***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

....Noutate?

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

....Noutate? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:11 am

Laia se oprii si privii in pamant ganditoare:
- Era doar un simplu om, nu avea puteri sau alte chestii, nici eu n-am avut pana cand am facut 7 ani. Era cu un an mai mic decat mine. A murit cand avea 6 ani, in fata mea..... scopul lui..... Laia isi musca buza de jos aducandu-si aminte de ce obisnuia fratele ei sa-i spuna. Scopul lui era sa ma protejeze si sa fie cu mine pentru tot restul vietii.....indiferent de ce s-ar intampla. Dar.... nu i s-a mai indeplinit niciodata.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Amaranth
Newbie
Newbie
Amaranth

Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 26/02/2010

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:19 am

-Trist,zise acesta inchizand ochii....
-Imi imaginez ca este intr-adevar chiar greu....,in fata ta ....dureros...de catre cine a fost omorat?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:23 am

-De un demon. Spuse pe un ton neutru. Este dureros.... sa vezi persoana la care tineai cel mai mult pe pamantul asta murind in fata ochiilor tai, sa crezi ca vei avea fericire pentru totdeauna, si bang, intr-o clipa m-am lovit de realitate!
Sus In jos
Amaranth
Newbie
Newbie
Amaranth

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:38 am

Stiind foarte bine cum este sentimentul acela de jale si durere,cum este sa iti pierzi persoana cea mai draga de pe intreg globul nu zise nimic,lasand tacerea sa ii acopere tristetea si amintirile.
-Stiu....,zise scurt si la obiect pe un ton abia vorbit.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:41 am

Laia il privii usor trista:
-Si tu ai trecut prin sentimentul asta? Il intreba pe un ton jos. Cateodata imi doresc ca nimeni sa nu fii trecut prin ce am trecut eu, sa nu sufere si ei, dar intalnesc lume care a cunoscut sentimentele prin care am trecut..... incerc sa ii fac sa zambeasca pentru ca stiu cum este sa nu ai pe nimeni langa tine..... Scuze, cred ca te-am intristat cu starea mea.
Sus In jos
Amaranth
Newbie
Newbie
Amaranth

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:47 am

-Nu,nu este nimic...,zise acesta cotinandu-si mersul cu mainile in buzunar si privirea in pamant.
-Sti...e naspa....oricum....am avut in trecut o prietena...care a insemnat totul pentru mine.Nu exista data sa nu fim impreuna,insa soarta a hotarit sa ne desparta,vezi tot dn cauza acelor creaturi insuportabile precum diavolii.Era intr`o noapte de vara cu luna plina ,ca de obicei bantuiam prin locuri necunoscute.Ea era in spatele meu....imi amintesc ca odata mi`a zis ca ceva e e urmele noastre insa nu am luat de seama ,un moment de neatentie din cauza mea a costat`o viata.Si cand ma intorc o sulita ,una pe care o poseda o creatura neagra de pe fundurile iadului a ucis-o,am observat numai sangele.Din acel moment am facut pact cu raul devenind in totalitate un vampir,insa unul cu consecinte.Tin minte ca era numai sange imprejur si.....,e de-ajuns cat am zis,zise acesta imediat schimband subiectul.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:54 am

Laia ii puse mana pe umar si il privii cald:
- Imi pare rau pentru prietena ta, sper ca este intr-un loc mai bun. Incidentele astea, sunt asemanatoare. Eu si cu fratele meu, se numea Yuki. Eu si cu el obisnuiam sa mergem si sa exploram lucruri necunoscute, intr-o zi... am dat de o pestera. Eu nu am vrut sa intru pentru ca imi dadea fiori si auzisem ceva urat despre pestera aia. Insa Yuki a insistat sa intram, eu i-am zis ca nu intru, daca vrea sa intre el. Si acum regret ca nu l-am oprit. El a intrat singur, dupa mai putin de cateva secunde am auzit un tipat puternic iar apoi liniste. Cand am intrat inauntru fratele meu era intr-o balta de sange, iar eu nu am putut sa fac nimic sa-l ajut. Langa el era demonul care il omorase, era pe cale sa ma omoare si pe mine, dar atunci puterile mele s-au dezlantuit, sa zicem, si demonul nu m-a putut atinge. Daca nu era tata as fi distrus satul si pe mine totodata. Nici acum nu-mi amintesc ce s-a intamplat exact dupa, doar ca m-am trezit acasa.
Sus In jos
Amaranth
Newbie
Newbie
Amaranth

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 6:58 am

-....Imi pare rau sincer,oricum la mine nimic din ceea ce mi`a luat nu scapa neprins,nepedepsit.Nu imi pasa ca au trecut cateva secole de atunci,continui sa fiu pe urmele acelei creaturi pana nu o nimicesc nu ma las,si ma voi asigura ca v-a avea parte de moarte in chinuri.Cum tot am inceput sa colind si lumea umana,am auzit cateva zvonuri m-am documentat deasemenea, ca acea creatura se asunde printre oameni.Deoarece cu mult timp in urma s-a auzit ca sunt pe urmele acelei creaturi insa nu am reusit sa dau in totalitate de ea.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 7:02 am

- Iti inteleg sentimentele de razbunare.... sa vrei sa-l faci sa sufere la fel cum te-a facut si el pe tine...dar razbunarea nu aduce nimic bun! Aduce doar ura si alte razbunari! Nu cred ca prietena ta ar vrea sa te vada mort sau ranit pentru ca ai vrut sa te razbuni!
Sus In jos
Amaranth
Newbie
Newbie
Amaranth

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 9:43 pm

-Cum poti fi asa buna?...sti zici ca vorbeste un inger cand vorbesti pe cuvant de nu :-?,zise acesta surprins.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 12:13 am

Laia surase usor, isi cobori privirea in pamant:
- Mi s-a mai spus.....diferenta e ca nu sunt un inger ci un semi-demon. Sunt buna pentru ca sunt indeajunse persoane rele. Si daca pot face ceva ca cineva sa se simta mai bine nu voi ezita sa fac. Spuse pe un ton jos dar hotarat. Asta sunt eu! Spuse ea ridicand privirea, ii zambi usor.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitimeMier Noi 03, 2010 3:40 am

Ma plimb si eu la etaj, dau de o usa si intru. O gasesc pe Laia discuand cu un baiat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ....Noutate?   ....Noutate? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

....Noutate?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Academia :: Laboratoare-
Mergi direct la: