***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cel mai puternic sentiment

In jos 
AutorMesaj
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Cel mai puternic sentiment Empty
MesajSubiect: Cel mai puternic sentiment   Cel mai puternic sentiment Icon_minitimeMier Iun 02, 2010 10:29 pm

Care a fost cel mai puternic sentiment trait de voi? Si ... daca se poate .. sa ne explicati si in ce situatie.
Sentimentul nu conteaza daca este pozitiv sau negativ.
Multi oameni trec prin sentimente variate, dar fiecare le traieste la intensitati diferite. Care senzatie a fost cea mai intensa?

s-a intamplat odata cand eram cu pietenul meu. incercam sa adorm si la un moment dat am auzit niste voci care si el le-a auzit.apoi am auzit niste pasi prin bucatarie si el s-a ridicat si a deschis usa.Cand a plecat parca am simtit o chestie ca si cum ar fi respirat cineva care era in camera, dar mai adanc. prietenul era langa usa si se uita daca e cineva in casa dar nu era. nush mam simtit foarte ciudat si ma cuprinsese o frica, ca sa zic asa. nu mam mai simtit asa niciodata

.
Sus In jos

Cel mai puternic sentiment
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Cafenea :: Non-rpg :: Psihologie, Parapsihologie si Paranormal-
Mergi direct la: