***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Intalnirea (Lum si Naoki)

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:22 pm

-Si eu sunt semivegetariana. Adica nu ma ating deloc de carne dar mananc si branza, oua si lapte.
Uite exista optiunea "Pizza cum vrei tu" asa ca aleg o pizza vegetariana cu portie tripla de porumb, mozzarela, oregano, ciuperci, ananas si usturoi si pe deasupra un toping vegetarian cu rosii, castraveti, ardei gras si brocoli in portie dubla, apoi aleg o portie tripla de cartofi prajiti cu sos de rosii si tarhon, o portie dubla de mamaliga cu branza si o salata de castraveti cu rosii amestecata cu salata de ardei gras si ardei capia copti si salata de varza rosie si alba iar la desert portie tripla de papanasi si o portie de clatite asortate.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:25 pm

-Wow! Da stiu ca mananci, nu gluma!surase el. Oricum lactatea n-are legatura!Eu sunt vegetarian si mananc si lactate! Asta pentru ca animalele nu sunt omorate ca sa se faca lapte sau oua!Ele inca traiesc!chicoti el.
-Mai doriti si altceva, domnisoara?o intreba ospatarul de langa ea.
Naoki facu ochii mari cand il vazu.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:34 pm

Ma uit si vad ca adusese o sticla de 0,5 litri de Pepsi Max si ii spun:
-Sticla mai mare nu aveti? Daca nu, mai aduceti inca 3 sticle din astea si mai vreau si o lamaie taiata felii si un pahar cu cuburi de gheata. Spun eu spre ospatar. Apoi ma intorc spre Naoki si ii spun:
-Da, mananc mult dar nu ma ingras. Ii spun zambind.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:37 pm

-Desigur!spuse amabil ospatarul. Dumneavoastra mai doriti ceva?se uita la Naoki.
-N-nu!Doar sushi cu macaroane!
Ospatul nota pe foaie si pleca.
-Cand a aparut?intreba confuz Naoki. Nici nu l-am vazut!
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:41 pm

-A nici eu nu am vazut cand a aparut dar e bine ca a auzit toata comanda.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:46 pm

-Se pare ca se misca repede lumea pe aici!surase Naoki.
In acest timp un ospatar ii servi pe cei doi cu cele comandate.
-O sa va aducem si desertul dupa aceea!spuse amabil ospatarul.
-Ah!tresari Naoki. Se poate sa-mi aduceti si mie la desert crema de zahar ars?
-Desigur!incuviinta amabil ospatarul din cap si pleca.
-Atunci pofta buna, Lum!zambi Naoki.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:52 pm

-Multumesc. Si tie la fel. Spun eu incepand sa tai o felie de pizza, dupa care tai felia in jumatate si bag in gura deodata, o jumatate de felie de pizza.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 10:59 pm

Naoki manca linistit, fara sa mai spuna ceva.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:02 pm

Mancam si eu la fel de linistita. Termin pizza si incep cu cartofii prajiti si mamaliga cu branza si din cand in cand mai iau cate putin din salata.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:04 pm

Termina de mancat sushi,apoi bau din vin.
-Bun...spuse multumit.
Apoi o astepta si pe Lum sa termine.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:11 pm

Termin si eu de mancat si intre timp bausem deja 2 sticle de suc si in asteptarea desertului comandat mai beau inca o sticla.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:21 pm

Dupa ce termina de mancat, un ospatar veni si le lua farfuriile. Apoi veni altul si aduse desertul.
-Yami!exclama entuziasmat Naoki si gusta din el. Mm, bun!
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:32 pm

Incep cu papanasii.
-Sunt foarte buni. Spun referindu-ma la papanasi. Mancarea de aici e delicioasa. Chiar as vrea sa ii cunosc pe bucatarii si cofetarii de aici. Glumesc eu, stiind ca asta nu e posibil.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:37 pm

Naoki surase amuzat.
-Mda...Daca mai vrei ceva de-aici, poti spune, nu-i problema!Daca nu, cer nota de plata?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:42 pm

Terminasem papanasii si mai bausem inca un pahar de suc cu lamaie si gheata si dupa ce inghitisem prima clatita din cele sase ii spun lui Naoki:
-Da, poti cere nota de plata.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:44 pm

-Ok!si ii facu semn unui ospatar sa vina. Nota de plata, va rog!
Ospatarul dadu din cap aprobator si pleca.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:48 pm

Imi imaginam ca nota de plata trebuia sa fie undeva in jurul a 5000 de yeni. Scot si eu o bancnota de 2000 yeni.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Mai 24, 2010 11:54 pm

Naoki o privi confuz.
-Ce faci?
Ospatarul sosi si aduse intr-un carnetel nota de plata. Cand sa plece, Naoki il opri.
-Doua secunde!
Ospatarul se opri si astepta. Naoki se uita pe foaie, apoi ii intinse cardul.
-Acceptati si asa ceva?
-Desigur!raspunse amabil ospatarul.
Atunci Naoki ii dadu gentil cardul. Ospatarul scoase un aparat si trecu cardul prin el.Apoi il dadu inapoi.
-Multumesc!zambi ospatarul si pleca.
-Cand vrei, putem pleca!i se adresa Naoki lui Lum in timp ce bau din paharul cu vin.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:10 am

-Pai uite ia bancnota asta. Nu te pot lasa asa. Stiu ca am mancat cam mult. Oricum nota de plata e cam mare datorita mie si oricum ce iti dau nu e chiar tot ce am mancat dar sa nu spui ca profit de tine pentru ca esti cantaret. Ii spun eu lui Naoki.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:14 am

Cand o auzi, Naoki chicoti.
-Lum, totusi! Suntem la o ...intalnire...inghiti el in sec...si avand in vedere ca te respect, nu-i problema daca platesc eu!E o nimica toata nota de plata!ii spuse pe un ton cald. Foloseste-ti banii la altceva!zambi el.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:28 am

Ii zambesc amabil si imi bag inapoi banii in poseta. Inghit si ultima clatita si beau ultimul pahar de suc.
-Acum putem pleca. Acum as prefera sa mergem pe jos. Ai baut si tu putin vin si nu cred ca e corect sa conduci dupa ce ai baut un pic. Stiu poate mi-ai zice ca ai si sofer dar mai bine il lasi pe el sa duca masina acasa si noi sa mai tragem un pic de timp mergand pe jos.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:30 am

-Neah, nu am sofer!zambi el. Oricum am baut doar un pahar!Dar ai dreptate!Si-asa am parcat-o la intrare si noi suntem la jumatea parcului, asa ca...
Surase si se ridica de pe scaun. Apoi ii trase iar scaunul fetei.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:39 am

-Mersi! Si ce ar fi daca am merge si am iesi prin alta parte decat am intrat? Iesim pe alt bulevard si mergem acasa, si te intorci tu dimineata dupa masina sau daca vrei, ti-o pot aduce eu dimineata. Oricum eu ma scol cam in zori.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:42 am

Naoki ramase un pic blocat.
-O-ok...raspunse usor nesigur. Mergem?ii intinse amabil bratul.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 12:47 am

-Sigur. Spun eu ridicandu-ma si apucandu-l de brat. Iesim din restaurant si mergem inainte pe aleia din parc, dupa cum spusesem, fara sa ne mai intoarcem pe unde am venit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intalnirea (Lum si Naoki)   Intalnirea (Lum si Naoki) - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Intalnirea (Lum si Naoki)
Sus 
Pagina 3 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Intalnirea

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Restaurant-
Mergi direct la: