***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

In cimitir...

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

In cimitir... - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 11:48 pm

Pe Laia o bufni mai rau plansul, se intoarse cu fata la ea:
-Tu esti cea proasta! Nu ai putut sa vezi niciodata ce a fost intre mine si Ren! Nu m-ai inteles niciodata, nici pe mine si nici pe el! Pretinzi ca stii ce se intampla dar nu stii nimic! Tot ceea ce faci este sa mergi de colo si pana colo crezand ca stii ce se intampla in sufletele persoanelor! Stii cat de greu mi-a fost sa fac alegerea asta? Nu stii! Nu ai nici cea mai mica idee prin cate am trecut! Iar ¨prostul¨asta de vampir m-a ajutat si a fost langa mine, lucru pe care nimeni nu l-a facut! Nimanui nu i-a pasat de mine! Nimeni nu a fost langa mine cand mi-a fost mai greu! Nimanui nu i-a pasat ce se intampla in sufletul meu, cat sufar! Cat am suferit! Doar lui! El a fost langa mine si m-a facut sa ma simt mai bine! Nu mai pretinde ca stii totul despre lume! Fiindca nu stii nimic! Crezi ca l-am uitat? Ei bine nu! Ceea ce a fost intre tine si Sentaro nu a fost nici o picatura cat a fost intre mine si Ren! Nu stii nimic, absolut nimic! Ma poti pedepsi cat vrei, aici sunt! Insa crede-ma, am avut o pedeapsa mai mare. Iar daca el nu era aici probabil mi-as fi luat zilele! Se rasti Laia la ea cu lacrimi in ochii. Cazu in genunchi plangand.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 11:51 pm

-Potoliti-va!interveni Hugue si se lasa pe vine, luand-o iar in brate pe fata. Las-o in pace!se uita urat la Ai.
-Nu te baga!replica aspru ea.
-Ba ma bag!aparu baiatul in spatele ei cu sabia la gat. Indrazneste sa-i faci ceva!zambi viclean.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:03 am

-Las-o Hugue.... Murmura Laia de jos. Las-o! Vreau sa-i aud parerea. Ia spune Ai..... tu chiar crezi ca stii totul? Oi fi tu regina Iadului, dar niciodata n-ai stiut si nici nu vei stii, daca te comporti asa, cum este sa fii langa cineva care sa te iubeasca cu adevarat, sa fii clipa langa clipa langa el, sa simti tot ce a simtit el. Sa-i simti lacrimile, caldura, iubirea, tristetea..... si apoi sa pierzi astea intr-o clipita! Sa-ti dai seama ca totul e pierdut, tot ce ati facut pana acum nu au fost decat vorbea goale. L-am iubit! Mi-am vandut sufletul pentru el! Am fost dupa el de fiecare data cand ne certam! Mi-am cerut iertare! Am plans, am suferit! Am fost langa el de fiecare data cand a avut nevoie de mine, chiar si atunci cand nu a avut. L-am aparat cat am putut atunci cand a fost in probleme. Si tot eu nu l-am iubit? Tot eu sunt cea proasta? Cum crezi ca m-am simtit cand l-am vazut cu fata aia pe plaja? Nu ai nicio idee! Nici macar cea mai mica! Am tacut si am suferit in mine, doar pentru ca sa nu-l pierd, sa-l mai am aproape.... Facu ea o scurta pauza. Nu ti-a pasat niciodata de cum m-am simtit eu, sa-l vad ranit, cu altcineva, sa-l vad plecand..... intr-un timp nu mi-a pasat nici mie, tot ce vroiam era sa fiu langa el, sa-l simt langa mine... stii de ce? Se ridica ea in picioare si o privii fix in ochii. Pentru ca l-am iubit toanto!
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:10 am

Ai o privi fara sa spuna nimic. Hugue insa nu-si lua mana de la gatul ei.
-Si crezi ca el nu te-a iubit?spuse ea printre picaturi.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:18 am

-Daca nu m-ar fi iubit, m-ar fi privit in ochii si mi-ar fi spus ceea ce l-ai pus sa spuna! Ii spuse pe un ton jos, lacrimile i se scurgeau siroaie pe obraz.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:21 am

-Si-atunci?o privi dispretuitor Ai pe fata.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:31 am

-Si-atunci ce? Nu o sa ma impac cu el. El o sa ma uite si ii va fii mai bine, va gasii pe cineva....care sa-l merite! Spuse si inghiti in sec. De ce vrei sa ne impaci la loc? Tu erai cea care ne vroia despartiti. Ai obtinut ceea ce ai vrut! Daca atat de mult tii la el, desii nu se vede, macar ai putea sa fii langa el, sa-l ajuti! In loc sa tipi la el si sa il ranesti mai rau cu pacatele lumii! Crezi ca el se simte bine cand tu il inebunesti cu misiunile astea? Sa vada fiecare lucru rau pe care il face lumea? Fiecare pacat? Spui ca tii la el, dar de cand te stiu, tot ce ai facut a fost sa tipi la el si sa-l lovesti! Si tot mie imi spui ca nu l-am pretuit! L-am lasat liber, nu ii voi mai face probleme si nici nu va mai suferii din cauza mea.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:35 am

-Nu vreau sa va impac la loc!se rasti ea. Vroiam sa....se opri si inghiti in sec. Nu mai conteaza, esti o proasta!
In clipa aceea, Hugue ridica lama sabiei.
-Stii ca pot sa te omor?spuse ironic Ai si vru sa-l prinda de mana,insa Hugue aparu brusc in fata ei.
-Oare?se amuza el.
Ai il privi urat si arunca in stanga si in dreapta cu pumnale dupa el, Hugue ferindu-se cu viteza luminii de ele.
-Nu esti suficient de repede?o privi superior.
-Mori!tuna ea si ii dadu foc.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:47 am

Laia facu ochii mari cand vazu scena:
-Hugue! Tresari ea. Ai! Opreste-te! Se rasti, se grabi sa caute ceva cu care sa stinga focul. Lua sticla de apa de jos si o turna pe Hugue.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:51 am

Hugue insa n-avea nimic.
-Am uitat sa-ti spun! Nu esti stapana mea!spuse calm el. Oi controla tu fiintele intunericului, dar eu nu-s rau! Nu stiu ce pact ai facut cu Isaak de-l ai la mana, dar tot nu poti sa-l omori!Si nici pe mine!
-Ce?il privi nedumerita Ai.
-Am jurat sa ma razbun pe cel care mi-a omorat familia...spuse in timp ce-si pregati sabia...sunt impotriva raului!
Ai facu ochii mari cand auzi si incepu sa tremure usor.
-Sunt, cum se spune, trimisul Domnului! Nu ma poti atinge! si indrepta sabia spre ea. Dispari!incheie el.
Ai inghiti in sec si disparu. Hugue arunca imediat sabia si veni repede langa Laia.
-Esti bine?o privi atent pe fata.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 12:54 am

Laia il imbratisa strans:
- Eu? Tu esti cel care luase foc! esti teafar?
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:00 am

-Da, nu vezi?surase el. Sunt perfect teafar! Eu ma refer la altceva, tu esti mai afectata decat mine!o privi ingrijorat pe fata.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:11 am

Laia lasa capul in jos:
-Voi fii bine... Multumesc! Ii zambi cald.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:12 am

-Sigur?Ti-am zis, n-ai de ce! E datoria mea sa te protejez!ii spuse pe un ton cald.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:22 am

Laia zambii usor, ii scoase din sifonier un halat:
-Poftim! Il puse pe umeri.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:23 am

-Ah, mersi!schita un zambet si se imbraca cu el.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:34 am

Laia zambii usor si privii trista in pamant.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:38 am

Hugue o privi cu coada ochiului si o lua in brate.
-Gata, sunt aici! Poate ca nu sunt ca Ren sa-ti ofer totul pe tava, dar ti-am promis ca te voi proteja! Fericirea nu inseamna totul, ci sa traiesti bine alaturi de persoana iubita!ii spuse pe un ton cald. Iar Ai mie nu-mi poate face nimic, decat vampirii sa ma muste!Asta daca apuca...surase el usor.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:41 am

-Atunci asta e bine. Rasufla usurata. Dachiar..... ai spus ca tu esti ca un trimis al lui Dumnezeu, cum se face ca eu te pot atinge fara sa patesc nimic? Si eu sunt un semi-demon. Il intreba pe un ton jos.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:43 am

-Asta pentru ca n-ai incercat sa ma omori!raspunse calm el.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:45 am

-A....nu as avea de ce! Zambi ea usor nostalgica.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:49 am

O privi atent si respira profund.
-Daca nu te simti in stare sa stai cu mine, nu ma supar, te inteleg! Putem ramane prieteni!zambi usor Hugue.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 1:57 am

- Ce?! Tresari ea si lasa privirea in pamant. Nu, nu este asta, doar ma enervase Ai.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 2:01 am

-Am zis asta pentru ca stiu ca in adancul sufletului tau inca il iubesti! Nu vreau sa te mai vad plangand, dar nici sa-ti rapesc speranta!intelegi?i se adresa pe un ton jos.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 2:15 am

Laia isi ridica privirea, il privii profund in ochii:
-Tu nu imi iei speranta, tu dimpotriva, mi-ai dat mai multe sperante decat am putut sa cer vreodata! Ii spuse pe un ton cald. Am incercat sa-l uit, si tu mai ajutat foarte mult. Dar el aparuse azi-dimineata aici. Tot ceea ce a facut Ai a fost sa-mi intoarca viata pe dos. De aceea am inceput sa plang.Facu o scurta pauza. In adanc.... Murmura ea. Asa ca.... nu vreau sa ma despart si de tine! Ii spuse hotarata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In cimitir...   In cimitir... - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

In cimitir...
Sus 
Pagina 8 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inca o noapte prin cimitir.....

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Locuri Sinistre :: Cimitir-
Mergi direct la: