***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Computerul

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Computerul - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:02 pm

-Sa ma dezmagesti?repete el stins, apoi aparu in fata ei. Nu ma deranjeaza, dar... Daca il vrei asa de mult, lupta pentru el! Dar gandeste-te inainte! El a luptat pentru tine? Cand iubesti pe cineva, indiferent de situatie, trebuie sa lupti sa-l castigi! Daca stai ca prostul nu rezolvi nimic!Insa daca nu se merita...o apuca de mana si o privi fix in ochii...atunci trebuie sa-l dai uitarii! Mai ales daca si are cine sa te ajute!
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:18 pm

- Poate ca oi fi eu proasta, dar nici chiar asa nu sunt. Crezi ca nu m-am gandit la asta? M-am gandit! Ar fi o lista pe care as face-o ca sa nu ma duc dupa el, si invers ca el sa nu vina dupa mine. Ar fi si o lista cu de ce m-as duce dupa el, dar lista cu ¨nu¨ ar acoperi tot binele facut intre noi. Asa ca am ales sa-l dau uitarii, daca era asa pana acum ma duceam dupa el! Eu ma duceam dupa el cand ne certam, nu invers! Poate ca se intorcea si el inapoi, dar cand? Dupa 10 mii de ani? Inteleg sa fii suparat dar nici sa pleci ca zici sa te calmezi, fiindca nu faci nimic bun. O singura data a venit dupa mine, si asta a fost pentru ca eu am disparut, si nu a fost el. Chiar daca nu stiu ce sa zic, ai vazut cu ochii tai, m-am dus sa vorbesc cu el. Inca nu ai realizat ca nu am de gand sa ma duc dupa el? Ti-am spus sa nu-mi ceri sa topai, o vrabie nu zboara dupa ce i sa frant aripa, pana cand nu e vindecata!
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:22 pm

-Nu ti-am cerut sa topai!isi pastra in continuare tonul calm Hugue. Nu ti-am cerut sa fii prietena mea sau mai stiu eu ce!
Ii dadu drumul si isi privi palma. Isi linse sangele si rana i se vindeca imediat. Apoi se uita lung la Laia. Clatina din cap si nu mai spuse nimic. Isi lua sabiile si cioburile de jos si pleca din sufragerie, trantind usa in urma lui.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:34 pm

Laia tresari cand acesta tranti usa, privii in jos si ofta:
- Ai putea macar sa nu te joci cu sentimentele mele.... Spuse ca si pentru ea. Se intoarse pe calcai si se indrepta spre fereastra. Privii pe geama fara sa zica nimic.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:39 pm

Afara inca ploua. Hugue era pe partea cealalta a geamului ud fleasca. Se opri si se uita cateva secunde la fata.
"Adica, ce sentimente?"o intreba el din priviri.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:49 pm

¨De ce ti-ar pasa?¨ Se gandi Laia stiind ca o sa-i citeasca gandurile, il privii o clipa apoi se intoarse pe calcai, isi lua paharul de vin si se aseza pe fotoliu.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:53 pm

"Pentru ca imi pasa!'ii raspunse el in gand si pleca, lasand pe geam un desen in forma de inima.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:55 pm

Laia se ineca cu vinul cand vazu desenul. Se calma si privii geamul.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:18 pm

-Esti bine? o intreb oftand.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:26 pm

- Huh? Da.... sunt bine. Schita ea un zambet si o privii.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:30 pm

-Nu, nu esti. Si sa stii ca ma facut un efort sa pun intrebarea aia. Esti trista, habar n'ai ce ar trebui sa faci pentru ca te temi sa nu ranesti pe cineva...vrei sa plangi si in acelasi timp sa zambesti...si bineinteles te intrebi daca ai facut bine sau nu despartindu'te de Ren. Am dreptate? spun calma fixand'o cu privirea.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:32 pm

Laia facu ochii mari cand o auzi, lasa capul in jos:
-Da..... dar de unde stii cum ma simt?
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:57 pm

-Experienta, zambesc cald. Ia'le pe rand. Deci, in primul rand n'ai cum sa'ti dai seama daca e bine sau nu ca v'ati despartit, cel putin nu acum. Si poti sa plangi, adica ar fi bine sa plangi ca sa poti apoi sa zambesti. Daca nu te descarci n'ai cum sa fii fericita, spun la fel de calma.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:04 am

-Mda...si daca plang ranesc pe altcineva.... Ofta ea si isi musca usor buza de jos. Desi...m-ar bufni plansul, fiindca nu stiu ce sa fac, incerc sa fie bine dar mereu dau in gropi si tot prost fac. Laia incepu sa planga fara sa vrea. Iar apoi nu stiu ce sa mai fac ca sa iasa bine....
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:09 am

Ma ridic si o imbratisez cu grija.
-Doar plangi, spun cu voce calda.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:14 am

-Multumesc.....Murmura printre lacrimi, lacrimile i se scurgeau siroaie pe obraji.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:23 am

-Pentru nimic...spun cald si o mangai usor pe par.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:52 am

Dupa ceva timp Laia se calma:
-Imi pare rau, probabil te-am enervat in tot timpul asta cat am plans, dar.... multumesc! O privii si zambii usor.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 3:26 am

-E prima data cand las pe cineva sa planga pe umarul meu...spun pe un ton neutru. Oricum, te simti macar putin mai bine? intreb zambind.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 3:37 am

-Ai avut dreptate, ma simt mai bine....Spuse zambind suav. Dar tot nu stiu ce ar trebui sa fac.... Spuse pe un ton jos, privii in pamant. Intr-un fel stiu....
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 3:51 am

-Pai....care ar fi optiunile? o privesc cu atentie.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 4:06 am

O privii cu coada ochiului:
-Poate ca nu este bine ceea ce fac....dar incep sa...am sentimente pentru Hugue. Spuse privind in pamant. Isi musca buza de jos. Poate te gandesti ca m-am despartit de Ren din cauza asta, insa nu a fost asta. Nu stiu de ce, dar ma simt mai bine cand sunt langa Hugue, parca mi-ar deschide o noua sansa. Dar in acelasi timp mi-e si teama, poate ca sa nu ii ranesc pe ceilalti, ori sa nu ajung eu din nou ranita.....
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 4:12 am

-Eu nu cred nimic, de ce iti pasa ce cred eu? Si la un moment dat cineva tot va fi ranit, n'ai cum sa impiedici lucrul asta asa ca ar trebui sa incerci pur si simplu...
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 5:43 am

Laia ridica privirea inspre ea:
-Tu chiar stii sa faci pe cineva sa se simta mai bine! Spuse zambind. Ai dreptate, daca nu voi incerca poate imi voi pierde sansa, oricum, de pierdut nu am nimic de pierdut. Stii, am invatat multe luna asta, iar unul din multele pe care le-am invatat este ca daca as sta sa plang nu as rezolva nimic, si da, stiu, mi-a luat cam mult sa-mi dau seama. Surase ea. O imbratisa pe Misa:
-Multumesc! Iti raman datoare....cu o rochie! Zambi. Se ridica, lasa paharul pe masa si se indrepta spre usa.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 5:03 pm

Surad usor privind'o.
-Poate ma fac psiholog, spun ironic. Sa stii ca nu uit ca'mi esti datoare. Si daca ceva nu merge bine, poti sa dai vina pe mine, eu ti'am zis sa incerci, spun vioaie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Computerul   Computerul - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Computerul
Sus 
Pagina 8 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Camin :: Sufrageria-
Mergi direct la: