***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ce oras se potriveste personalitatii tale?

In jos 
+2
CoOkIe
Laia
6 participanți
AutorMesaj
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

Ce oras se potriveste personalitatii tale? Empty
MesajSubiect: Ce oras se potriveste personalitatii tale?   Ce oras se potriveste personalitatii tale? Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 12:25 am

http://amelie.ro/prieteni/testequiz/ce-oras-se-potriveste-personalitatii-tale

Mie mi-a iesit
Tu ar trebui sa traiesti in New York! Ai toate caracteristicele unei New Yorkeze – totul la tine, de la garderoba pana la personalitate, te duce cu gandul la atmosfera din marile orase si la viata de noapte de acolo. Esti intr-o miscare si dezvoltare continua si ai nevoie sa traiesti inconjurata de oameni care pot tine pasul cu ritmul tau de viata si au acelasi asteptari de la viata ca tine. Nici un oras nu ti s-ar potrivi mai bine decat agitatul si nonconformistul New York!
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Ce oras se potriveste personalitatii tale?   Ce oras se potriveste personalitatii tale? Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 1:21 am

yey eu ar trebui sa traiesc la Paris, e orasul meu prefereat n'as mai pleca de acolo

Stilul de a te imbraca si mai ales de a interactiona cu cei din jur, ii induc in eroare pe cei de langa tine. Toti iti spun fie ca ai crescut la Paris, fie ca in alta viata sigur ai fost pariziana. Iti place sa asculti muzica de calitate, cu un mesaj clar si cu o linie melodica bine definita. Iti place sa vizitezi galerii de arta si cultura, iar in Paris vei gasi la tot pasul. Iti place si cultura facuta in strada, de oameni care nu au cursuri, dar talent cu nemiluita. Iti plac plimbarile romantice si e clar ca Parisul iti poate oferi tot ce ti-ai dorit vreodata.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Ce oras se potriveste personalitatii tale?   Ce oras se potriveste personalitatii tale? Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 1:55 am

Berlinul este orasul in care te-ai simti cel mai bine. Esti o persoana careia ii plac activitatile in aer liber, iti plac oamenii pragmatici, dar care stiu sa se distreze dupa ce isi termina munca la birou. Cu siguranta astfel de oameni vei gasi in Berlin. Te poti plimba cu bicicleta prin imprejurimile orasului, iesi in weekend la padure si sa te bucuri de oamenii cu capul pe umeri pe care ii vei gasi la tot pasul.

o da , mi se potriveste mai ales ultima parte:> asta-s eu:> Smile))
Sus In jos
MissSany
Member
Member
MissSany

Numarul mesajelor : 188
Varsta : 34
Localizare : New York,Beach
Data de inscriere : 13/06/2010

MesajSubiect: Re: Ce oras se potriveste personalitatii tale?   Ce oras se potriveste personalitatii tale? Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 5:09 am

Tu ar trebui sa traiesti in New York! Ai toate caracteristicele unei New Yorkeze – totul la tine, de la garderoba pana la personalitate, te duce cu gandul la atmosfera din marile orase si la viata de noapte de acolo. Esti intr-o miscare si dezvoltare continua si ai nevoie sa traiesti inconjurata de oameni care pot tine pasul cu ritmul tau de viata si au acelasi asteptari de la viata ca tine. Nici un oras nu ti s-ar potrivi mai bine decat agitatul si nonconformistul New York!
Sus In jos
Hanami
Member
Member
Hanami

Numarul mesajelor : 320
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Ce oras se potriveste personalitatii tale?   Ce oras se potriveste personalitatii tale? Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 3:35 pm

Berlinul este orasul in care te-ai simti cel mai bine. Esti o persoana careia ii plac activitatile in aer liber, iti plac oamenii pragmatici, dar care stiu sa se distreze dupa ce isi termina munca la birou. Cu siguranta astfel de oameni vei gasi in Berlin. Te poti plimba cu bicicleta prin imprejurimile orasului, iesi in weekend la padure si sa te bucuri de oamenii cu capul pe umeri pe care ii vei gasi la tot pasul.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

MesajSubiect: Re: Ce oras se potriveste personalitatii tale?   Ce oras se potriveste personalitatii tale? Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 3:42 pm

Mie mi-a iesit:

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce oras se potriveste personalitatii tale?   Ce oras se potriveste personalitatii tale? Icon_minitime

Sus In jos

Ce oras se potriveste personalitatii tale?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Cafenea :: Quiz-uri-
Mergi direct la: