***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Limpede ca marea, sau nu!

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Urmatorul
AutorMesaj
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 1:12 am

Hugue chicoti si el cand o vazu, insa nu-i dadu drumul.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 1:15 am

- Super! Niciodata nu am stat asa de mult la gimnastica cu capul in jos.... Acum inteleg de ce profa imi tot zicea sa nu stau prea mult! Ofta ea si incerca sa se ridice.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Hera
Member
Member
Hera

Numarul mesajelor : 701
Varsta : 29
Data de inscriere : 02/05/2010

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 1:20 am

-Si acum ce facem?
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 1:22 am

-Asteptam sa ne face Lum demonstratia! spuse usor amuzat Hugue si o intoarse imediat pe Laia cu picioarele pe pamant.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 1:56 am

-Ei bine, aici suntem la marein aer liber, insa am solutia. Poftiti ochelarii astia. Eu imi chem un satelit care sa faca arena. Spun eu dandu-le ochelarii speciali cu care se puteau vedea razele. Chem prin telecomanda satelitul care face arena. Si arunc telecomanda la intamplare si incep demonstratia.
https://www.youtube.com/watch?v=4X-92OEw4CQ
Sus In jos
Hera
Member
Member
Hera

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 1:58 am

-Bravo Lum, te descurci foarte bine
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:00 am

-Dragut! o privi senin Hugue pe Lum. Insa ar mai trebui sa lucrezi la asta, n-ai destula viteza! o sfatui el.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:05 am

-Desigur ca voi mai lucra la chestia asta. De fapt un spion trebuie sa fie mereu pregatit asa ca la cam toate chestiile inca lucrez. Pe nava mea am o sala speciala de antrenamente in care ma duc de doua ori pe saptamana.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:06 am

-E bine atunci! Ca sa fii un spion bun, trebuie sa ai foarte mare agilitate! De exemplu, ar trebui sa poti alerga pe apa fara probleme! Si inca foarte repede! i se adresa senin.
Sus In jos
Hera
Member
Member
Hera

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:07 am

-Pe apa?? spun eu mirata
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:09 am

-Da, pe apa! spuse senin Hugue.
Sus In jos
Hera
Member
Member
Hera

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:21 am

-Cum asa? In apa te scufunzi din cate stiu eu
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:37 am

Hugue dadu ochii peste cap.
-Uite asa!
Si in secunda urmatoare alerga pe apa. In doar cateva secunde se intoarse imediat inapoi.
-Ai vazut?
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:45 am

-Asta e unul din lucrurile pe care nu l-am invatat la universitatea de pe planeta mea. Probabil ca tu poti fiindca esti vampir. Din cate stiu vampirii nu se supun legilor fizice. Pot alerga pe apa, nu se pot vedea in oglinda, inving legile fizii foarte usor, etc.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Sam Iun 12, 2010 2:47 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Hera
Member
Member
Hera

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:46 am

-Uau, cum ai facut asta? Ma inveti si pe mine?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 4:39 am

-Oau! Asta a fost tare! Niciodata n-am incercat sa merg pe apa! Nu ca mi-ar merge.....surase ea.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 2:44 pm

-Nici eu nu cred ca ma pot descurca sa merg pe apa, insa pot innota destul de rapid si sa imi tin respiratia destul de mult. Imi pot tine respiratia sub apa pana la 30 minute. Cat despre agilitatea mea, Hera, asta nu se poate capata intr-o zi sau doua ci iti trebuie ani de experienta. Mie mi-a luat 4 ani de antrenamente.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Sam Iun 12, 2010 8:40 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Hera
Member
Member
Hera

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 5:39 pm

-Ce puternici sunteti toti, cred ca o sa incep si eu sa ma antrenez de acum inainte
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 6:08 pm

-Da, Lum, ai dreptate!interveni Hugue. Dar nu toti vampirii pot alerga pe apa, adica fiecare au abilitatile lor! De exemplu, eu sunt cel mai rapid dintre toti! Iar asta nu se poate invata! isi intoarse privirea catre Aiumy. E ca si cum te nasti cu ea!
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 8:42 pm

- Adica ceva ca si puterile mele.....Spuse Laia ganditoare. Oricum, bravo voua! Asa va vreau!
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 9:09 pm

-Noi Oni avem fiecare puteri si abilitati diferite. Dar ce mi se pare mie ciudat este ca toti colegii de clasa din liceu pe are i-am avut se puteau transforma in cate un animal insa eu sunt diferita, nu am aceasta abilitate si nici familia mea apropiata adica parintii si matusa. nici ei nu au aceasta abilitate. Singura pe care o cunosc din familie era bunica care se putea transforma in tigru si la fel si fostul meu iubit Rei. Si da la fel ca si voi in liceu din cauza ca mie imi lipsea aceasta abilitate eram un pic mai ironizata de colegi.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 10:11 pm

Hugue vru sa spuna ceva, dar se opri cand auzi o voce stinsa din mijlocul marii. Fara sa mai zica ceva, isi lua sabia si fugi imediat, alergand iar pe apa. Insa la jumatea drumului cazu brusc la fund. Dupa cateva secunde, apa se facu rosie de sange.
-Dragut, nu?se auzi vocea lui Dietrich in urechea Laiei si ceva o tinu pe loc.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 10:19 pm

Laia facu ochii mari cand vazu apa rosie. Incepu sa respire greu. Vru sa alerge insa vazu ca nu se poate misca:
- Ce nai....? Nu e dragut deloc! Ce i-ai facut? Idiotule! Nu avea nicio legatura el! Daca te-ai atins de el....Scrasni ea din dintii inlacrimata.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 12, 2010 11:45 pm

-N-am nimic cu tine, scumpo! Momentan! Vreau doar sa nu te bagi in lupta noastra! zambi senin Dietrich care era intr-un trup de baiat de 17 ani.
Apoi o apuca de talie pe fata si vru s-o muste de gat.
-Nu si cat traiesc eu! se auzi vocea dura a lui Hugue si ii taie capul vampirului. Fetelor, mai bine plecati! le sfatui el.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 12:12 am

O iau de mana pe Laia si dupa ce ma asigur ca nu e nimeni in jur imi folosesc puterea de zbor aterizeam impreuna doar la o distanta de 200 metri.
-Hai sa alergam, cel putin acum cred ca suntem mai in siguranta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Limpede ca marea, sau nu!   Limpede ca marea, sau nu! - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Limpede ca marea, sau nu!
Sus 
Pagina 3 din 19Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Marea reintoarcere pe Anime-Stars

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Marea-
Mergi direct la: