| Topicuri uitate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Topicuri uitate Vin Apr 30, 2010 11:21 pm | |
| Aici voi scrie care topicuri au fost mutate in cosul de gunoi. Topicurile in care nu s- a mai postat de multa vreme sau useri care postau nu au mai intrat pe forum. Daca tot va e dor de topicurile vechi puteti face altele noi, oricum de cele vechi cu siguranta nu isi mai aduce nimeni aminte ce s- a petrecut in ele. Le las in viata ca daca aveti nevoie sa va amintiti ceva, le bantuiti putin. Si treceti pe la reguli ca s- a adaugat o regula noua pentru cosul de gunoi. Deci, topicurile mutate azi(30-04-2010): - Cele de la camere. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Topicuri uitate Vin Mai 21, 2010 4:32 am | |
| Topicuri mutate azi ( 20-05-2010) De acum am un copil Sfarsit de saptamana Pazea!Minge la orizont Ora de inot T_T
........................... In gradina scolii Matematica...o enigma totala Ora de latina Un mic accident White night In gradina Fresbee
Ultima editare efectuata de catre Laia in Vin Mai 21, 2010 10:34 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: Topicuri uitate Vin Mai 21, 2010 1:21 pm | |
| Laia imi pare rau dar eu nu am vrut sa ajunga topicurile la care am postat eu ultima data la topicuri uitate. Nu sunt topicuri uitate! Eu asteptam sa imi raspunzi tu ca sa nu fac DUBLU POST si tu le muti la topicuri uitate? Eu voi incalca ultima regula adaugata si mi le mut inapoi poti sa ma degradezi sau poti sa imi dai avertisment sau orice vrei, dar eu consider ca nu sunt uitate. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Topicuri uitate Vin Mai 21, 2010 8:45 pm | |
| Stiam ca ai sa faci asta, nu e vorba ca sunt topicuri uitate dar sunt unele la care nu stiu ce sa mai postez, de aceea le-am mutat. Pentru ca nu mai am idei, ca spre exemplu sa repet ideile la mai multe topicuri nu e chiar cel mai distractiv lucru. Si te rog ca inainte sa le mai muti intreaba-ma si pe mine, ca oricum nu postez in ele pana cand nu intru pe net. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Topicuri uitate Sam Iun 12, 2010 9:23 pm | |
| Mda....stiu, nu ma injurati, dar am uitat sa mai postez si aici. Apai topicurile pe care le-am mutat acum cateva zile sunt toate cele de la Ren&Laia. Cum ei s-au despartit, nu avea rost sa continue povestea, am vorbit si cu Ai asa ca... Topicuri Inchise! | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Topicuri uitate Joi Iun 17, 2010 5:59 am | |
| Topicuri mutate azi(16-06-10) In vizita Distractia....baruri, cluburi,viata de noapte... Cabana parasita Consiliul vampirilor Bantuind prin baruri Petrecere de bun venit O noapte sinistra Sange, luna plina si un lac plin de amintiri... La... un lac O zi de relaxare. La restaurant Virusul X A suny day... Jocul cu zarurile Revenirea Printre trandafiri Undeva unde esti singur? La cumparaturi!!..Miau! O privire in departare Plimbari sub clar de luna Cu cartea dupa tine :(( In padure Privind un film la miezul noptii.. La patinoar...gheata...frig..
| |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: Topicuri uitate Sam Iun 19, 2010 1:28 am | |
| Prea multa caldura strica | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Topicuri uitate Dum Iun 20, 2010 12:38 am | |
| Valuri...luna...inifinit Love is a crime Camera lui Ren Night silence La Abel Transformarea La vanatoare Casatoria ......... Edit: Topicurile au fost sterse la cererea lui Ai si Misa | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Topicuri uitate Mier Iun 30, 2010 8:41 pm | |
| Noaptea Sa curgaaaaa Amintiri Locul de joaca ( Curand) Night silence Ploaie de petale....seara
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Topicuri uitate | |
| |
|
| |
| Topicuri uitate | |
|