***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Vampiri, drame si povesti de dragoste

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Vampiri, drame si povesti de dragoste Empty
MesajSubiect: Vampiri, drame si povesti de dragoste   Vampiri, drame si povesti de dragoste Icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 9:17 pm

m-am apucat de un fic acum cateva luni si nici acum nu l-am terminat...inca mai scriu la el, dar sper sa va placa! Nu va dau detalii, va spun doar ca e inspirat din serialul cu acelasi nume, cu o mica modificare: in loc de "crime" am scris "drame", am zis sa mai las actiunea dura de-o parte si sa incerc ceva nou...acum vedem ce iese:))) so prima parte...

Era o frumoasa zi de toamna. Razele soarelui mangaiau usor petalele colorate ale florilor care inca nu se ofilise. Oamenii se plimbau agale prin parc, copiii se jucau pe terenul de joaca, iar cainii alergau dupa bete. Nici n-ai fi zis ca este toamna. Parca ar fi inceputul primaverii.
Numai eu stateam pe banca si ma bucuram de frumusetea naturii.
-Ti-am adus popcorn! intinse mana Ren.
Ren este cel mai bun prieten al meu. Dupa cum arata, ai crede ca e fetita. Are parul mediu tuns in scari de culoare neagra si un ten foarte curat ce-i scoate ochii verzi in evidenta. Era imbracat foarte comod: jeansi si un tricou bleu, asortati cu niste adidasi albi si o bratara lata de piele.
-Ren….spun cu o voce pierduta. Um, nu ti-e frig asa?
-Nu! Mi-e bine!
-Lantisorul…fac un semn discret la gat.
-Ce-i cu el?
-Unde ti-e?
-Mi s-a rupt si l-am dus la amanet.
-Aha!
-Ai de gand sa iei popcorn-ul sau nu?
-Ah scuze…si iau punga rusinata.
Ren zambeste si se aseza pe banca langa mine. Simt cum ma priveste o clipa si-apoi il aud cum rontaie floricele. Nu prea mi-e foame, dar iau doua-trei de pofta.
- Te simti bine?ma intreaba Ren ingrijorat.
-Mda…
-Vrei sa mergem acasa?
-Daca nu te superi….
Se ridica si ma ia usor de mana. Ii zambesc in semn de multumire si il iau de brat. Daca nu l-as cunoaste, as putea zice ca e un adevarat gentleman.
In drum spre casa n-am schimbat nici o vorba. Ajunsi in fata blocului, ma intreaba daca am nevoie de ceva de la magazin. Ii raspund negativ din cap si deschid usa blocului. Ren apasa butonul 8 si asteptam liftul.
Locuim amandoi in acelasi apartament. Cum ne-am imprietenit la locul de munca, si eu si el aveam nevoie de un loc unde sa stam in apropierea serviciului si asa ne-am cumparat un apartament cu doua camere.
Ajunsi in casa, Ren ma anunta imediat ca vrea sa-si faca baie.
-Fa-ti…Eu ma duc sa dorm!raspund indiferenta.
Il pup de noapte buna si ma trantesc in pat.

Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Vampiri, drame si povesti de dragoste   Vampiri, drame si povesti de dragoste Icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 10:03 pm

Fain inceputul, nu prea am ce sa comentez fiindca e dabia la inceput. Ma bucur ca ai mai pus un alt fic! Oau... ren=))) chiar iti place personajul asta, =)) , nu-i de mirare, e destul de dragut. Acum astept urmatoarea parte. Gambate!
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Vampiri, drame si povesti de dragoste   Vampiri, drame si povesti de dragoste Icon_minitimeSam Iun 19, 2010 3:31 am

nice Smile imi place inceputul, astept continuarea.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Vampiri, drame si povesti de dragoste   Vampiri, drame si povesti de dragoste Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 2:36 am

first, da, chiar imi place de Ren:))) e super sweet tipul :X Very Happy si doi, acum o iau usor cu actiunea, nu mai intru asa tare din prima, doar e drama:)))so the next part....

A doua zi de dimineata m-am trezit foarte greu. Nu-mi venea sa cred, era ceasul 11:00. Noroc ca e sambata si nu trebuie sa ma duc la munca. Mi-am tras halatul pe mine si m-am dus sa fac un dus. Apoi mi-am luat rochita care mi-am cumparat-o acum doua zile; o rochita stil country gri, usor vaporoasa. Mi-am lasat parul desfacut ca sa se usuce si mi-am dat cu un spray ca sa-l descurce. Am deschis geamul dormitorului si m-am dus la bucatarie. Simteam de pe hol ceva care mirosea bine.
-Credeam ca nu te mai trezesti!ma intampina Ren zambitor.
-Nici eu!raspund usor sarcastica.
-Hai! Tocmai am pregatit micul dejun!
Clatite pufoase cu caramel, iaurt si cereale, exact ce-mi place mie. Totul arata atat de bine, asa ca m-am asezat imediat la masa.
-Si cafeaua, calda cum iti place!si imi intinse gentil ceasca de cafea pe farfurioara.
-Multumesc!ii raspund amabila si gust din clatitele care le-a facut.
Pur si simplu iti lasa gura apa. N-am mai mancat niciodata clatite asa bune.
-Sa ma inveti neaparat si pe mine sa fac. Sunt nemaipomenite!
Ren zambeste si dadu din cap aprobator.
-Si, ce vrei sa facem azi?ma intreba el in timp ce strangea masa.
Stau o clipa pe ganduri, uitandu-ma pe geam. Nu mai era asa frumos cum era ieri. Sunt nori pe cer, nori ce prevestesc ploaia.
-Mohorata zi! Da sa ploua!
-Serios?se auzi vocea lui Ren de pe fundalul apei care curgea la chiuveta.
-Da. Nu stiu, vrei sa inchiriem un film?
-The Vampire’s assistant am auzit ca e un film bun, mai ales ca stiu ca tie iti plac filmele de genul asta.
-Ok! Atunci ma duc sa-mi iau geaca si mergem.
Imi scot din sifonier geaca neagra de piele care se asorteaza foarte bine cu rochita mea. Apoi imi trag cizmulitele lungi pana la genunchi, tot negre.
-Nu-ti pui ceva pe cap?se uita Ren la mine. Vad ca ti-ai facut baie!
-Aproape s-a uscat!ii raspund nepasatoare.
Isi dadu ochii peste cap si lua umbrela.
-Hai! Si ma lua de brat.
Cum iesim din bloc, primi stropi de ploaie isi fac aparitia.
-Aha!fu usor ironic Ren si dechise umbrela.
Ma trase langa el si se uita spre parul meu.
-Ce?il intreba indiferenta.
-Nimic!
Si o tacere solemna ne acompanie pana la magazinul de inchiriat filme. Deschid usa si observ ca in locul baiatului care vindea de obicei, este o fata subtirica cu parul roscat si cret, imbracata intr-o uniforma stil anii’60, pare cam naiva.
-Sper ca se descurca!glumi Ren in spatele meu.
Cum se apropie de tejghea, fata il analiza cateva secunde.
-Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?intreba cu o voce usor tremurata.
-Ce film imi recomandati pentru o seara fierbinte?intreba el strengar.
-P-poftim?se inrosi fata.
-Nimic, glumeam!
-Ren!il inghiontesc eu cu cotul. Aveti the Vampire’s Assistant?
-Numai o clipa! Si se duse sa se uite dupa film.
Magazinul pare mai ordonat acum fata de cum l-am vazut ultima data. Nu poti sa nu observi scrisul colorat deasupra tuturor vitrinelor din magazin, “Filme de calitate”.
-L-am gasit! Uitati!ne atentiona vanzatoarea.
-Cand se intoarce Cristi?o fixez cu privirea.
-Poftim, cine?
-Baiatul caruia ii tineti locul!ii readuc aminte.
-Momentan este plecat din oras cu niste treburi. Se intoarse saptamana viitoare!
Zambesc intelegatoare si iau caseta.
-Semnati aici, va rog!
Si imi intinse formularul.
-Trebuie sa platiti 20 de lei acum si 20 de lei cand aduceti filmul!ne explica fata.
Ren scoase banii din portofel si ii dadu vanzatoarei. Lua filmul si iesim linistiti din magazin.
-Cam sperioasa fata!spuse Ren in timp ce deschise iar umbrela.
-Si tu ai luat-o prea tare!ii tai eu replica.
-Am vrut doar s-o testez!se apara el.
-Mda…
Il iau iar de brat si ne facem drum spre casa printre stropii care incepu acum mai repede sa cada.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Vampiri, drame si povesti de dragoste   Vampiri, drame si povesti de dragoste Icon_minitimeLun Iun 21, 2010 4:11 am

Super partea, mi-a placut mult. Haioasa faza cu ¨ce ne recomandati pentru o seara fierbinte?¨=)). Mi-a placut mult partea, scurta dar faina. Asteptam urmatoarea parte^_^
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vampiri, drame si povesti de dragoste   Vampiri, drame si povesti de dragoste Icon_minitime

Sus In jos

Vampiri, drame si povesti de dragoste
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ciocolata cu dragoste

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Fan Zone :: Fan Fiction-
Mergi direct la: