***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Locul de joaca ;)

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 2:08 am

Noaptea, normal, cu Lina la locul de joaca. Stau pe o banca langa un tip ciudat, blond care zambeste rautacios si o privim amndoi pe Lina care se dadea vesele intr'un leagan.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 2:17 am

Laia se plimba prin parc cand o vazu pe Lina in leagan
- Lina!!! O striga facandu-i cu mana si zambind vesela, alerga spre ea, o lua in brate din leagan si o invrati usor apoi o lasa jos
- Ce faci?
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 2:33 am

-Laia! exclama vesela fetita. Ma joc, vrei sa te joci cu mine?
O privesc usor iritata pe Laia insa inainte sa spun ceva vampirul de langa mine ajunge in fata Laiei.
-Domnisoara, o saluta usor din cap privind'o viclean. Nu e cam tarziu sa va plimbati singura? intreaba apoi cu voce dulce.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 2:40 am

- Deloc^_^. Seara este mai frumos. Spuse zambind privindu-l pe vampir. Se lasa pe vine cat sa fie la inaltimea lui Lina. Desigur ca ma joc cu tine. O, si... buna Misa. Ii facu cu mana.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 2:51 am

Vampirul o studiaza cu atentie pe Laia.Ochii i se inrosesc si zambeste malitios in coltul buzelor. O trage pe Lina in spatele lui si isi duce degetele lungi si reci sub baribia Laiei ridicandu'i usor capul si privind'o profund in ochi.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 2:54 am

Laia ii dadu mana la o parte de la barbie:
- Ce faci? Il intreba usor confuza.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 2:59 am

-Pleaca! ma ridic de pe banca, apar langa ei si il imping usor pe vampir.
-Ai spus ca nu te amesteci in treburile mele! spune dispretuitor continuand sa o priveasca pe Laia.
-Stiu, dar tu te amesteci in treburile mele, ii raspund pe acelasi ton. Pleaca, acum! imi bag mana in buzunar si scot un pumnal de argint.
-Ma ameninti cumva?
-Nu ma provoca, raspund apasat.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:03 am

¨La naiba, mereu ma bag in probleme¨
- Misa, calmeaza-te, nu e nevoie sa lupti pentru mine. Ii spuse pe un ton cald privind-o. Tu ce vrei? Il intreba pe vampir.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:11 am

-Pleaca! repet fara sa o bag in seama pe Laia.
-Te'ai cam imblanzit de cand ne'am vazut ultima data, imi ramai datoare cu o cina....
Se apropie de mine, isi trece degetele prin parul meu si ma saruta scurt apoi dispare.
-Sa te ia dracu', scrasnesc eu din dinti. Esti bine? ma intorc apoi spre Laia.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:19 am

- N-am nimic, scuze, te-am bagat in probleme. Nu am vrut. Spuse cu regret.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:29 am

-Oricum tot la asta se ajungea....Vroia sa te hipnotizeze, raspund scurt si rece.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:40 am

- Am avut impresia asta pentru o secunda. Spuse gandindu-se un pic. Multumesc, raman datoare. Si cum adica tot la asta se ajungea?
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:47 am

-Daca pateste ceva din cauza ta?! striga nervoasa Lina la mine facand un semn spre Laia
-Ea nu pateste nimic...sper, dar tu sigur patesti daca nu taci! Si ca sa'ti raspund la intrebare, o privesc pe Laia, eu si el, nu putem vorbi civilizat. Oricum, fii atenta, ceva la tine l'a atras si nu e genul care sa renunte la prada lui...
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:53 am

Laia inghitii in sec:
- Chiar atat de bun e sangele meu? Firar! Ma rog, sper sa faca o exceptie de data asta. ^_^
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 3:56 am

-Nu cred ca il atragea doar sangele tau...ii caut alta victima sau il omor, spun rece jucandu'ma cu pumnalul.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 4:01 am

- Dar el nu poate sa-si gaseasca singur? Si eu care credeam ca poate se razgandeste cu partea cu datoria. Spuse scarpinandu-se in cap. Ma rog, hai sa ne jucam Lina.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 4:51 am

-Vampirii nu uita si nici nu se razgandesc cand e vorba de datorii... Tu chiar vrei sa te joci cu ea? o intreb amuzata pe Laia.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 4:54 am

- Imi pare rau, chiar nu am vrut ca tu sa ramai datoare sau ceva de genul. Spuse cu regret. Ei bine, i-am zis ca ma joc cu ea asa ca ma voi juca cu ea, doar pentru ca vampirul ala a aparut nu ma impiedica. Spuse zambind.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 4:11 pm

-Ce jucam? intreaba vesela Lina.
-Aaaa...Laia, nu mentiona despre intalnirea cu vampirul ala bine?
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 8:48 pm

-Se pare ca nu pot avea deloc o noapte linistita!se auzi vocea lui Abel.
Era la vreo 4 metri de fete, fumand o tigare.
-Nu-ti face griji Laia, te-am scapat de probleme!i se adresa fetei pe un ton calm. Iar tu...isi intoarse privirea catre Misa...deja ma inseli?intreba apasat.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 11:37 pm

-Aveam nevoie de ala.... nu cred ca se poate spune ca te'am inselat....era doar o cunostinta veche, raspund pe un ton neutru.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 11:41 pm

-Mhm...Si nu puteai spune!Credeam ca i-am omorat pe toti!Se pare ca am omis unul!spuse ironic. Sau ceva l-a oprit...accentua el, privind-o fix pe Misa.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeLun Mai 17, 2010 11:46 pm

Laia asculta cateva clipe discutia dintre cei doi, apoi se lasa pe vine si ii vorbi in soapta lui Lina
- Hai sa ne jucam si sa ii lasam sa vorbeasca. Ii multumesc mai incolo lui Abel. Spuse zambind.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeMar Mai 18, 2010 12:37 am

Lina zambeste larg, o ia de mana pe Laia si o trage spre un topogan.
-L'a oprit sa ce? intreb sec urmarindu'le cu privirea pe cele 2 fete.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitimeMar Mai 18, 2010 12:51 am

-Nu conteaza!Daca iti bati joc de mine...spuse apasat si arunca tigarea.
O calca si se intoarse. O lua la pasi mici. Pamantul trosnea in urma lui.
-Cine te crezi de imi ameninti fratele?tuna o voce si in secunda urmatoare zbura o sageata pe langa urechea lui Abel.
O prinse cu doua degete si privi cu coada usor in spate.
-O sa te...
-O sa ma ce?se intoarse Abel cu privirea catre el.
Era un vampir saten care semana cu cel blond.
-K-kampfer..rosti tremurat.
Abel il privea superior,asteptand un raspuns. Insa vampirul fugi cat ai zice peste. Ii dadu drumul sagetii si o strivi.
-Patetic...murmura Abel...Nu ti-ai gasit bine momentul sa iesi cu fetita la joaca!i se adresa serios Misei. Avand in vedere ca esti un vampir...accentua el ultimul cuvant...mai bine ti-ai gasi pe cineva care sa se joace cu ea in timpul zilei. Sau iti place sa ai probleme?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Locul de joaca ;) Empty
MesajSubiect: Re: Locul de joaca ;)   Locul de joaca ;) Icon_minitime

Sus In jos

Locul de joaca ;)
Sus 
Pagina 1 din 11Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Cos de gunoi :: Abel-
Mergi direct la: