***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O zi caniculara

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 10:19 pm

Era o zi caniculara de vara in timpul pranzului cand era caldura de foc. Era o temperatura de 45 de grade la umbra, dupa cum indica termometrul electronic de la intrarea in parc. Eram pe strada in fata unui parc insa simt o molesala puternica ca si cum as ramane sleita de puteri si fara enegie. Ma asez pe o banca si simt cum ma ia un pic ameteala datorita caldurii. Incerc sa ii trimit un mesaj Laiei prin telepatie dar simt ca nu reusesc, incerc sa o sun insa nu raspunde si ii las doar un SMS:
Spoiler:

Apoi lesin.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 11:22 pm

Ren tocmai se intoarse de la laborator cand o zari pe Lum.
-Lum!o lua el in brate.
Pocni din degete pentru a o trezi.
-Lum, esti bine?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 11:29 pm

Ma trezesc din lesin insa eram intr-o stare de molesala completa astfel incat parea ca inca sunt lesinata insa ca visez. Nu distingeam clar vocea insa stiam ca cineva este langa mine.
-Imi trebuie acid carbonic. Rostesc eu usor.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMar Mai 25, 2010 11:46 pm

-Sifon....murmura el. De unde...
Tocmai trecu un baiat cu o sticla de apa minerala.
-Da-mi mie sticla!Am o urgenta!Uite...si ii intinse niste banii..Ia-ti tu alta!il ruga el.
Fara sa mai zica ceva baiatul ii dadu sticla si pleca. Apoi Ren o desfacu si ii dadu fetei sa bea.
-Poftim, Lum! Hai, bea!
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:06 am

Beau un sfert de sticla de apa minerala si imi revin doar un pic.
-Hei, Ren! Am spus acid carbonic, adica sifon nu apa minerala. E adevarat cand mi-e sete ca pot bea si apa minerala, suc si altele dar in conditiile astea cand sunt complet dezhidratata imi trebuie neaparat sifon. Sifon pur cu formula chimica H2CO3, asta e la fel de important pentru noi precum e la voi apa obisnuita. Apa minerala ce mi-ai dat-o are alta formula chimica. Spun eu incet, ridicandu-ma si pasind incet si impleticit de parca eram beata.
Off: Sper sa gaseasca Ren o sifonarie pe langa parcul ala
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:12 am

off: bine dar sa stii ca sifonul sau apa minerala e aceeasi chestie..am facut si eu la scoala si la meditatii.

on:
Ren nu mai spuse nimic. Clatina din cap si o ajuta pe fata sa mearga, uitandu-se in toate directiile dupa o sifonarie.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:25 am

off: ti-am explicat slaba diferenta dintre cele 2 detaliat in mesaj privat. Cred ca tocmai datorta diferentei chimice sifonul e atat de ieftin si apa minerala mult mai scumpa decat sifonul. Daca ar fi fost acelasi lucru, nu cred ca intr-o parte putea sa se vanda sifon la pret de 25 bani litrul si in alta parte la 2 ron litru.

on: Merg impreuna cu Ren pana ajungem in dreptul unei sifonarii. Intru si cer o sticla de 2 litri de sifon.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:29 am

Laia era in pat, lua telefonul si citii mesajul:
- Ce? Acid carbonic? Pentru ce? Se dadu jos din pat, lasa telefonul pe noptiera si aparu langa Lum, era imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si o bluza pana la mijloc, cum obisnuia sa stea in casa.
- Lum, am primit mesajul tau. Ce este? O intreba agitata cand o vazu.
- Buna iubitu! Il saruta scurt.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:30 am

-Buna!o saluta pe Laia.
Apoi dupa ce Lum lua sticla, Ren o plati el. Iesi din magazin si se aseza pe o banca, privind-o ingrijorat pe Lum.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:31 am

- Ce era cu mesajul ala? Pentru ce aveai nevoie de acid carbonic? O intreba pe Lum.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:35 am

-E vorba de sifon, cum il numiti voi. Aveam nevoie sa beau. Am lesinat in strada datorita caldurii care m-a dezhidratat. Spun eu si beau toata sticla de sifon.
-Acum e mai bine. Spun eu.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:42 am

Ren rasufla usurat.
-Data viitoare poti sa ma anunti direct pe mine!Telepatic vorbind!Sunt mai matinal decat ea!o privi amuzat pe Laia.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:50 am

-Daca pot folosi telepatia. Cand sunt dezhidratata, puterile mele sunt blocate ca si atunci cand nu as avea cornitele.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:52 am

-Eh, atunci sper sa nu fie vreo problema pe viitor!spuse calm Ren.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 12:56 am

-Si eu sper sa nu fie vreo problema, insa macar din experienta asta trag concluzia ca pe asemenea caldura ar trebui sa stau intr-un loc racoros, cum ar fi acasa sau la biblioteca ori daca e sa merg undeva pe viitor sa am o sticla de sifon la mine.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 1:00 am

- Eram treaza! Ii spuse lui Ren. Stateam in pat si mancam inghetata. O privii pe Lum
- Ai putea sa-ti iei un aer conditionat, am auzit ca sunt la reduceri.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 1:14 am

-Mda, am observat si cel mai ieftin e un sfert din alocatia mea pe o luna. Si cand ma gandesc ca jumatate din alocatie deja o dau pe chirie si cealata jumatate pe facturi si macare... Totusi cred ca o sa iau am cam 24000 yeni pusi deoparte, cred ca ajung
off: 24000 yeni (aproximativ 800 RON) asta ca ideie.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 1:15 am

- Sanatatea e e mai importanta.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 1:18 am

-Are dreptate!o aproba serios Ren pe Laia.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 2:31 pm

-Bine, atunci hai sa mergem sa cumparam un aer conditionat. Apropo, eu locuiesc cu chirie, sper ca nu se va supara proprietarul de gaurile in pereti pentru montarea aparatului.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 6:11 pm

-N-are de ce!Din moment ce platesti....spuse senin Ren. Noi l-am cumparat!o stranse usor in brate pe Laia.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 6:18 pm

- Le-am cumparat, ca sunt doua apartamente, si o camera cu doua paturi si culori diferite. Incepu sa rada.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 6:24 pm

-Stiu ce facem azi cand ne intoarcem acasa!zambi Ren. Unim paturile si vopsim camera, bine?o privi senin pe Laia. Sau vrei mai bine sa ne cumparam un pat mare?accentua el.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 11:17 pm

-Si care magazin are reduceri la aparatele de aer conditionat? intreb eu.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitimeMier Mai 26, 2010 11:30 pm

-Asta nu stiu!raspunse senin Ren.
Sus In jos
Continut sponsorizat

O zi caniculara Empty
MesajSubiect: Re: O zi caniculara   O zi caniculara Icon_minitime

Sus In jos

O zi caniculara
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Parcul-
Mergi direct la: