***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Inca o noapte prin cimitir.....

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:59 pm

Hugue zambi usot si isi infipse usor coltii in gatul ei. Apoi ii gusta din sange.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:10 pm

Laia scanci usor insa nu spuse nimic, il lasa sa-i guste sangele.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:11 pm

-Dulce...sopti el in timp ce-o linse suav pe gat.
Apoi isi ridica privirea si se uita intens la ea.
-Multumesc...zambi Hugue...pentru aceste clipe minunate!
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:18 pm

-Pentru nimic! Zambi ea si il saruta scurt, isi duse mana la gat si isi vindeca locul de unde o muscase.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:21 pm

-Daca vrei poti sa gusti si tu din al meu!zambi el.
O mai saruta o data, apoi se intoarse pe spate si o trase pe fata la pieptul lui.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:35 pm

-Nu pot spune ca sangele e bautura mea preferata. Surase ea. Nu ca nu cred ca ai avea gust bun. Replica imediat. O, dachiar, cand se mai rupe ceva, opreste-te, macar o secunda. Surase ea.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:37 pm

-De ce?zambi el amuzat.Ti-e frica?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:41 pm

-Nu! Doar a durut! Isi duse ea mana la spate.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 09, 2010 11:43 pm

-Ah,imi cer scuze!tresari el si o freca imediat pe spate.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:07 am

-Stai calm! Mi-a trecut! Zambi ea.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:09 am

Hugue zambi usor.
-Voi urlati ca nebuni?se auzi o voce din spatele lor.
Apoi aparu in fata lor.Era Anna.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:20 am

- Anna! Tresari Laia cand o vazu si isi trase bluza pe ea.
-Nu! Ii raspunse precipitata.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:22 am

Hugue isi lua repede haina si o arunca peste ei.
-Trebuia sa-mi dau seama!surase ea. Numai tu esti pasional de faci fetele sa tipe!
Hugue inghiti in sec si zambi stupid.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:25 am

Laia se imbraca si privii intr-o parte:
-Ce faci aici? O intreba pe un ton jos pe Anna.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:27 am

-Ce pot sa fac?!dadu ea ochii peste cap. Va sta bine impreuna!spuse senina.Insa aveti grija!ii avertiza ea.
-De ce sa...
-Acum ma scuzati, am treaba!il intrerupse pe Hugue. Pa, iubiti-va mult si...si!ii privi sugestiv si disparu de langa ei.
-Mda..ingan ironic Hugue si isi puse inapoi capul pe iarba.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:30 am

-Si eu care credeam ca o sa incepe sa tipe la mine. Surase ea. Cred ca s-a referit la Ai, ori nu stiu.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 12:34 am

-De ce sa tipe la tine?o intreba curios Hugue.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 1:02 am

- Este colega lui Ren, tine la el, etc. Se intinse langa el.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 1:05 am

-Mhm...ingana Hugue si o lua cu mana de talie pe fata. Poate ca totusi tine si la tine si te intelege!spuse calm.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 1:13 am

-Oricum, nu este o fata asa de rea, poate ai drepate. Zambi ea si il saruta scurt.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 1:15 am

Hugue zambi cald si o tinu pe fata la pieptul lui, privind calm stelele.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 2:04 am

Laia lasa capul pe pieptul lui si privii stelele fara sa zica nimic.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 5:05 pm

-Am o intrebare....isi aduna el cuvintele...De ce ma placi?Stiu ca e o intrebare cam stupida, dar....facu o pauza si inghiti in sec..ne-am vazut de cateva ori si acum suntem impreuna! Chiar simti ceva pentru mine?Sau, mai bine zis, ce simti pentru mine?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 9:09 pm

-Daca nu simteam ceva, nu mai faceam dragoste cu tine! Ii raspunse calma. Ridica capul si il privii adanc in ochii. Te plac pentru ca.... esti dragut, diferit..... nu ma pricep prea bine sa exprim in cuvinte ceea ce simt.... lucrurile pe care le simt fata de tine, vin... de aici! Ii spuse punandu-si mana la inima. Iar limbajul acesteia nu il pot traduce, nu il pot gandi sau stapani, este doar ceea ce simt!
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 9:16 pm

-Aha...ingana el senin. Eu, unul....nu stiu cum sa-ti spun ca sa nu cumva te superi. Nu stiu exact ce simt, dar tin intr-un mod mai special la tine!Adica, hai sa-ti explic!
Se intoarse intr-o parte si o privi adanc in ochii.
-Cand te-am vazut prima oara, atunci de era si Misa, primul lucru care l-am remarcat a fost frumusetea ta. Atunci mi-am zis "Trebuie s-o am!". Dar...facu o pauza si isi trecu degetele prin parul ei...am vazut ca esti diferita de altele! Asa dulce si inocenta si..."fata asta nu merita asa ceva" mi-am zis! Apoi mi-a zis Isaak ca daca iti fac ceva ma omoara! Ori am grija de tine, ori ma duc naibii! Logic ca am ales prima varianta!surase el. Si-apoi a fost faza cu Ren. Isaak mi-a zis ca sa am grija sa nu ma indragostesc de tine. I-am zis ca am. Daca am tot stat mereu pe langa tine, am inceput sa tin la tine, chiar imi parea rau cand te vedeam ca plangi si i-am zis si lui Isaak. El mi-a zis "Tu o placi!", eu nu, el o tinea pe-a lui si eu pe-a mea. Si-atunci mi-a zis sa incerca sa fiu cu tine ca sa vad cum e! Si-asa am promis ca ma las de aventuri!Ma rog, si cam asta e...Ai inteles ce-am vrut sa zic?zambi el.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inca o noapte prin cimitir.....   Inca o noapte prin cimitir..... - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Inca o noapte prin cimitir.....
Sus 
Pagina 2 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» In cimitir...
» La miez de noapte
» O noapte....(Abel and Sany)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Locuri Sinistre :: Cimitir-
Mergi direct la: