| OZN-uri | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 10:30 pm | |
|
Presupun ca ati auzit si citit multe despre asa ceva. Ideea e urmatoarea, credeti in ele sau in viata pe marte si de ce?
Eu una cred, pentru ca s-a si demonstrat ca exista viata pe marte, de fapt cred ca exista si pe alte planete. Mi se pare absurd sa fim singurii din tot universul. Iar ceea ce numim noi extraterestrii pot fi chiar simpli oameni din afara noastra, din moment ce sunt „extra – terra”! si totusi care ar fi explicatia cercurilor alea din lanurile de grau cum sunt in unele parti sau cum e si cu triunghiul bermudelor?uite ca nu toate intrebarile au raspuns!
| |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 10:43 pm | |
| Si eu cred in existenta extraterestrilor. Intradevar e absurd sa fim singuri in tot universul infinit. Si da asa este ca s-a demonstrat existenta vietii pe Marte. O sonda trimisa a reusit din cate am inteles fotografierea unei paduri mici pe solul martian si a unei gorile ce iesea dintr-un crater martian. Datorita conditiilor de la suprafata planetei Marte viata ar putea exista in subteran. Nu este obligatoriu ca viata pe o planeta sa fie la suprafata. Deasemenea exista si viata pe alte planete si sateliti naturali, de exemplu pe Europa satelitul lui Jupiter s-au descoperit bacterii vii sub oceanul glaciat care il acopera. Insa se pare ca viata inteligenta pe care o cautam noi se situeaza la mii de ani lumina departare si noi nu avem tehnica necesara sa ajungem acolo sa ii descoperim insa ei au tehnica necesara si stiu despre noi si chiar ne viziteaza si poate ca incearca sa comunice cu noi, dar noi le intoarcem spatele si ascundem dovezile. Sau poate se afla si in sistemul solar vecin. De exemplu evenimentul intamplat recent cand Sonda Voyager 2 a depasit sistemul nostru solar si deja a intrat intr-unul vecin, Se pare ca niste extraterestrii au predat sondei mesaje care sa ni le transmita noua insa Nasa a oprit sonda si au dat explicatii ca s-ar fi defectat deoarece nu mai primeste bine energie solara si ca mesajele alea transmise de ea nu sunt nimic coerent. Deci uite un exemplu cum le intooarcem spatele vecinilor nostri cosmici. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 10:56 pm | |
| mda....adevarul ca la cum sunt oamenii din ziua de azi...daca au distrus ei stratul de ozon, da barem de alte chestii..poate or veni intr-o zi extraterestii si o sa ia oamenii pentru a le patrunde in creiere )) | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 11:07 pm | |
| A o data m-a traznit pe mine o idee. Oare extraterestrii nu ne considera tigani pe noi? Chiar ca nu mai pot de ras de propria mea imaginatie. Ideea asta e ca uite ce fac tiganii la noi si mai ales in afara, probabil ca si noi distrugerile pe care le facem si daca am descoperi o planeta cu viata ne-am duce si acolo sa facem distrueri intocmai ca tiganii | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 11:09 pm | |
| pfff....asta-i tare! eu inainte visam mai mereu extraterestii, asa cum sunt facuti ei in filme sau desene, cu toate ca nu cred ca arata asa si ma simteam asa ciudat cand eram langa ei:)))chiar ca, oare cum or arata?nu cred ca sunt exact cum ii arata la tv. cum am spus, poate sunt si ei ca noi:) | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 11:13 pm | |
| -Mda, poate ca arata si ei la fel ca noi sau cu mici deosebiri precum ar fi Lum insa posibil ca sa existe si unii asa cum vedem pe la tv dar care de fapt nu sunt ei ci roboti de cercetare de-ai lor. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 11:19 pm | |
| mda, ma rog...ce nu face lumea:))) | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 11:50 pm | |
| Eu una cred intr-un fel ca ar exista extraterestri dar nu ca ar fi asa cum ii descrie lumea, ci nu stiu, mai diferiti. Desi parca ar fi absurd, dar poate exista si pe alte planete specii care sunt inca in dezvoltare, ca nici oamenii nu au fost de la inceput pe pamant. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: OZN-uri Mier Iun 02, 2010 11:52 pm | |
| corect cu ce a spus Laia:) bine ai venit in clubul nostru! | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: OZN-uri Joi Iun 03, 2010 12:21 am | |
| Ma bucur^_^. Fain clubul! | |
|
| |
Tsubaki Arwen
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: OZN-uri Lun Iun 14, 2010 12:08 am | |
| Hmm...Eu cred cu tarie ca exista extraterestrii.Ma gandesc numai la faptul ca universul e infinit;e imposibil sa fim singurele fiimte din univers.Cred ca exista in alta galaxii forme de viata mult mai avansate;chiar si pe marte cred ca exista si au existat,numai ca acum sunt niste simple microorganisme. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: OZN-uri Vin Iun 18, 2010 1:53 am | |
| De curand s-a descoperit ca Marte nu e chiar doar desert 100% cum se credea ci mai are pe ici colo cate o padure sau cate un lac. Si inca cercetatorii de la NASA se intreaba daca ceea ce a vazut o sonda spatiala era o gorila vie sau o statuie de genul sfinxului de la noi. Era ca si cum tocmai iesea dintr-un crater si se uita la sonda ca vitelul la poarta noua. | |
|
| |
CoOkIe Member
Numarul mesajelor : 2080 Varsta : 113 Localizare : daca aflu va spun si voua Data de inscriere : 17/03/2010
| Subiect: Re: OZN-uri Mar Iun 22, 2010 4:02 am | |
| tot timpul am crezut ca exista forme de viata mult mai dezvoltate si avansate decat omul e pur si simplu imposibil ca pamantul sa fie singura planeta pe care sa existe viata in tot universul care e infinit... | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: OZN-uri Mar Iun 22, 2010 4:23 am | |
| Citisem intr-un ziar un articol ca se aproximeaza ca in acest univers infinit ar trebui sa mai existe pe langa noi inca minim 400 de specii la fel de inteligente ca noi iar daca e sa luam la socoteala si altele si mai avansate am ajunge la un numar minim de 10000 in afara de noi. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: OZN-uri Mar Iun 22, 2010 4:36 am | |
| Oau...asta da descoperire, ma intreb cand or sa o faca, ar fi tare sa mai existe si altii. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: OZN-uri Mar Iun 22, 2010 6:12 am | |
| Spunea ca se aproximeaza ca in cam 300-400 ani vom avea tehnologia necesara sa putem sa vizitam planete de la distante foarte mari si atunci ar creste simtitor sansele sa ii intalnim. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OZN-uri | |
| |
|
| |
| OZN-uri | |
|