***AnImE StArS*** Un forum anime plin de distractii |
|
| funny fic - hell girl + naruto | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Vin Mai 14, 2010 8:13 pm | |
| uuuu, ce fain sfarsitul. Ce tare a fost faza ¨De cand? Si pana cand?¨si partea cu ¨protejati-va¨ Ca in filmul ala, se duce mirele cu mireasa in luna de miere si tatal miresei de colo ¨Sa nu uitati prezervativele. Adica vreau sa zic lucrurile¨ =)) Mia placut mult partea, atat de frumos si de amuzant. | |
| | | Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Sam Mai 15, 2010 3:18 am | |
| no coment:))))just za next:))
Urmatoarea zi de dimineata ma trezesc niste voci apasate. Deschid usor ochii. -Domnul fie cu tine, fata mea!imi sare in ochii un preot. -Mama!ma uit urat la ea, care era langa el. -Continuati, continuati!i se adresa senina preotului. -Nu, e un vis!ma agit eu si urlu din toti plamanii. Peste cateva minute imi revin. Deschid iar ochii si il vad pe Ren langa mine. -Iubitule!il iau imediat in brate. -Mitsue...rosteste ingrijorat si ma mangaie pe par. Esti bine? Tac si il strang mai tare in brate. -Imi pare rau pentru mama ta!spuse ingrijorat. -Ce?!tresar si ridic capul. N-a fost vis? -Nu...raspunde tremurat. Cand aud, raman socata. Ochii mi se inlacrimeaza brusc. -Nu pot sa cred...mormai eu. -Gata!ma ia inapoi in brate el. Calmeaza-te! -Nu pot sa cred....repet socata...Cum a putut sa.....E ma...O urasc!ma ridic din bratele lui si ma sterg la ochii. O urasc! Ren ma ia imediat de maini si ma intoarce cu privirea spre el. -Ce te-a apucat? -Mai si intrebi! N-ai vazut?raspund nervoasa. -Ba da, dar... -Nici un “dar”!Pune-te in locul meu!Cum sa-mi faca asa ceva?ma rastesc la el. Nu mai spune nimic. Ma priveste intristat. Usa se deschide iar. -Mi... -Tata!exclam mirata si trag repede cearsaful pe mine. -Deranjez?se incrunta el. -Poftim?!ma scarpin in cap confuza. Sunt sin... -El cine e?ma intrerupe tata. Cand il aud, sar imediat din pat si il iau in brate. -El e Ren, prietenul meu!spun fericita. Si tata si Ren fac ochii mari la reactia mea. Ren se da repede jos cu cearsaful pe el si pune imediat patura pe mine. -Ne scuzati!spune preicpitat Ren. Tata schiteaza un zambet in timp ce eu nu stiu cum sa ma fac mai mica sa nu ma vada. -Am auzit galagie si cand am iesit, tocmai iesea un preot! Mama ta mi-a zis ca ai luat-o razna si eram curios, dar vad ca...si arata spre Ren.....nu e nimic ciudat! -Tata!rostesc imediat, dar ma opresc brusc. Ren se uita la mine si imi face semn sa tac. -Mama nu-l poate vedea!continui pe un ton nesigur. Tata se uita ciudat la mine. -E....e demon!inghit in sec si il iau imediat de mana pe Ren. -Poftim?!exclama stupefiat tata. Iti bati joc de mine? -Nu, eu doar... -Credeam ca mama ta a luat-o razna, dar acum! Ma opresc si il las sa vorbeasca. -Domnule!intervine Ren. Ma scuzati, dar credeti in lumea cealalta?il intreba sugestiv. -Desigur!raspunde imediat tata. -Sotia dumneavoastra nu crede! -Tu de unde stii asta?I-ai spus tu?se uita urat la mine. Doar clatin din cap negativ. -Ascultati-ma!spune Ren pe un ton calm. Nu conteaza, eu tin la fata dumneavoastra si indiferent de ce sunt, nu vreau sa-i fac nici un rau! Cand il aud, zambesc usor. Tata isi schimba expresia fetei si il priveste senin. -Ce-i drept, pari un baiat bun!il bate usor pe umar. Sa ai grija de ea!ii strange calduros mana si pleaca. Inchid usa in urma lui si rasuflu usurata. Ren se apropie de mine si zambeste. -Hai sa ne imbracam!ma saruta scurt. Apoi ia hainele de pe unde erau si mi le intinde amabil. Le iau si , fara sa mai comentez ceva, ma imbrac. Cand sa iau bluza pe mine ma opresc. Deschid usa sifonierului si ma uit pierduta. -Fuste sau rochite n-ai deloc?se baga Ren repede. -Ia-ti capul!surad eu si il dau la o parte. Imi iau o bluza rosie cu maneca trei sferturi si o pereche de pantaloni scurti. -Stiu ce facem azi!ma intoarce Ren cu privirea la el. Shopping! -Mhm...ingan amuzata si ma schimb de haine. -Serios!spune in timp ce se aranjeaza in oglinda. O sa....Arat bine? Zambesc si dau din cap aprobator. -O sa cumpar fuste si rochite! -Pentru cine?ma amuz eu. -Pentru tine!raspunde zambaret. -Ce?! -Sa n-aud comentarii!imi pune degetul la gura si ma scoate din camera. Cand ajungem in sufragerie, era doar tata. -Noi iesim!spune politicos Ren. -Nu mancati? -Nu, multumim!Luam masa in oras! -Aveti grija, mai ales tu!accentua tata, privindu-l sugestiv pe Ren. -Stati fara griji!zambeste cald Ren. Nu comentez nimic. Termin sa ma incalt si il iau pe Ren de mana. Ne luam la revedere de la tata si plecam. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Sam Mai 15, 2010 4:53 am | |
| Ma bucur ca vii asa repede cu partile, imi place partea asta, a fost mai calma. Wow.. Ren, cumparaturi hmmmm... Mi-l pot imagina cautand prin fuste =)) | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Dum Mai 23, 2010 2:25 am | |
| well in sfarsit am mai reusit sa mai copiez o parte din fic...eu il am pe caiet si pana il scriu in pc imi ia ceva timp..oricum sper ca merita asteptarea Dupa cateva ore bune de shopping ne intoarcem acasa. Deschid usa si .. liniste totala. -Suntem singuri!zambeste sugestiv Ren -Sshh!ii fac semn sa taca si intru precauta in casa. Pe masa un bilet. Il iau si il citesc. -Au plecat in oras!surad eu. -Super!ma prinde de talie si ma saruta pe gat. -Ren!ma dau la o parte si ma uit la ceas. 20.00!!exclam mirata. Atat am stat?? Ren zambeste amuzat si incepe sa despacheteze pungile. -Poftim!imi intinde o rochie neagra scurta. -Ce?Nu!spun in timp ce torn vin in pahare. -La magazin ai probat-o si acum... Clatin din cap si il servesc cu paharul de vin. -Noroc!ciocnesc cu el si savurez vinul. -Mmm, e rosu!surade Ren. -Aoleu, numai la asta te gandesti! Fie! Las paharul jos si ma dezbrac de tricou. Ren facu ochii mari si zambi. -Cine vorbeste... Nu comentez nimic. Ma uit amuzata la el si imi dau cureaua jos. -Wo..wo...wow! apare Deidara in peisaj. -Ah, uitasem!sar ca arsa si pun repede tricoul pe mine. Ren scuipa imediat vinul jos si-apoi ia o carpa si sterge. -Deidara!zambesc prosteste. -Ooo, ti-ai luat rochie!exclama fericit cand vede rochia de pe marginea canapelei. Apoi incepe si se uita prin hainele cumparate. -Si fusta si.....ce dragut!ridica un tricou cu Mickey si Mini Mouse. -Scuze...ii soptesc lui Ren si vin langa Deidara. Iti plac? -Da!raspunde imediat. -Atunci ia-le tu!ma amuz eu. -Ce!?De ce?se blocheaza el. -Glumeam.....si ma trantesc in fotoliu. Strange-le si tu si du-le la mine in sifonier, te roog!fac o fata de copil inocent. Ma priveste zambind si ia hainele in brate. Apoi pleaca. -Mersi!strig la el fericita. -Ramai datoare!tipa el din camera. Ren apare in fata mea si se lungeste peste mine. -Ren!il atentionez si incerc sa-l dau jos. -De ce nu?ma intreaba bosumflat. -De cate ori? Doamne! Nu ti-a ajuns pana acum? -Nu nu nu!se schimonoseste ca un copil mic, dand din maini. O data si gata! Te rog!ma priveste cu ochii blegi. Cand il vad, imi pun mana la gura si ma abtin sa nu rad. -Deci?imi ridica el mana si imi saruta degetele. Ma uit in continuare la el fara sa spun ceva. Doar zambesc. Incepe sa devina mai senzual. Inchid ochii si savurez momentul. Simt cum de la degete trece la gat, ridicandu-mi usor tricoul. Bombane ceva in timp ce ma deschide la sutien, apoi ma saruta pe piept. -Ren!tresar eu. Nu cred ca e o idee....dar ma opresc brusc cand ii simt mana in pantalonii mei. -Ce ziceai?ma intreaba in soapta. -Re...reusesc sa spun, respirand greu. N-nu! -Ba da!zambeste el in timp ce parea de neoprit. -N-nu! -Ba da! -N-nu... -Daca zice da, da!apare iar Deidara si deschide frigiderul. Ren insa nu se oprea. -Ren!ma rastesc la el. -Da!spune extrem de relaxat, continuand sa-si vada de treaba lui. -Opreste-te!spun rar si simt cum o caldura imi invadeaza trupul. Opres...si in secunda urmatoare imi dau o palma peste fata. La naiba! -Vrei si tu?intreaba Deidara care era cu capul in frigider. -Nu, ziceai?spune zambitor Ren in soapta. -D-da!rostesc eu mai tare si-apoi ma calmez. Il privesc pe Ren gafaind. Isi retrage incet mana si ma saruta. -Ti-a placut?ma priveste adanc in ochii. Las privirea in jos rusinata. -Iubita...imi ridica el privirea. -Poate....raspund tremurata si imi musc buza de jos. -Stiam eu!surade si ma saruta iar. Brusc se aud niste zgomote. Tresar imediat. -Gata!termina Deidara de aranjat masa. -Dar noi am mancat!raspund pe un ton neutru. -Cand am intrebat, ai zis “da”!reproseaza Deidara. Imi inghit cuvintele si tac din gura. “Era cu totul altceva!” imi vine sa-i spun, dar ma abtin. -Eu mananc un pic!se aseaza Ren la masa. -Ren!il apuc imediat de maini. Spala-te inainte sa mananci!zambesc prosteste. Fara sa mai comenteze ceva, se ridica si se spala pe maini. Apoi se pune iar la masa. -Pofta buna, baieti! -Multumim!raspunde Deidara. -Sigur nu vrei, iubita?ma intreaba Ren. Sunt bune! Clatin din cap negativ si dau drumul la televizor, in timp ce baietii isi vad de mancarea lor. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Dum Mai 23, 2010 5:14 am | |
| Intr-adevar a meritat asteptarea, faina partea, mi-a placut mult. Ce haioasa a fost partea cu i-ale tu =)). Tare, a fost faina partea, of, of, Ren, Ren, nu stie cand sa se opreasca. . Sper sa vii mai repede cu urmatoarea parte ^_^. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Mier Mai 26, 2010 11:54 pm | |
| cica " of, of, Ren, Ren, nu stie cand sa se opreasca " si ce fata ai pus =)))tare:)) well....am adus za next-ul sper sa-ti placa... Dupa ce termina, Deidara strange masa. -Mergem in camera?ma intreaba senin Ren. Casc si dau din cap afirmativ. Se ridica si ma ia de mana. -Deidara, vezi ce faci!ii spun inainte sa plec. -Stai fara grija!zambeste el. Intru in camera si ma dezbrac de haine. -Opa!surade Ren. Clatin din cap si ma imbrac in pijamale. Apoi ma bag in pat. -Sa nu te aud!il atentionez pe Ren in timp ce ma inveleste. Imi pun capul pe pieptul lui si il iau in brate. Simt cum ma saruta usor pe cap si inchid ochii. Cateva ore mai tarziu simt o greutate pe corp si ma trezesc. Ma frec la ochii si... -Ren!tresar eu. Am zis nu! Ca raspuns ma saruta imediat si devine mai pasional si salbatic. -Ren... -Taci!intervine el si ma priveste urat. Cand il aud, ochii mi se inlacrimeaza. Respir din ce in ce mai greu si, deodata, simt cum ma musca de gat. -Reeeen!tip si ma ridic imediat in fund. -Mitsue!se trezeste Ren. Esti.. -Ia-ti mainile de pe mine!dau din maini agitata. Tace si ma priveste ingrijorat. -Eu...las privirea in jos. Am facut cumva...? -Nu!raspunde scurt. Ai zis ca… -Imi pare rau!il iau repede in brate. Simt cum ma strange cu caldura la pieptul lui si inchid ochii. -Mitsue!se aude o voce. Ridic capul si o zaresc pe Anna. -Anna!zambesc usor. Ren a ...insa ma opresc brusc cand il vad ca ma apuca strans de mana. Ochii ii sunt rosii si parca m-ar omori din priviri. -Aju... -Sshh!imi pune imediat mana la gura. -Daca taci, te lasam in pace!intervine Anna. Ren imi ia mana de la gura. Il privesc confuza. -O fata te uraste!Insa n-a desfacut sigiliul, dar nici mult nu mai are!imi explica Ren, privindu-ma usor intristat. -D-asta tot am viziunile astea? -Crede ca poate asa o sa te porti frumos cu ea! -Ino!ma incrunt eu. Eu n-am nici o vina! Ea a inceput! Daca nu radea de mine in public, daca nu ma umilea.... N-o suport! Tot ea isi bate joc de mine si tot ea vrea ca eu sa-mi cer scuze? -Imi pare rau...rosteste neutru Ren. Fac o pauza si imi adun cuvintele. -O sa ma o...spun cu teama in glas. Ren da usor din cap. -Dar.. -Imi pare rau!repeta el. -Nu! Ziceai ca tii la mine si acum? Asta nu-i iubire! Ori eu ori.. -Nu ma pune sa aleg!ma intrerupe serios. -Ba da!spun apasat. Ren se ridica din pat si veni langa Anna. Ea se uita urat la mine si clatina din cap. Apoi disparu cu Ren. In secunda urmatoare izbucnesc in plans. Aud doua ciocanituri la usa, dar nu raspund. -Mitsue...se aude in soapte o voce si deschise usor usa. Mi..Mitsue! Sare si ma ia imediat in brate. -Deidara!il strang cu putere si nu ma pot opri din plans. -Gata! Ce-ai patit? Unde e Ren? Ren! striga agitat. Cand il aud, plang si mai tare. -Re...se opreste brusc. Inteleg!inghite el in sec. Imi pare rau! -Ba nu!sughit printre lacrimi. Mie imi... -Imi pare rau, dar cand o sa-l vad il bat!intervine el. Ridic imediat capul si ma sterg la ochii. -Si tu? Ce aveti cu el?suspin eu. -Uite cum esti din cauza lui! -Eu sunt de vina!raspund imediat. L-am pus sa aleaga! Deidara isi schimba imediat expresia fetei. -Logic ca nu poate sa aleaga! Ce proasta sunt! -Nu esti proasta!ma calmeaza el. Te rog, opreste-te! Ma ia in brate si ma mangaie usor. Nu mai spun nimic si incerc sa ma calmez. -Ce bine va sta impreuna!se aude in treacat vocea mamei. Cand o aud, dau ochii peste cap. -Daca nu mai vrei sa raman... -Poti sa stai la noi fara nici o problema!il intrerup eu. Mi-ar prinde un frate mai mare!spun pe un ton cald. Deidara zambeste si continua sa ma tina la pieptul lui. Usor usor adorm in bratele lui. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Mai 27, 2010 7:12 am | |
| Ce tristT_T. Mi-a placut mult partea dar a fost asa de sad, nu putea si Ren sa o aleaga pe ea? of. Sunt tare curioasa ce o sa urmeze, ce bun e Deidara. Saraca Mitsue. Astept urmatoarea parte. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Vin Mai 28, 2010 11:52 pm | |
| sad, de ce?mie nu mi s-a parut asa sad ))) Deidara, stiu eu l-am facut asa..bine si in Naruto nu mi se parea asa rau, e chiar simpatic:)infien..next-ul! Urmatorea zi cand ma trezesc, fac ochii mari la cat e ceasul. -E 12:00!sar ca arsa din pat. Imi caut repede ceva de imbracat prin sifonier, cand...ceva ma opreste brusc. -Ce te agiti asa?ma intreaba senin Deidara. -Am intarziat la facultate!ma rastesc la el. -Stai linistita!Azi aveti liber! -Ce? De unde....dar ma opresc imediat cand imi arata un mesaj pe telefon. Rasuflu usurata si inchid usa sifonierului. -Mersi!il iau eu in brate. -Suntem singuri!spune calm Deidara. -Stiu! Parintii mei lucreaza! Deschid iar usa sifonierului si ma uit pierduta. -Uite!imi intinde el o fusta cumparata ieri si tricoul cu Mickey si Mini Mouse. Cand le vad, ma intristez. Dau din cap ca nu le vreau. -De ce?se uita confuz la mine. Prefer sa nu raspund. Imi iau un tricou si pantaloni de trening. Ma schimb si ma duc cu el la bucatarie. -‘Neata!striga vesela Temari si ma ia in brate. -‘Neata!zambesc usor. -Ce-i cu fata asta?se uita ciudat Anko la mine. -E fata mea...ma amuz eu. Ma scuzati!si ma duc pana in baie. Cand ies, il zaresc si pe Kankuro. -Kanku...si ma opresc imediat cand il vad cu o papusa de paie in mana. Inima da sa-mi iasa din piept. Simt ca nu mai pot respira. In secunda urmatoare o desface. -Nuuuu!tip si sar la el. Ce-ai facut?il intreb pierduta. -Imi pare rau!spuse senin Kankuro. -Asta-i cam ciudat!se aude vocea lui Ren. De ce ar...dar n-apuca sa termine ca Kankuro sare imediat cu pumnii pe el. -Kankuro!tipam toti in cor. -Asta meriti daca o faci sa planga!spune nervos Kankuro in timp ce-l bate pe Ren. Ren incerca sa se apere, dar in zadar. Anna aparu si ea si il izbi pe Kankuro de perete. -Lasa-l!se rasti ea. Insa el se ridica imediat si ii trase si ei un pumn in fata. La faza asta, ramanem toti masca. Ren incerca sa se ridice. -Sa inteleg ca a fost doar... -Exact!se intoarse brusc Kankuro spre el. Atunci il prind de mana si il trag spre mine. -Kankuro,opreste-te! -Lasa-ma! -Nu, asculta-ma! El n-are nici o vina! E numai vina mea! Cand m-aude, se opreste imediat. -Poftim?!ma priveste stupefiat. Ma uit agitata in jur, apoi las privirea in jos. -Imi cer scuze...mormai eu...Nu trebuia sa....imi inghit cuvintele si incerc sa nu plang. -Lasati-o in pace!intervine Deidara. Data viitoare cand m-ai veniti, anuntati-va vizita! Nu vedeti ca nu e deloc bine? Mai ganditi inainte sa actionati!se rasteste el si ma ia in brate. Apoi, fara sa mai zica ceva, ma ia si ma duce inapoi in camera. -Stai aici, ma ocup eu de ei! -Deidara... -Sshh!Sa n-aud comentarii! Trebuie sa mai ai si tu liniste! Se ridica si pleaca. Trag aer adanc in piept si imi pun capul pe perna. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Dum Mai 30, 2010 12:06 am | |
| uuu...faina partea, of, saraca mitsue. Saracul Ren, mereu e luat la bataie. =)). Mi-a placut partea, spre sa vii repede cu urmatoarea. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Dum Mai 30, 2010 2:09 am | |
| oare merita? ))well...direct za next! Ceva mai tarziu, apare iar Deidara. -Gata!zambeste el si imi intinde o cana de lapte si un sandwich. Mananca!ma priveste grijuliu. Ma ridic si , fara sa comentez, iau sandwich-ul. Dupa ce-l mananc, beau si laptele. Apoi ii intind cana. -Bravo!ma pupa Deidara pe frunte si iese din camera. Tac si oftez. Dau sa ma ridic din pat, insa ceva ma prinde de mana. -Ce mai e acum?bomban eu. Ma opresc si intorc privirea. Era Ren/ Cand il vad, las privirea in jos. -Imi pare rau! Nu trebuia sa... -Mie imi pare rau!ma ia imediat in brate. -Oricum acolo o sa ajung, asa ca nu ma intereseaza! Poti sa ma omori! Macar asa o sa fiu langa tine! -Mitsue!tresare el. Cum poti sa spui asa ceva?ma priveste chioras. Il privesc nesigura si ma abtin de la orice comentariu. -Una e sa mori tu, una e sa te omor eu! Iar eu nu vreau sa fac asta! -Si-atunci cum ramane cu Ino?il intreb pierduta. Se opreste si inghite in sec. -Ino e... -Oh Doamne!imi pun imediat mana la gura. Kankuro!rostesc printre dinti. Ren surade usor. -Nu el! -Dar cine?intreb curioasa. -Una, Sakura!ridica el din umeri. Cand il aud, ma bufneste rasul. -Fetele astea!chicotesc amuzata. -Off...ma ia Ren tandru in brate. Tac si inchid ochii, savurand momentul. -Si...ce-o sa facem cu mama?il intreb oftand. -Vedem noi!raspunde calm. Acum altceva e important! -Ce?ridic capul de pe pieptul lui. -Tu!zambeste senin. Cum te simti? Il privesc cu blandete si surad. -Mai bine! -Ma bucur!spune pe un ton cald. Daca eram gelos pe Deidara, acum imi cer scuze! -Doamne!ma amuza eu. Ce-i drept, e un prieten bun! -Mhm...ingana fericit si ma saruta scurt. Insa il trag inapoi si il sarut lung si tandru, trecandu-mi bratele lui dupa gatul lui. Imi raspunde la sarut si ma ia usor de talie. -Hai sa facem dragoste!ii soptesc suav la ureche. Ma priveste zambaret si , fara sa mai spuna ceva, ma intinde pe pat. -Stai!il opresc eu inainte sa se lungeasca pe mine. Usa! Se ridica usor si o inchide. -Bine asa?ma intreaba glumet. Ca raspuns zambesc cald. Dupa ce-o inchide isi da tricoul jos si se lungeste inapoi pe mine. Ma saruta si imi ridica incet trupul. Dupa ce ne dezbracam unul pe altul, ne lasam dusi de val in clipe nebune de dragoste si pasiune. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Dum Mai 30, 2010 9:19 pm | |
| Ce fain sfarsitul, sper sa ramana impreuna si sa nu mai plece Ren. Mi-a placut mult partea. Odihneasca-se in pace Ino, nu credeam ca o sa pomenesti si numele lor pe aici=)). Astept urmatoarea parte. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Mar Iun 01, 2010 11:11 pm | |
| uite ca ma pomenit:))))bine ca a murit ca si asa ma enerveaza:))))so atunci next-ul ca sa vezi daca ramane sau nu...
-Iubita!aud o voce suava si ma trezesc usor. Ma frec la ochii si il vad pe Ren langa pat cu caciula si fular. -Ren...ma amuz de felul in care arata. Ce faci? -Vino repede!ma ridica el. Ia halatul si il pune repede pe mine. Imi pune mana la ochii si ma scoate afara. -Ce se int....dar ma opresc imediat cand imi ia mana de la ochii si vad zapada. Zambesc fericita si sar la gatul lui. -Nu credeam ca o sa mai ninga!exclam entuziasmata. Desi e inceputul lui ianuarie, zilele astea a fost senin si soare!adaug ganditoare. -Vrei sa ne jucam?ma ridica Ren de la pieptul lui. -Mai intrebi?raspund sugestiv si ma intorc in camera. Ma imbrac repede, imi pun o caciula si un fular si ies afara. -Gata!strig vesela si in secunda urmatoare primesc un bulgara in fata. Hey!si il atac si eu pe Ren. Cum sar pe el, ne trezim amandoi cu o galeata de zapada in cap. -Ce naiba?strigam in cor. In fata noastra Deidara radea cu foc. -A da?si il apuc imediat de picioare. Cade pe spate, insa ramane intinse relaxat. -Ce frumos ninge!priveste senin in sus. Zambesc si ma asez langa el. -Mhm...ingan aprobator. Ren se intinse si el langa noi. -Hai sa facem ingeri de zapada!tresare Deidara. -Cum?intreaba curios Ren. -Uite asa!ii arata Deidara, incepand sa dea din maini si picioare. -Ce faceti?se aude vocea mamei. Cand o aud, fac ochii mari si ma scol repede. -Mama!exclam surprinsa. Nu lucrezi? -Azi nu! Ma duc diseara la inventar!imi raspunde senina. Dar ce-i acolo?intreaba pe un ton tremurat, aratand spre locul unde era Ren. Ma uit la el si oftez. -E...Ren!spun rar. Mama ramane stupefiata si isi pune mainile in sold. -Stiu ca nu ma crezi!replic imediat. Dar chiar e! Deidara poate sa confirme! Daca nu era, nu mai era urma in zapada! E asa pentu ca... -E adevarat?ma intrerupe mama, privindu-l serios pe Deidara. -Da!raspunde sec. Ren nu mai spune nimic. Se ridica si vine langa mine. -Mama! Daca ai crede in lumea...mai putin buna...spun precipitat...l-ai vede! De fapt, e demon, dar nu-i o persoana rea! -Ce?!exclama mirata. -Mama, asculta-ma!ma rastesc la ea. Asa cum crezi in Dumnezeu, asa trebuie sa crezi si in lumea de dincolo! Daca exista parte buna, exista si parte rea! Daca....si fac o pauza, privind-o cu ochii inlacrimati...de ce nu intrebi preotul care l-ai adus daca l-a vazut pe Ren?murmur printre dinti si intorc privirea intr-o parte. Nu mai spune nimic. -Va...pregatesc masa?intreaba rar. Ma uit la Ren. El imi face semn ca nu. -Nu!raspund rautacios. Ma intorc si il iau pe Ren de mana. -Unde mergem?ma intreaba curios. Nu raspund. Ii fac semn sa ma urmeze. -Vin si eu!apare Deidara langa noi. Zambesc si il iau si pe el de mana. Nu privesc inapoi. Merg inainte intre cei doi baieti. Iesim din curte si inchid poarta in urma mea. -Deci?repeta Ren. -La Kankuro!il sarut scurt. Zambeste si ma saruta iar. -Ce simpatici sunteti!spune vesel Deidara. Eu si Ren chicotim amuzati. Ma bag iar intre cei doi baieti si pornim la drum. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Mier Iun 02, 2010 12:16 am | |
| Ce dragut!!! Zapada, yupiiiii... la mn e cald de mor si tu vorbesti de zapada=)). Faina partea, mi-a placut, poate incepe si maicasa sa mai creada si in alte lucruri. Ma bucur ca Ren a ramas cu ea, sper sa nu mai plece. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Mier Iun 02, 2010 11:27 pm | |
| ce, ca si eu aseara am visat zapada )))super..mai bine frig decat sa mori de cald:))infine am venit cu next-ul..incerc sa le pun mai repede, si-asa mai am doua parti si gata fic-ul:D Dupa o ora de ras si bataie cu zapada pe drum, ajungem la Kankuro acasa. Dau sa ciocan, dar usa se deschide imediat. -Kankuro!il iau fericita in brate. -Hey, soro!ii aud vocea lui Temari. Ce faci? --Tocmai vroiam sa venim la tine!imi da drumul Kankuro. -Eh, am venit noi la voi! Deranjam? -Ce intrebare!raspunde ofensat si-apoi se uita scurt la Ren. Imi pare rau!ii intinde calm mana. Ren zambeste usor. -Nu trebuie! Si eu as fi procedat la fel daca eram in locul tau!ii strange cald mana. -Ce frumos!exclama Deidara. Ma bucur cand toata lumea e fericita! Ma face sa plang! Cand il auzim, bufnim toti in ras. -Ziceai ca faci parte din Akatsuki?il intreaba amuzata Temari. -Faceam!o rectifica el. -Se vede!se amuza ea. Deidara o priveste confuza. -N-ai fata de criminal!surad eu si il pup pe frunte. -Eh...zambeste el. Cu asa oameni langa mine, nu-mi mai trebuie Akatsuki!ne ia calduros in brate. -Ce incurcatura!se aude o voce din spatele nostru. -Shikamaru!rostim toti in cor. Cand ne aude, ridica ofensat mainile in aer. -Vino incoa!il iau de mana si intram in casa. Ne dam gecile, caciulile si fularele jos si ne facem comozi. Kankuro pune vinul rosu la fiert, in timp ce eu si Temari punem tavitele cu prajituri si sandwichuri pe masa. -Dar Anko?intreb curioasa. -E intr-o misiune Anbu!raspunde Shikamaru, gustand dintr-o prajitura. Mmm!ingana multumit. -Iti plac? Eu le-am facut!zambeste Temari. Brusc il aud pe Kankuro cum isi drese vocea. Chicotesc si clatin din cap. Apoi ma asez langa Ren. -E ceva intre ei?ma intreaba sugestiv. -Intre cine?il privesc confuza. Tace si imi arata discret spre Temari care se puse langa Shika. Ma uit la ei si ridic din umeri. -Poftiti!ne serveste Kankuro cu vin fiert. Daca mai vreti zahar... -E perfect!raspund Ren si Deidara in cor. Kankuro face ochii mari si surase amuzat. Apoi se aseaza pe fotoliu. -Si, ce va aduce pe aici?intreaba glumet. -Desene!aprinde Deidara televizorul. Iar ne bufneste rasul pe toti. Shikamaru, insa, nu spune nimic si se uita calm la televizor. -Mama!raspund sec. Kankuro si Temari ma privesc nedumeriti. -M-am certat cu ea din cauza lui Ren! Ea nu-l vede!spun bosumflata. Ren ma ia usor de mana. Temari ma priveste cu parere de rau. -Nu exista nici o cale?ma intreaba intelept Kankuro. -Ori sa creada in lumea de dincolo, ori s-o blesteme cineva!raspunde Ren. -Aha...il priveste ganditor Kankuro. -N-o sa creada!intervin eu. N-a crezut atatia ani de zile si isi schimba pararea intr-o zi? Sa fim seriosi! -Cum poate sa creada in Dumnezeu si sa nu creada in lumea de dincolo?se minuna Temari. Shikamaru asculta atent discutia noastra, in timp ce Deidara se uita la desene. -E chestia ca....incerca eu sa-mi adun cuvintele...crede ca exista o forta care ne-a creat si o numeste asa, dar nu crede in lumea de apoi! Ca mine! -Dar tu ma vezi!replica confuz Ren. -Asta pentru ca am...am avut... -M-am prins!ma completeaza senin Ren si ma saruta scurt. Zambesc usor si iau un sandwich. -Si-atunci?continua Kankuro. Ma uit la el intrebatoare. -Ce o sa faci?ma intreaba accentuat. -A! Cred ca ....raman o clipa pe ganduri. Ma inteleg mai bine cu tata, iar el se cearta mereu cu mama! Ea incepe! Ce-i drept, ne cam neglijeaza din cauza serviciului!las privirea in jos. -Nu-mi spune ca... -Ba da!il intrerup pe Ren. Ba da! Asta o sa fac! O sa plateasca pentru asta si pentru ce mi-a facut!spun hotarata. Temari si Shikamaru fac ochii mari. Deidara insa e prea absorbit de desene. Kankuro se amuza un pic de el, apoi ma priveste serios. -Esti sigura ca asta vrei? -Da!raspund imediat, privindu-l cu teama. -Ce-i drept mai mult am fost noi alaturi de tine decat mama ta!spune senina Temari. -D-asta va aveti ca frati!zambeste cald Ren. Zambesc si eu si dau din cap aprobator. Kankuro nu mai comenteaza nimic. Isi bea linistit vinul. -Orice-ar fi, noi suntem alaturi de tine!spune Temari pe un ton cald. Stii ca poti conta pe noi! -Multumesc!raspund zambind si iau si eu o mica gura de vin. Ren ma ia in brate si ma mangaie usor pe par. Ceilalti se uita senin la noi, mai putin Deidara care izbucneste in ras. Atunci Kankuro se ridica si opreste televizorul. -Nuuuu!tipa ofticat Deidara. -Ha!se stramba Kankuro la el. In secunda urmatoare Deidara sare pe Kankuro. Ne amuzam toti, privind cum se bat cei doi. Apoi petrecem ore in sir de distractie impreuna. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Iun 03, 2010 12:42 am | |
| Ce tare=)) Hai ca a fost super partea cu desene=)) nu mai puteam de ras=)). Ce pacat, doar doua partiT_T. Hopa, isi trimite mama in iad... of, of.. ABia astept urmatoarea parte, poate aflu cum te simti dupa ce te imbeti =)), glumeam. Mi-a placut mult partea, sper sa o pui pe urmatoarea repede | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Iun 10, 2010 12:41 am | |
| finally am venit cu next-ul!! sorry pentru intarziere,dar am fost ceva ocupata in ultima vreme si mi-a fost mai greu sa-l pun...anyway...here it is!si dupa urmeaza za end-ul!
Dupa cateva ore bune de chef, stam linistiti la caldura. -Ce repede s-a facut seara!casca Shikamaru. -Apropo!tresare Deidara. De n-ai fost azi la facultate?ma priveste chioras. -N-am avut chef!raspund senina. -Ce facultate… -Deidara, nu incepe, te rog! -Dar n-am zis nimic!se apara el. -Bine!zambesc eu si tac din gura. Brusc se lasa liniste. Ii privesc pe toti amuzata si chicotesc. -Eh, eu plec! Am stat cam mult!se ridica Shika. -Ce? Nu! Stai linistit!tresare Temari. Stai cat vrei! Ai unde sa dormi!surade usor. Kankuro se uita la ea ciudat, mustacind din nas. -Las-o!ii soptesc eu. E fata mare! -Nu de fata cu mine!rosteste apasat el. -Ce?!eclama Temari si Shikamaru in cor. -Nimic nimic!schitez eu un zambet si ma uit urat la Kankuro. Shikamaru clatina din cap si ofteaza. -Hai, noroc!ne face cu mana si pleaca. -Pa Shika..ii face zambaret Kankuro cu mana, dar se trezeste cu un pumn in umar. -Te bagi tu!ii taie replica Temari ofticata. -Vorbim noi!o atentioneaza el. Eu si Ren chicotim la scena celor doi. -Voi ramaneti, nu?intreaba senin Kankuro. Ma uit la Ren si dau afirmativ din cap. -Ok! Temari, arata-i camera lui Deidara!Voi, dupa mine!si ne face semn sa-l urmam. Ne deschide usa la o camera si da sa ne explice. -Kankuro!il opresc eu. Stiu! Doar am mai venit! -Asa e!surade el. -Mersi inca o data!il iau in brate. Noapte buna! -Si voua!ma pupa pe frunte si pleaca. Ma schimb de haine intr-o rochita de noapte de-a lui Temari si ma bag in pat. Ren isi ia doar o pereche de bermude de-ale lui Kankuro si se aseaza langa mine. -Draguti prieteni!ma ia el in brate. -Ren!il privesc adanc in ochii. Mai e nevoie de papusa pentru ce vreau sa fac? Ramane o clipa pe ganduri, jucandu-se cu parul meu. -Daca o sa ramai cu el penrtu totdeauna, nu!se aude vocea lui Ai. Tresar si imi intorc repede privirea. Ai era in fata noastra. -E decizia ta! -Logic ca vreau!raspund imediat. -Sufletul tau o sa fie condamnat!accentua Ai. -Stiu…intorc privirea spre Ren. Eu… -Te inteleg! Nu te judec!mi se adreseaza el pe un ton cald. Zambesc usor si il iau in brate. -Te iubesc!rostesc imediat si ma opresc brusc, minunandu-ma de ce am spus. Imi ridic capul, dar in secunda urmatoare Ren ma saruta. -Si eu!imi spune cu blandete. Ai ne priveste indiferenta si da ochii peste cap. -Atunci am nevoie de semnatura ta!spune apasat. Imi intorc capul spre ea. Imi intinde un cutit si un pahar. -Sa-ti explic?intreaba pe un ton neutru. -Nu!zambesc eu. Iau cutitul si ma tai la mana. Apoi las sa curga cateva picaturi de sange in pahar. -Ga…dar ma opresc imediat cand il vad pe Ren ca procedeaza la fel. Ia o gura, apoi imi intinde paharul. Ezit o clipa, dupa care iau si eu o gura. Ma stramb un pic si ii dau paharul lui Ai. -Gata!zambeste ea, amestecand sangele ramas. Stii ce va urma de-acum incolo, nu? -Da stiu! Mama va disparea, iar eu cand o sa mor o sa ajung in Iad! -Nu!ma rectifica Ai. Voi ati uitat o varianta! Din moment ce ati facut legatura asta, mama ta o sa-l vada! Cand o aud, o privesc usor fericita. -Insa…adauga apasat…tu deja imi apartii! Chiar daca traiesti, e ca si cum ai fi moarta! -Mhm…ingan usor intristata. -Stai linistita, toti te vad si pe tine si pe el!mi se adresa calma Ai. O sa ai aceeasi viata ca pana acum, cu un mic plus la ea! Zambesc usor si o privesc senina. -Mersi, Ai! -Acum ma scuzati! Trebuie sa mai rezolv ceva! Si dispare. - Sa inteleg ca acum pot sa omor pe cine vreau?il privesc strengar pe Ren. -Da….raspunse precaut. Dar, totusi, trebuie sa ai un motiv! -Stiu stiu! Sa fac cum faceti voi! -Exact!zambeste si ma saruta scurt. Hai, dormi! Ai nevoie de odihna! Imi las capul pe pieptul lui cald si adorm in bratele lui. | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Iun 10, 2010 12:49 am | |
| Oh.... ce faina partea, mi-a placut mult. Pacat ca mai are doar o parte, sper sa vii repede cu urmatoarea. Mi-a placut mult, yupiii, s-a casatorit Ren=)). Mi-a placut mult, nu am cuvinte ca sa o explic asa ca tot ce-ti zic este succes la urmatorul. | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Iun 10, 2010 10:16 pm | |
| ma bucur ca ti-a placut:) eh acum si sfarsitul.... Sar imediat in sus cand aud niste urlete. -Asa de dimineata?ma scarpin eu in cap si ma ridic din pat. -Ce s-a intamplat?se trezeste si Ren. -Nu stiu!ii raspund in timp ce ma schimb de haine. Se ridica si se schimba si el. Ma saruta scurt si iesim impreuna din camera. Deidara trece in viteza pe langa noi. -Wow!tresar eu. Apoi trece si Temari. -Ce naiba? Apare si Kankuro. -Hey!ma pun in fata lui si il opresc. Ce se petrece? -Ce crezi? Unde a dormit Temari? Cu Deidara! Si? Si au facut-o!!tipa nervos. --Aoleu….ma scarpin eu in ureche..Mi-ai spart timpanele! Si ce daca? -Cum si ce daca?exclama stupefiat. -Kankuro, e fata mare!ii spun cu calm. Nu trebuie sa-ti ceara tie voie, poate sa ia si singura decizii in viata ei personala! -Are dreptatea!ma aproba Ren. Se opreste si ne priveste pe amandoi fara sa mai spuna ceva. -Mda…spune printre dinti Kankuro. M-am obisnuit sa am grija de ea… -Si o sa ai!il intrerup eu. Dar decide singura cu cine vrea sa fie!ii pun mana pe umar. Surade usor, apoi ma ia in brate. -Apropo, am gasit solutia! Sunt de-a lor acum!ii spun senina. -Ce?!tresare el. -Ne-am…legat!spun rar si il iau pe Ren de mana. Kankuro ne priveste si zambeste usor. -Sa aveti grija de voi!spune pe un ton cald. Acum trebuie sa rezolv ceva! -Kankuro!il opresc eu. Spune-le si lor! Noi trebuie sa plecam, trebuie sa fac ceva! -Desigur! Ne luam la revedere de la el si plecam. Aparem acasa in sufragerie. Erau ambii parinti acasa. -Buna ziua!il saluta politicos Ren pe tata. -Sa cresti mare!ii strange tata cald mana. Dau sa zic ceva, dar ma opresc imediat cand o vad pe mama cu ochii mari. -El e….Ren?intreaba uimita. -Da!raspund scurt. -Buna ziua!ii saruta el gentil mana. Il priveste senina si zambeste usor. -In sfarsit ti-ai gasit unul bun! -Mama!dau eu ochii peste cap. -Imi pare rau ca am crezut ca esti cu Deidara! Si el e un baiat dragut! -Mhm…ingan eu ironic. In secunda urmatoare, mama ma ia in brate. -Ai femeie!spun in spirit de gluma. Imi da drumul si surade amuzata. -Pregatim masa? -Ok! -Ajut cu ceva?intervine Ren. -Nu, stai linistit!ii face mama semn sa stea jos. Zambeste si se aseaza langa tata. Pregatim masa si ne asezam cu totii. Apoi luam masa cu linistiti…ca in familie.THE END | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Iun 10, 2010 11:02 pm | |
| UUuuu.... ce fain sfarsitul, happy ending=)). Mda... au fost cam multe lacrimi in ultima vreme, mai trebuie si din-astea. Mi-a placut mult ficul, a fost super, scurt, dar super. Sper sa mai pui ficuri de-ale tale. Ce tare a fost faza cu alergatul=)). Lol, cu Deidara, tare=)). | |
| | | Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Iun 10, 2010 11:15 pm | |
| ma bucur ca ti-a placut...eh trebuia sa se intample si ceva funny, nu?si trebuia sa-l combin si pe el...oricum mie mereu mi-a placut combinatia dintre temari si deidara:)anyway...acum poti sa inchizi topicul! | |
| | | Laia Founder
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto Joi Iun 10, 2010 11:34 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: funny fic - hell girl + naruto | |
| |
| | | | funny fic - hell girl + naruto | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum