| Plimbare la miezul noptii | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 12:56 am | |
| -Sunt bine. Schita ea un zambet. Doar eram pe ganduri. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 12:59 am | |
| -De ce? Ce-ati vorbit, ti-a facut ceva? intreba pe un ton grav. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 1:01 am | |
| -Nu, nu mi-a facut nimic. Spuse imediat Laia. Doar....am vorbit. ridica ea din umeri. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 1:03 am | |
| -Si te-a sarutat....spuse neutru el. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 1:04 am | |
| Pupila i se micsora cand il auzi: -Ai...vazut? Intreba pe un ton tremurat. Imi pare rau...Spuse cu regret. Oricum, nu i-am raspuns! | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 7:50 pm | |
| -Da, am vazut! raspunse imediat. Banuiam ca asta o sa faca, doar inca te mai iubeste...spuse pe acelasi ton neutru. O privi o secunda pe Laia, apoi o cuprinse in bratele lui. -Sunt mandru de tine! ii spuse pe un ton cald. Ai procedat bine! Acum e alegerea lui! | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:08 pm | |
| Laia il privii usor confuza si surprinsa in acelasi timp - Am crezut ca te vei supara... Ofta ea tinandu-l in brate. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:11 pm | |
| -De ce sa ma supar?zambi usor el. Apoi o privi intens pe fata cateva secunde. -Iti multumesc...Chiar tii la mine? | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:26 pm | |
| - Ce?! Daca nu as fi tinut la tine nu as mai fi stat cu tine. I-as fi raspuns la sarut daca nu tineam! | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:28 pm | |
| -Stiu! Daca il lasai, il faceai sa spere iar! Nu credeam ca voi spune asta, dar....isi aduna el cuvintele...si eu tin la tine! Ma refer, mai mult decat inainte! Stii ca ti-am explicat atunci care a fost faza, dar acum simt ceva mai mult pentru tine! Nu pot descrie in cuvinte, dar , crede-ma, e de bine! zambi el. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:30 pm | |
| - Atunci sentimentul e reciproc! Zambi ea, il saruta lung. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:33 pm | |
| Hugue ii raspunse la sarut si isi trecu mainile prin parul ei, apoi o apuca usor de gat. -Frumoaso...o privi adanc in ochii si ii dadu parul dupa ureche. -Spune-i odata c-o iubesti si gata! aparu Abel langa ei. -Isaak... -Te rog! il opri Abel. Stiu ca o sa spui ca nu esti de mult cu ea, de fapt esti de o luna cam asa, dar....accentua el...nu conteaza cat stai cu o persoana, ci cum ii castigi increderea si afectiunea! ii privi senin pe cei doi. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:42 pm | |
| Laia zambii usor dandu-si seama ca avea dreptate. Il privii cu coada ochiului pe Hugue apoi il privii pe Abel. Ofta usor si privii in jos ganditoare: - Acum ca o spui....sentimentele pe care le am, nu sunt deloc de a placea sau de a tine la el, bine, sunt si astea.....dar e altul ce le acopera pe toate....cel de iubire! Ma tot gandeam sa zic asta zilele astea dar....parca ceva ma tinea sa nu o fac, nu ma intrebati de ce pentru ca nu stiu. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 8:51 pm | |
| Hugue zambi usor cand o auzi. -Totusi nu cred ca e cazul! -De ce? intreba curios Abel. -Astea-s niste cuvinte mari! Nu vreau sa le spun aiurea, o sa le spun cand va fi momentul! Adica... -Adica adica! Da stiu ce-o sa spui si te inteleg, chiar te apreciez si sper sa nu fi ranit, dar....si ceea ce simti tu acum tot iubire se cheama! i se adresa Abel pe un ton cald. -Bravo ei, sa se cheme cum o vrea! surase Hugue. -Hugue... -Poate ca o sa spun, dar nu cand vei fi tu de fata! il intrerupse el. -Ce ti-am spus eu ca seamana cu o testoasa?se amuza Abel, privind-o pe Laia. Hugue dadu ochii peste cap si nu mai spuse nimic. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 9:03 pm | |
| Laia surase usor: - Nu il oblig sa zica ceva ce nu vrea sa zica. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 9:13 pm | |
| -Bine! Stop regie! Am venit pentru altceva! interveni Abel. Hugue se uita ciudat la el. -Poftim! si ii intinse baiatului un costum. https://2img.net/r/ihimizer/img405/8753/34589131.jpg-Poftim si tie! si ii dadu si fetei o tinuta. https://2img.net/r/ihimizer/img375/8055/152078694.jpg-Acum sa va explic! Vreau sa va duceti la o petrecere... -Iar? -Taci! il opri Abel si continua sa explice. Gazda este o fata, Emma! Are un ser care vrea sa-l insemineze vampirilor si sa-i faca cum era Dietrich, purtatori de virus! Vreau sa va duceti si sa luati serul! Faceti orice, numai sa-l luati! -Stai asa! Emma? Urata aia de se crede cea mai sexy femeie? se mira Hugue. -Da, ea! -Si tu de ce nu vii? Si de ce trebuie sa fie doua persoane si.... -Eu am alta treaba si posibil sa tina pe cineva ocupat, asa ca mai trebuie o persoana! ii raspunse imediat Abel. Plus ca vreau sa verifice casa, in caz ca tine vreun spirit ascuns, iar pentru asta trebuie un medium, cum e Laia! Clar? -Da! mustaci Hugue. -Bun! Masina e in fata parcului! ii arunca cheile lui Hugue si disparu. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 9:16 pm | |
| - Oau! Tare rochia! Zambi Laia privind rochia. Si oau! Cred ca asta e prima mea misiune. Surase ea. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 9:17 pm | |
| -Mda...ingana oftand Hugue si se imbraca cu tinuta adusa de Abel. Gata?o privi atent pe Laia. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Mier Iun 16, 2010 9:25 pm | |
| -Atunci sa mergem! o privi senin. O lua de mana si aparu langa masina. Ii deschise usa fetei, apoi intra si el. Dupa ceva timp, ajunse in fata unei case mari de unde se auzea muzica. Hugue opri masina si o lua pe Laia de mana. -Esti sigura ca vrei sa faci asta? o intreba serios. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Joi Iun 17, 2010 5:10 am | |
| -Am ajuns deja! Tu vei avea partea cea mai grea, eu trebuie doar sa gasesc un loc mai retras si de acolo pot cauta in toata casa fara sa misc vreun deget. Dar... nu isi vor da seama ca nu sunt vampir? Nu miros ca unul.... as putea aduce probleme? | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Joi Iun 17, 2010 5:16 pm | |
| -Sper sa nu! Si tocmai asta e problema, ca nu trebuie sa te ascunzi! Asa vei aduce mai repede problemele dupa tine!spuse ingrijorat. Oricum ai grija! Sa te tii dupa mine, bine? Si sa nu te superi pentru ce vei vedea, daca o sa fie ceva! Nu e nimic serios! o saruta scurt si cobori din masina. Cum deschise poarta, se auzi niste urlete si se schimba melodia. https://www.youtube.com/watch?v=9rUD2HQrIjEExact cand incepu melodia, Hugue tocmai deschise usa casei si o lasa pe Laia sa intre prima. Toti intoarse privirea si se uita fix la cei doi cu ochii rosii. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Joi Iun 17, 2010 7:47 pm | |
| Laia observa privirele lor si incerca sa fie calma. Intra inauntru -Buna! Le zambii ea si il astepta pe Hugue. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Joi Iun 17, 2010 7:50 pm | |
| Hugue inghiti in sec cand simti cati vampiri sunt in casa si intra si el dupa Laia. -Buna prada! il privi viclean un tip cu parul verde. -Buna frumoaso! aparu alt tip in fata Laiei si o lua la dans. Hugue deja se enerva in sinea lui, dar tresari cand o fata il saruta. -Nu credeam ca o sa vii! zambi strengar bruneta. -Emma...rosti neutru Hugue. -Ceva de baut? il intreba pe un ton dulce. -Desigur! zambi fals el. Apoi tanara se retrase si se duse sa-i aduca ceva de baut. Hugue isi intoarse privirea si o cauta pe Laia. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii Joi Iun 17, 2010 8:09 pm | |
| Laia dansa cu baiatul respectiv ca sa nu se dea de gol. Nici macar nu il mai vedea pe Hugue prin multime. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plimbare la miezul noptii | |
| |
|
| |
| Plimbare la miezul noptii | |
|