| Let the wine flow! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
CoOkIe Member
Numarul mesajelor : 2080 Varsta : 113 Localizare : daca aflu va spun si voua Data de inscriere : 17/03/2010
| Subiect: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 3:59 am | |
| Noapte, muzica, bauturi si o multime de idioti care se holbeaza la mine. Stau plictisita la o masa micuta dintr'un colt, cu un pahar de vin in fata si privesc lumea care danseaza in jurul meu. -Dansezi? intreaba o voce vicleana din spate. -Doar daca imi faci cinste, spun cu voce dulce fara sa ma intorc. -Tu ar trebui sa'mi faci cinste...spune vampirul si isi strecoara mana rece printre suvitele de par mangaindu'mi usor gatul. -Louis...intorc capul si il privesc pe vampirul blond cu care ma intalnisem in parc cu ceva timp in urma. -Ti'ai facut prieteni noi...ai uitat de mine? intreaba cu voce dulce vampirul. -Chiar te credeai asa important? zambesc rautacioasa. Ce vrei? intreb taios. -Imi esti datoare cu o cina....si chiar mai mult de atat... spune zambind lasciv si isi coboara mana de pe gatul meu spre decolteul bluzei. Ii prind mana. -Vrei sa mori? Stai jos, idiotule! spun pe un ton rece si blondul se aseaza langa mine. | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 4:37 am | |
| Laia fugea pe strada, intra in bar si privii in jur: -Ok! Asta nu e locul pe care il cautam.... Ofta ea. Dar cel putin am scapat. Rasufla usurata si privii in jur. | |
|
| |
CoOkIe Member
Numarul mesajelor : 2080 Varsta : 113 Localizare : daca aflu va spun si voua Data de inscriere : 17/03/2010
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 4:52 am | |
| -Iubito, de cand esti tu asa rece? intreaba cu voce dulce Louis. -N'am fost niciodata iubita ta si am fost mereu rece, spun privindu'l superioara apoi imi intorc privirea spre usa si o vad pe Laia. -Domnisoara blonda din parc tocmai a intrat... spune viclean vampirul. -Stiu, si tu nu te apropii de ea, i'o tai repede. -Nici nu vreau sa ma apropii de ea daca ma lasi sa ma apropii de tine, continua sa zambeasca lasciv si pune mana pe coapsa mea. Nu'l bag in seama si ii fac din mana Laiei. -Laia! Aici! strig zambind. Si tu ia'ti mana de pe mine, ii spun printre buze vampirului. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 4:58 am | |
| -Hey! Ii facu Laia cu mana si se strecura printre oameni. Buna! O saluta ea zambind, il vazu pe vampir si inghiti usor in sec. Zambii. Ce faceti? | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 5:03 am | |
| -Nu te teme, e cuminte si se ridica si pleaca imediat, spun pe un ton autoritar. Si tu ce faci la ora asta? o intreb pe fata. -Nu ma ridic si plec imdiat, nu's chiar asa nesimtit sa las doua domnisoare singure noaptea intr'un bar, spune zambind fals. Louis, se prezinta el si ii saruta mana Laiei, n'am avut timp sa ma prezit data trecuta. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 5:05 am | |
| -Laia! Ii spuse si o privii pe Misa. Apai....incercam sa scap de Sara si am crezut ca sa ies prin oras ar fi o idee, stie ca nu sunt genul care iese prin oras asa ca nu m-ar cauta aici. Oricum, nu stau. Tu ce faci? | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 5:10 am | |
| -Incantat, spune Louis studiind'o cu atentie pe Laia si zambind viclean. -Eu...beau....raspund pe un ton neutru. De cei vrei sa scapi de ea? | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 5:15 am | |
| -Fiindca ma inebuneste! Vorbeste intr-una.... nici macar nu stiu de unde are toate ideile de a vorbi, sau macar sa mi le amintesc....Surase ea. | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 7:15 pm | |
| -Aha... -Pari obosita, vrei sa'ti aduc ceva de baut? intreaba Louis cu voce dulce privind'o viclean pe Laia. -Nu te duci nicaieri, spun sec. -Deci te duci tu si ma lasi singur cu ea nu? zambeste incantat vampirul. -Nu, daca vrea ceva de baut se duce si isi ia singura. Si tu, nu mi'ai spus ce vrei, spun pe un ton neutru privindu'l plictisita. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 7:32 pm | |
| Brusc usile barului se deschise puternic si toata lumea incremeni. In fata usilor era Hugue doar intr-o pereche de pantaloni si cu sabia la spate. Se uita atent prin tot barul. -Louis!striga autoritar el si aparu in fata lui cu ochii rosii. | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 7:52 pm | |
| Louis se ridica brusc si il priveste calm pe Hugue. -Care'i problema? intreb sec fara sa ma ridic. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 7:59 pm | |
| Hugue il apuca imediat de gat si il privi rece. -Unu, daca ii mai arunci ochii dulci Laiei, te omor si doi, am un mesaj din partea sefului! accentua el. | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 8:14 pm | |
| -Ea e noua ta achizitie? Draguta fata.... ma anunti cand te plictisesti de ea, spune la fel de calm. Ce mesaj de la sefu'? intreaba plictisit. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 8:18 pm | |
| Hugue il stranse mai tare de gat. -Sa nu mai vorbesti asa de ea! spuse pe un ton grav. Daca ii faci ceva Misei, te omoara! Stie cine esti si ce legatura ai cu ea si spera ca s-a destul de inteles data trecuta, cand s-a luat si de fratele tau! Asa ca ai grija! incheie el si ii dadu drumul, lasandu-i urme adanci in gat. | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 8:49 pm | |
| Vampirul isi duce mana la gat. -Nu le'am facut nimic, spune iritat. Si de ce e doar vina mea? Ea e la fel de vinovata! ma prinde de barbie cu varful degetelor si imi ridica privirea. Tu nu poti sa te schimbi, tot la mine ai sa ajungi, ca data trecuta, zambeste malitios. A da, banuiesc ca ai aflat ca prima ta dragoste a murit. Inghit in sec si il privesc nervoasa. -Maine noapte, in padure, nu crezi ca ar fi momentul sa'ti platesti datoria? Sper sa fie liniste, spune zambind superior, imi da drumul si se intoarce pe calcaie. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 8:57 pm | |
| Laia il privii pe Hugue si inghiti in sec ¨Sunt asa.... in probleme¨. Il privii cu dispret pe Louis. Tacu putin: -Buna Hugue. Stiu ca o sa te enervezi fiindca am iesit singura, dar am iesit acum 5 minute si tocmai plecam. O privii pe Misa ingrijorata. | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 9:59 pm | |
| Continui sa'l privesc , fara nicio expresie, pe Louis care mergea cu pasi mari spre usa. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 10:04 pm | |
| -Nu ma enervez! il privi Hugue cu coada ochiului pe Louis. Si tu, ce faci, deja il tradezi? isi intoarse privirea catre Misa si se incrunta. | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 10:10 pm | |
| -Nu'l tradez! spun apasat. Si de ce va pasa voua ce fac eu? continui pe acelasi ton | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 10:11 pm | |
| - Louis era cel care se dadea la ea si nu vroia sa plece, nu invers. Ii spuse lui Hugue calma. Si mie nu-mi pasa atata timp cat esti bine. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 10:13 pm | |
| -Nu-mi pasa de tine, ci de Isaak! se rasti Hugue. Sau atat de proasta esti de nu-ti dai seama? o privi sictir pe Misa. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 10:17 pm | |
| -Hugue, calmeaza-te! Mai intai asculta ce are de spus inainte sa acuzi! | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 10:33 pm | |
| -N'am nimic de spus, doar nu va mai amestecati in treburile mele! spun pe un ton taios. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 10:51 pm | |
| -Eu una nu ma bag, este treaba ta ce faci cu viata ta! Ii spuse pe un ton cald. | |
|
| |
CoOkIe Member
| Subiect: Re: Let the wine flow! Sam Iun 12, 2010 11:01 pm | |
| O privesc pe Laia fara nicio expresie. -Mersi, spun usor ironica. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Let the wine flow! | |
| |
|
| |
| Let the wine flow! | |
|