Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Surpriza Vin Iun 04, 2010 4:16 am | |
| Buna, deci spun pe scurt. Vreau ca maine ( 4-6-2010) sa imi trimiteti fiecare o poza cu personajele voastre, doar una care va place voua foarte mult. Imi trimiteti linkul prin p.m. Fiecare personaj pe care il aveti, nu si cele care au murit. Daca nu imi trimiteti voi, o sa iau eu din album o poza care imi place mie. Bine? Si ce o sa fac cu ele e surpriza! Asa ca nu uitati! Maine! O da... si am nevoie de acordul vostru cum ca pot folosi poza cum vreau si sa o pun unde vreau. Nu va faceti griji, nu fac nimic in neregula cu ea, asa ca nu va speriati. Edit; Gata! Nimeni nu mai poate trimite nicio poza, am ales eu cate o poza.
Ultima editare efectuata de catre Laia in Mier Iun 09, 2010 2:09 pm, editata de 1 ori | |
|
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Surpriza Sam Iun 05, 2010 3:41 am | |
| Bun! Deci.... Gata! Am terminat de facut surpriza, este in portalul forumului. Sper sa va placa. Personajele le-am pus in ordine alfabetica, ca sa nu fie cearta. Muzica e posibil sa se mai intrerupa fiindca e luata dupa youtube, asa ca.... Enjoy it! Si o alta surpriza este..... La ¨cine e online¨, fiecare personaj, in functie de ordinea alfabetica, va avea poza acolo pentru o saptamana.Ordinea este asa:
Amane Misa
Angel Aiumy
Enma Ai Isaak Fernand Van Kompfer Houjo Hanami Hugue Ichimoku Laia Ichimoku Ren Invader Lamu Naoki Okami Sanny Toate astea sunt pentru ca le meritati! | |
|