pasional se simtea o oarecare tensiune din partea lui Gaara, iar eu incepeam sa-l sarut parca devorandu-l. Dupa cateva secunde ma opresc. – Asta e! spuse Orochimaru cu o sclipire in ochii. Gaara ramase paralizat. – Stiu.. ii raspund, apoi il sarut brusc pe Orochimaru. Shikamaru *usor iritat* : - Asta e prea de tot! Kankuro ramase fara grai. – Mai bine ajuta-ma s-o trezesc pe Temari! spuse Kankuro, incercand sa-si revina din soc. Eu insa il sarutam pe Orochimaru, incercand sa-i absorb puterea. Gaara era deja mort pe dinauntru. Incet incet, incepu sa i se crape pielea si sa-i cada. Atunci eu incep sa devin din ce in ce mai pasionala si insetata de Orochimaru, nimeni nestiind ce se petrece in mintea mea, nici Orochimaru. De cand ma rascolise amintirile, ceva ciudat se petrecea in sufletul meu. Parca era o lupta intre doua spirite. Imi doream sa mor, eram alta acum, dar la auzul vorbelor lui Temari ceva din mine isi dorea sa nu fi murit, sa fiu acolo cu prietenii mei si sa-i ajut, sa-mi indrept greseala. Dar acum parca era prea tarziu. Tot ce puteam face acum era sa ma folosesc de Orochimaru si sa mor din nou, dar definitiv. Sa-mi ingrop sufletul, sa-l ard, pentru ca nu mai avea onoarea de a trai nici macar el. Eu si Orochimaru deja ajunsesem prea departe. – Eww, nu vreau sa-i vad p-astia doi facand dragoste! spuse Kankuro usor scarbit. – Ce incurcatura.. spuse Shikamaru, dandu-si ochii peste cap. Temari reusi sa se trezeasca si ea intr-un final. – Gaara! striga ea si fugi intr-un suflet la el. – Ce ti-au facut? spuse cu o voce trista, privindu-l cum se descompune. Gaara nu putea spune nimic, insa privirea lui spunea totul. “ Nu exista alta cale..” se citea in ochii lui. Dupa ce reusi sa-si stearga lacrimile din ochii, Temari isi indrepta privirea catre Orochimaru. Kankuro ii facu semn sa plece, sa nu pateasca ceva, insa ea ne privea cum faceam dragoste. Era asa intens, incat ardeam, iar in jurul nostru erau numai serpi. Veni si momentul. Ankh-ul de la gatul meu, din viata care o prinsese, incepu acum sa se stinga, la fel ca si sufletul meu. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Lun Apr 26, 2010 12:14 am | |
| Adica Mitsue va muri? T_T Ce trist, saracul Gaara, odihneasca- se in pace =)). Faci cum vrei cu ficurile, cum iti e tie mai bine. Nu stiu ce sa mai zic in afara de astept urmatoarea parte. | |
| | | Chou
Numarul mesajelor : 60 Data de inscriere : 18/04/2009
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Lun Apr 26, 2010 2:27 am | |
| Hmm povestea este interesantă,adică nu mă dau în vânt după Naruto fics da' acesta îmi place :3,deşi este cam mult dialog,iar emoţiile sau stările să zic aşa evidenţiate prin *..* nu dau aspectul estetic aşteptat ficului.Încearcă să descrii cât mai mult stările fiecărui personaj.În schimb am văzut că în ultimile capitole ai pus descriere şi e foarte bine.Sper că nu te-a deranjat ce ţi-am spus xD. Gambate şi te aştept cu un nou capitol :]. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Lun Apr 26, 2010 6:10 pm | |
| first, raspuns pentru Chou: este asta, pentru ca am precizat la inceput, este stil teatru, cu indicatii de scena..Am facut la liceu si incerc sa fac asta pentru facultatea la care dau...acum nu stiu cat de bine imi iese:))) btw, desi sunt locked, poti citi si celelalte ficuri ale mele, poate iti plac:) acum, pentru Laia: atunci cred ca o sa-l pun sau o sa le pun...am doua...unul cu el si cu un vampir si unul funny combinatie intre Hell Girl si Naruto:))))zici ca e comedie mai mult:)))cu care vrei sa incep? si acum next-ul care de fapt e za end-ul )) Temari nu intelegea ce se petrece, era confuza, dar si plina de manie. Atunci isi lua evantaiul, care lucea mai mult ca oricand si se napusti asupra mea si a lui Orochimaru, infingandu-l in noi ca o sabie. Shikamaru si Kankuro ramase socati de ce facuse Temari. Evantaiul trecu mai intai prin inima lui Orochimaru, care era deasupra mea, apoi prin inima mea. Pentru mine deja n-avea rost, dar pentru Orochimaru era sfarsitul. Se uita in ochii mei, cerandu-mi ajutor, dar eu nu aveam nici o reactie. Ma uitam insa la Temari, care zambea ironic, fiind usor satisfacuta. - Multumesc.. ii spun in soapta lui Temari, apoi incep sa dispar. Atunci Temari nu mai spuse nimic, ci incepu sa-si dea seama de tot ce se petrecuse. Incepu sa se stinga si Orochimaru, aceasta fiind moartea lui. – Wow Temari! spuse Kankuro surprins. Nu te-am vazut niciodata asa! Nu credeam ca poti omori pe cineva cu evantaiul! continua el. – Nici eu! zambi usor ironic Temari, dar si oftand un pic. – S-a intamplat ceva? o intreba Shikamaru. Sper ca esti mai bine dupa toate astea. - Da sunt! ii raspunse sec Temari. Kankuro *luand-o in brate* : – Macar tu ne-ai mai ramas! Nu stiu ce a fost cu Mitsue! – Eu cred ca stiu! spuse imediat Temari. Shikamaru *surprins* :- Stii?! Spune! Temari : - E o poveste complicata.. si ii lua in brate pe amandoi. - Sa vezi cand o afla Kakashi-sensei si Anko de toate astea! spuse Shikamaru glumet. Si toti pleca, pastrand in inima lor amintirea prietenilor sai, Gaara si Mitsue. | |
| | | Chou
Numarul mesajelor : 60 Data de inscriere : 18/04/2009
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Lun Apr 26, 2010 9:51 pm | |
| Ahh,gomen..uitasem că am citit ce ai scris la început -.-. Deci,se pare că l-ai sfârşit..îmi plăcea,rlly xD,dar îmi place cum ai încheiat şi am mai spus că îmi place de Temari? nu cred anyaway îţi spun acum,la sfârşit :]. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Lun Apr 26, 2010 9:54 pm | |
| nu-i nik:) mi-a iesit bine macar? ) sa stii sa-mi incep sa-mi scriu partitura pentru facultate:))) nope, dar bine ca mi-ai zis:) si mie imi place de Temari, e personajul meu feminin favorit din Naruto..and ma bucur ca ti-a placut fic-ul! | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mar Apr 27, 2010 2:41 am | |
| Of.... mai lasat in suspans, sunt curioasa ce o fii cu mitsue, detest cand sunt lasata in suspans, dar si imi place. A fost scurt T_T sper sa pui repede cealalta parte, odihneasca- se in pace oro, o merita, nu prea imi placea de el, era prea..... nu stiu, nu- i gasesc adjectivul. Nu te supara pe mine ca zic ca nu- mi place. La intrebarea ta, nu stiu, na, incepe cu combinatia intre Hell Girl si Naruto, sunt sigura ca va fii fain. Asteptam nextul. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mier Apr 28, 2010 12:29 am | |
| nu-i nimic, fiecare cu gusturile lui. ok atunci o s-o pun pe aceea si vezi ca fic-ul asta s-a terminat | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) Mier Apr 28, 2010 3:00 am | |
| Ceeee???? Eu am crezut ca mai are vreo parte T_T... eh.... asta e. Atunci Topic Inchis | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sacrificiu Ninja (naruto style) | |
| |
| | | | Sacrificiu Ninja (naruto style) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|