***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Lum implineste 18 ani.

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 1:51 am

-M-a masurat robotul acum 3 zile, aveam 165 cm. Se pare ca cresc destul de repede. S-ar putea ca la 21 de ani sa am inaltimea tatalui meu dar talia mamei mele. Si cand ma gandesc ca tata are o inaltime de 5 metri, daca ajung asa, o sa intru in probleme daca raman pe aici.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 1:52 am

Laia facu ochii mari cand o auzi:
- Ce- i drept..... esti cu mult mai inalta decat mine, eu am doar 1. 64
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 1:58 am

-In familia noastra, se pare ca aceasta crestere este o chestie genetica. Un lucru care este ceva obisnuit printre Oni, chiar daca apare doar la 10% din populatie.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 2:50 am

- Wow... si cum va uitati unul la altul? Sunt si Onii inalti dar nu de 5 metri.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 2:57 am

-Pai da, majoritatea avem 2,5-3 metri la matritate, dar unii cresc pana la 5 metri. Si da, ne uitam in sus sau in jos, depinde de inaltime. De exemplu tatal meu e de doua ori mai inalt decat mama. mama se uita in sus, tata se uita in jos. Spun eu.
A si cand ai luat ruleta mi-ai vazut cardul de identitate? Cum ti se pare? o intreb eu.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 3:05 am

- Este dupa planeta ta? Este foarte fain, nu am mai vazut vreunul ca asta.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 3:24 am

-Da, este dupa planeta mea. In timpul de pe Uru m-am nascut pe data de 25.04. 7974. Care corespunde cu data de 19.04.1992 pe Terra. Noi numaram anii de la explozia industriala. Adica asa numim noi anul cand a inceput sa se accelereze progresul stiintific, adica sa apara gadgeturi pe banda rulanta cum a-ti spune voi.
Desi ti-am spus pana acum cele doua orase in cre am locuit, eu m-am nascut la maternitatea din Cabinda City, provincia Landana, comitatul Cabinda.
Pe vremea cand m-am nascut eu, seful comitatului Cabinda era Gustavo N' Kongo.
in partea de sus scrie cu litere mari in limba Volapuk comitatul unde s-a eliberat cardul de identitate, Apoi scrie numele documentului in cele 3 limbi oficiale: engleza, Volapuk si franceza.
In partea de jos este CNP-ul si sub el prenumele parintilor si numele de familie, iar la mijloc seria si nr cardului, data nasterii mele, data expirarii cardului, culoarea ochilor mei la momentul cand s-a facut poza, ii aveam maro, dar intre timp s-au colorat. La inceput noi avem ochii caprui iar la maturitate se coloreaza. Iar wt si ht sunt masuratori standard ale corpului.
Ma bucur ca iti place. Si ma intreb oare cat va mai dura la voi sau daca se vor face vreodata si la voi asa carduri de identitate.
Si ce parere ai despre stema comitatului Cabinda? care se vede pe fundal?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 04, 2010 1:50 am

- Dar cam asa sunt si la noi, doar ca sunt scrise intr- o singura limba. Nu este mai nicio diferenta.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 04, 2010 2:07 am

-Sunt cateva mici diferente de disign, adica locul unde sunt pozitionate anumite date difera, cred. Si poate si unele date care difera. De ex la voi nu cred ca apare inscrisa culoarea ochilor vostri sau numele primarului orasului in care v-ati nascut din momentul in care v-ati nascut.
Din cate am vazut la televizor mai acum ceva vreme intr-o emisiune realizata de catre un ofiter de politie.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 05, 2010 9:45 pm

- Culoarea ochiilor apare dar nu si numele primarului. Uite. Laia scoase din buzunar buletinul ei si il arata.
off: nu cred ca ai nevoie de poza ca stii cum arata.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 05, 2010 10:12 pm

On: Apare numele sefului comitatului la cartile noastre de identitate ca masura contra falsificarii. De regula aici sunt cateva elemente: culoarea acestor litere se schimba cand este expus la raze ultraviolete. Din negru, capata culorile curcubeului.
Iar al 2-lea element e cel ca nu poate fi falsificat un card de identitate de cineva care habar nu are cine a fost acel sef al comitatului respectiv sau cum i se scrie corect numele.
off: imi imaginez. Am vazut ieri pe google o poza cu o carte de identitate japoneza. Era scrisa doar in japoneza cu acele litere hieroglifice din afabetul lor. Parca alfabetul kanji se numeste.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 06, 2010 5:12 pm

- Aha.. ce tare. Exclama fascinata.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 06, 2010 9:58 pm

-A am sa iti mai arat ceva in legatura cu mine. Daca vrei te poti uita la cornitele mele si sa vezi. Acum ca am implinit 18 ani in calendarul vostru, 9 in al meu ar trebui sa am pe fiecare corn cate 9 striatii de culoare verde inchis.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Vin Mai 07, 2010 2:11 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 06, 2010 10:16 pm

- Mda... daca te lasi mai in jos ma voi putea uita.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 2:10 am

-Bine, spun eu lasandu-ma un pic mai jos. Si sa iti spun, coarnele nostre cresc odata cu varsta incat pot incape 50 striatii, adica pana la 100 de ani in calendarul vostru, 50 in al nostru. Dupa aceasta varsta striatiile incep sa se coloreze, de la verde inchis intai indigo, apoi trec prin toate culorile curcubeului in ordine inversa, pana ajung la rosu. apoi se fac albe si in final negre.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 4:00 am

- Wow! Asta da chestie, ma intreb cum oi arata in culorile curcubeului. Laia s egandi un pic. Neah...raman la culoarea mea.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 4:33 am

Vroiam sa zic ca dupa implinirea varstei de 100 de ani, la fiecare 14 ani, (7 ani in calendarul nostru), striatiile apar intr-una din cele 7 culori ale curcubeului
Astfel varsta noastra poate fi distinsa pana cand ajungem la 198 de ani dupa calendarul vostru. Apoi fiecare din striatii va deveni albe una cate una, la fiecare an, deci pana ajungem in calendarul vostru la 398 ani. Apoi incet cu incetul se vor face negre pana cand ajungem la 500 de ani in calendarul vostru. Urmatorii 500 de ani, raman asa.
Desigur daca in timpul vietii patim accidente si ne cad coarnele, se vor auto-regenera, rapid. intr-o luna fiind exact la fel in cele mai mici detalii chiar si in privinta striatiilor.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 3:31 pm

- Wow... asta da interesant, e bine ca se refac.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 4:23 pm

-Da, asa este. Spun eu. Imi privesc mainile si vad ca tocmai se colorasera singure in verde.
-Ia te uita pe langa limba mi s-au colorat si unghiile.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 9:44 pm

Laia facu ochii mari
- Nu o sa te faci toata verde nu? Ca pe urma poate te confuda cineva cu un mar si te mananca. Glumi.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 11:51 pm

-Nu chiar. Doar extremitatile. Adica mai are sa se coloreze unghiile de la picioare, urechile si pleoapele ochilor. Ma refer la partea unde voi de obicei va machiati la ochi, noi avem machiaj natural. Dupa cum vezi acum au un albastru natural, se vor face verde. Si extremitatile se coloreaza in timp pana cand implinesc 10 ani jumate in calendarul meu adica 21 ani in calendarul vostru.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 07, 2010 11:52 pm

Laia facu ochii mari cand o auzi
- Adica nu e machiaj? Am crezut ca e machiaj.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 08, 2010 1:14 am

-Nu, nu este machiaj. Asa avem noi ochii natural. Noi ne machiem foarte rar, la anumite evenimente speciale si atunci cu machiaj facut din secrretii de plante exotice.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 08, 2010 3:13 am

- Sunteti foarte bine organizati, nici eu nu ma prea machiez, doar la lucruri...importante, sa zicem.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 08, 2010 3:28 am

-Da, asa este. Si ca veni vorba, daca noi nu avem religii, si suntem organizati foarte bine, totusi avem si prilejuri de sarbatoare. Avem de fapt 2 mari sarbatori intr-un an de 780 zile, care dureaza cate 12 zile fiecare: Sarbatorile anotimpului rece si sarbatorile anotimpului cald. Fiecare incepe la Solstitiu de Iarna si Solstitiu de vara si 2 sarbatori mici de cate 3 zile, fiecare incepe la echinoctiu de primavara si echinoctiul de toamna. Daca vrei iti pot povesti si traditiile din timpul acestor sarbatori.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lum implineste 18 ani.   Lum implineste 18 ani. - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Lum implineste 18 ani.
Sus 
Pagina 2 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Camin :: Sufrageria-
Mergi direct la: