| Acrobatii periculoase. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Acrobatii periculoase. Mier Apr 21, 2010 12:55 am | |
| Eram pe aleile de pe faleza marii cautand-o din priviri pe Laia. Stiam ca este ora la care ea de obicei se plimba. | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mier Apr 21, 2010 1:48 am | |
| Laia statea in fund pe nisipi aproape de apa, cand un val venea o uda un pic iar apoi se retragea. Era imbracata intr- o rochie alba mai transparenta prin care se vedea costumul de baie albastru. Tinea in mana sandalele tot albe. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Vin Apr 23, 2010 4:45 am | |
| -Salut, Laia! te plimbi? intreb eu. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Vin Apr 23, 2010 3:22 pm | |
| Laia intoarse capul si zambii usor: - Mda... am venit sa vad apa... tu? | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Sam Apr 24, 2010 5:22 am | |
| -Eu as vrea sa fac un salt in mare de la cateva sute de metri. Trebuie sa astept sa vina un elicopter comandat. Stii ca datorita puterilor mele nu pot pati nimic fiindca de fapt nu cad ci zbor. Doar ca voi da impresia de cadere cu viteza. Nu urmaresc sa castig nimic din asta. Singurul lucru care il voi castiga va fi sa vad lumea mirata. Si atat timp cat ma recomand ca o acrobata nemediatizata, nu sunt deloc in pericol. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Apr 27, 2010 1:23 am | |
| Surase: - E bine atunci... succes. eu voi privii de aici. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Apr 27, 2010 1:51 am | |
| -Bine. Spun eu. Tocmai se auzi un zgomot de elicopter si vad elicopterul stationand la cativa zeci e metri deasupra unui hotel. Ma duc si intru in hotel, iau liftul pana la ultimul etaj si apoi urc pe scara de fier pana pe acoperis. Apoi urc pe scara de franghie pe care o cobori elicopterul si urc in elicopter. Elicopterul ajunge deasupra marii si stationeaza la o altitudine de 500 de metri. Elicopterul deschise usa, si cu o mana ma tin de bara de sustinere (avea in dreptul usii o bara, la fel ca cele de la autobuz). Si cu cealalta ii fac un semn lui Laia. Speand ca ma vede. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Apr 27, 2010 2:30 am | |
| Laia ii facu cu mana, vru sa zica ceva insa isi dadu seama ca nu o aude. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Apr 27, 2010 3:54 am | |
| Ma arunc si zbor cu viteza in jos, incetinind cand eram la 10 metri deasupra marii si plonjand in apa. Rezultatul era ca eram la fel de teafara ca si cand as fi sarit doar de pe o trambulina de la 12 metri. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Apr 27, 2010 4:01 am | |
| Laia zambi: - Nu stiu cum are curajul asta, daca as cadea de la inaltimea aia as fi lesinat inainte sa ajung in apa. Surase, vantul incepu sa adie, privi in partea dreapta observand cum soarele se ascundea dupa cladiri. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Apr 27, 2010 4:23 am | |
| -Incepea apusul. Imi fac loc printre multime catre Laia. Auzeam tot felul de comentarii. Unii vorbeau ca nici un om nu ar putea sari de la asa o inaltime fara sa pateasca nimic. Ajung langa Laia si trecem apoi pe langa un hotel si ma opresc in dreptul usii de la intrare. Televizorul de la receptie era dat pe stiri: -In urma cu cateva minute, o tanara in varsta de 17 ani a depasit un record mondial, plonjand in mare dintr-un elicopter de la 500 metri inaltime, intr-un loc unde pa atingea adancimea de 300 metri si apoi innotand spre mal. La fata locului nu s-a aflat nici un reprezentant Guiness Book, insa reporterii nostri au filmat scena. Cel mai renumit cascador a sarit doar de la 41 metri. Oare aceasta tanara este un om obisnuit sau un supraom ori extraterestri sunt deja printre noi? Priviti ce au surprins camerele pe zoom. Culoarea ochilor ei este indigo. Parul ei este oare verde vopsit sau verde natural? Si inca un lucru ciudat, priviti minutul 2.ssecunda, 15 din filmare. Se puse un stopcadru pe imagine aratandu-ma cu gura deschisa si dantura care se vedea ca nu e o dantura obisnuita ci mai mult semana a dantura de vampir. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mier Apr 28, 2010 12:19 am | |
| Laia ramase socata, privi in stanga si in drepata. Disparu impreuna cu Lum fara ca cineva sa le vada, aparu in camera ei. Ofta: - Iarasi esti in probleme, stii ca acum chiar vor fi cu ochii pe tine aia? | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mier Apr 28, 2010 12:29 am | |
| -Iarasi m-am bagat in probleme. Nu aveam de unde sa stiu ca sunt reporteri pe plaja. Probabil ca erau paparazzi care urmareau o vedeta si m-au vazut si pe mine sau poate ca cine stie ma spioneaza de mai de mult fara sa stiu eu? | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mier Apr 28, 2010 2:49 am | |
| - Offf... de ce nu ai folosit o sfoara? Am crezut ca o sa folosesti una. Normal ca sunt, ei urmaresc chestiile astea, asteptand ca cineva sa doboare recordul. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mier Apr 28, 2010 3:14 am | |
| -Daca as fi folosit o sfoara, nu as mai fi avut senzatia de sport extrem. Mie imi place adrenalina. In plus adrenalina ne mentine lichidul vital in stare pura si sanatatea circulatiei. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Sam Mai 01, 2010 4:42 am | |
| Dadu ochii peste cap - Multumita vitalitatii tale acum esti cautata..... iar va incepe politaiul ala sa te caute. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Sam Mai 01, 2010 10:44 pm | |
| Oricum am deja o idee cum as putea scapa de data asta. Imi fac o clona care apoi va fi supusa la o operatie de extragere a cornitelor si apoi activata. Politistul daca va da peste ea in loc sa dea peste mine se poate lasa apoi pagubas. Oricum o clona copiaza doar aspectul fizic, dar nu are amintirile originalului. Se poate spune ca originalul si copia ar fi doua trupuri identice insa cu 2 suflete diferite, asemenea gemenilor identici. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Dum Mai 02, 2010 11:47 pm | |
| - Si cu mostrele ca nu esti de aici cum ramane? | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Lun Mai 03, 2010 4:22 am | |
| -La asta recunosc ca nu m-am gandit. Cam cate dovzi am lasat in urma mea de cand am venit aici? | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Lun Mai 03, 2010 4:27 am | |
| - Cine le- a numarat? Ca eu nu. Sa ne gandim bine la ceea ce ar trebui facut. Spuse si inchise ochii gandindu- se. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Lun Mai 03, 2010 5:17 pm | |
| Ar exista ceva. Un pandantiv facut dintr-un metal care se gaseste pe planeta mea, numit cavorit, imi poate opri puterile atat timp cat il port, la fel cum e colierul in cazul tau. Insa doar atat face dar noi avem nevoie din cate inteleg sa mi se ofere o infatisare la fel ca a voastra. In plus daca l-as purta foarte mult, pe termen lung are o multime de efecte adverse asupra sanatatii mele. Ca veni vorba de metal, avem destule metale care cred ca nici nu ai auzit de ele, din cauza ca sunt foarte rare sau nici macar nu se gasesc la voi: Electrum, Orichalcum, Potin, Tombac, Acmonital, Speculum, Billon, Alpaca, Argentanul, Antimoniu, Stibiu, Barthon, Bath, Crown Gold, Franklinium, German silver, Gilt-copper, Gun Metal, Staniu, Hafniu, Nikel silver, Niobiu, Ormolu, Gilt bronze, Pewter, Pinchbeck, Rheniu, Tantal, Titan, Vanadiu, Virenium, White metal, Wolfram, Tungsten si Zirconiu. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Mai 04, 2010 12:02 am | |
| Laia se prefacu ca adormise in timp ce ii enumera toate metalele. Se ¨trezi¨ si chicoti - Ma bucur ca nu sunt pe aici ca altfel ar fi trebuit sa le invat si pe alea. Surase ea. Poate ar trebui sa- l gasesti, sal porti macar cateva ore. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Mai 04, 2010 2:25 am | |
| Oricum chiar si daca as avea pandantivul tot s-ar vedea ca sunt extraterestra. Adica coarnitele, dantura mea, urechile ascutite. De un singur lucru imi pare bine. Faptul ca sunt unele fete care prefera sa isi vopseasca parul verde si multi cred ca eu de fapt am parul vopsit. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Mai 04, 2010 4:01 am | |
| Surase: - Mda.... sa speram ca nu te va urmari... asteptam pana maine si vedem ce se intampla. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. Mar Mai 04, 2010 1:38 pm | |
| -Bine. Asteptam pana maine. Acum ce facem? mergem la hotel? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acrobatii periculoase. | |
| |
|