***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Visele

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Visele Empty
MesajSubiect: Visele   Visele Icon_minitimeMier Iun 02, 2010 10:39 pm

Care e treaba cu visele, credeti sau nu ele? Multe persoane le iau ca pe un semn sau mai stiu eu ce!

Eu una nu cred in ele. Este ceva ca un aparat foto, cum spunea la tv sau am citit intr-o revista. Ochiul – creierul capteaza imagini din ce facem noi si seara in timp ce dormim le developeaza. Toata chestia e ca ce visez, eu simt si nu ma pot odihni ca lumea. Daca visez ca ma lovesc simt, daca visez ca ma sufoc respir greu si etc. Odata am visat ca mam taiat la mana si cand mam trezit eram zgariata in palma asa cum visasemJ)) sau cand am dat bacul , cu o seara inainte de fiecare examen, visam exact ce note luamJ)) oricum eu nu cred in ele!

Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Visele Empty
MesajSubiect: Re: Visele   Visele Icon_minitimeMier Iun 02, 2010 10:50 pm

Visele sunt simple vise, nu cred in vise premonitorii.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Mier Iun 02, 2010 11:38 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Visele Empty
MesajSubiect: Re: Visele   Visele Icon_minitimeMier Iun 02, 2010 10:57 pm

atunci bine ai venit in clubul meu! Very Happy
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

Visele Empty
MesajSubiect: Re: Visele   Visele Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 3:57 am

well visele... nu prea cred in ele desi mi s'a intamplat o chestie ciudata acum vreo cativa ani.... oricum visele sunt doar imagini si imformatii pe care creierul nostru le contine deja. Si mie mi s'a intmplat sa visez ca ma lovesc si sa ma doar a 2a zi dar cea mai tare faza a fost cand am visat ca alergam si a 2a zi aveam febra musculara lol!
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

Visele Empty
MesajSubiect: Re: Visele   Visele Icon_minitimeMar Iun 22, 2010 4:05 am

Eu una cred in vise, nu in toate doar in cele care simt ca se vor indeplini. Si ca sa fiu sincera am avut vise care mi s-au indeplinitit si am stiut exact in ce zii se vor indeplini, pur si simplu am simtit. Poate va ganditi ca stau prea mult in fata pc-ului si d-aia, dar am avut visuri care mi s-au indeplinit. Asa ca... in unele cred, dar doar in cele pe care eu le simt ca se vor indeplini.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Continut sponsorizat

Visele Empty
MesajSubiect: Re: Visele   Visele Icon_minitime

Sus In jos

Visele
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Cafenea :: Non-rpg :: Psihologie, Parapsihologie si Paranormal-
Mergi direct la: