| In vizita la Abel | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: In vizita la Abel Dum Iun 20, 2010 10:40 pm | |
| -Nu stiu, dar mi-e frica! Ce e Ai, dar ce e el! Cel putin Ai nu vrea sa distruga lumea asa cum vrea el! spuse printre lacrimile cristalizate fata. | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: In vizita la Abel Dum Iun 20, 2010 10:51 pm | |
| Pupila i se micsora cand o auzi: Vrea sa...distruga lumea? Intreba pe un ton tremurat, se intoarse pe calcai si privii usa de la dus. Inghitii in sec. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: In vizita la Abel Dum Iun 20, 2010 11:27 pm | |
| -Si de unde sa aiba un vampir atata putere sa distruga o planeta intreaga? | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Dum Iun 20, 2010 11:48 pm | |
| - Este vampirul cel mai puternic de pe pamant! Ar avea de unde! Spuse pe acelasi ton, inainta putin inspre dus. off: vezi ca Maria este o fantoma | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 12:22 am | |
| off: ok, stiu asta. Da nu pe Maria o vazuse lum c pe cealalata fata. on: Observ pe masa o sticluta cu un lichid in ea. O iau si o miros. -Asta este un fel de drog. De cand se drogheaza Abel? o intreb pe Laia. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 12:46 am | |
| Laia privii cu coada ochiului sticluta: -Lum, daca nu vrei sa mori nu ii umbla in lucruri. Ii spuse pe un ton serios. Nu stiu. Ofta ea, se oprii inca privind usa de la dus. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 1:43 am | |
| -Mda, are! interveni Maria. Si-a vandut sufletul diavolului cand s-a sinucis, doar stiti ca este cel mai mare pacat, s-a renascut si totusi reusise sa-isi rezerve un loc in Rai, dar a facut un pact cu Ai si iar s-a sucit. Asa ca are putere sa distruga lumea! De cand era mic si a avut tulburarile acelea, a zis ca ii uraste pe toti si ca le arata el lor! Dupa ce mi-am dat viata pentru el, a facut o promisiune! Dar vad ca a luat-o razna iar....si toate astea din cauza Misei! spuse imbufnata fata. Nu inteleg de ce! ramase o clipa pe ganduri si tresari brusc. Se drogheaza? ramase surprinsa Maria. Iar? Spune-mi ca nu! Te rog! Nu vreau sa se drogheze iar! Stie ce-a patit cand s-a mai drogat! Zi-mi ca nu, te rog! o implora pe Lum. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 3:46 am | |
| - Nu te poate auzi sau vedea. Ii spuse lui Maria. Ce vrei sa zici cu iar? A mai facut asta inainte? El....chiar o iubea pe Misa, si nici Misa nu s-a simtit mai bine de cand s-a despartit de el.... Ofta ea. As vrea sa il pot ajuta cu ceva, dar el nu face decat sa se fereasca si sa sufere in alte locuri. Pana si acum cand am vrut sa vorbesc cu el, el a plecat la dus. Se aproprie de Maria si ii sterse lacrimile.Nu iti voi cere sa nu mai plangi, dar chiar si asa te rog sa nu o faci. Nu ajuta cu nimic sa plangem, mie una nu mie frica de ceea ce s-ar putea intampla, de ceea ce ma tem este ca Abel sa nu ramana asa, trist, pierdut, crezand ca toata lumea l-a abandonat sau isi bate joc de el. Facu o scurta pauza. Maria, ce pact a facut Abel cu Ai? Intreba privind-o serioasa. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 5:27 pm | |
| Maria vru sa raspunda, dar Abel aparu langa fete. -Fetelor, scuzati-mi intarzierea! zambi el si le intinse doua halate. Faceti-va comode! Ce faci, frumoaso? o privi scurt pe Lum. -Ce? tresari Maria. Vezi? E altfel acum! Isaak! il striga ea, dar Abel o ignora. Iar ma ignora...Cum puteti sta pe langa el?o privi tematoare pe Laia. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 7:07 pm | |
| Laia o privii cu coada ochiului pe Maria. Privii halatul insa nu si-l puse. Il privii trista pe Abel: - Abel.... ce ai patit? De ce te comporti asa? Lumea vrea sa te ajute! Nu sa te tradeze! Spuse pe un ton jos. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 8:25 pm | |
| -Asa cum? intreba senin. Vreti sa mancati ceva? Oricum nu stau mult cu voi, asa ca imi pare rau! Maria il privi urat. -Stiu ca ma vezi si ca ma simti....spuse indignata ea. Uite! o atentiona pe Laia. Are ochii aceia negri si rupti de realitate...nici rosii nu se mai fac cand ataca, parca ar fi un....un monstru!ofta ea. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 8:31 pm | |
| -Nu-l chema monstru fiindca nu este! Spuse pe un ton jos privind-o. Isi intoarse privirea catre Abel. De ce o ignori? De ce respingi orice persoana care incearca sa se aproprie de tine? Abel.... stii bine ca nici eu, nici Maria, nici Hugue nu vrem ca tu sa patesti ceva..... stiu ca suferi...si inca foarte mult.... Spuse privindu-l trista. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 8:41 pm | |
| Abel vru sa spuna , dar brusc intra Hugue pe usa. -Isaak! striga ferm el si il privi serios. -Bine ca ai venit! Tocmai plecam! Ai grija de ele, bine? -Ce? tresari Hugue. Eu vin la tine si tu....Unde te duci? Avem... -Treaba mea! ii taie replica Abel. - Dar nu poti sa... -Sa ce? Cine esti tu sa-mi spui ce sa fac? Nimeni! se rasti el. Asa ca scuteste-ma! si pleca val-vartej, trantind usa in urma lui. Hugue se simti jignit si nu mai spuse nimic. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 8:43 pm | |
| Laia ofta: - La naiba! Dadu incet cu pumnul in perete. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 8:54 pm | |
| -Ma scuzati! tresari Maria si disparu. -Mda...Asa se poarta cu mine de vreo cateva zile! Nu stiu ce are! Si cand incerc sa vorbesc cu el, o ia razna! ofta Hugue. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:01 pm | |
| -Tocmai incepea sa vorbeasca.... Spuse ea pe un ton jos. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:03 pm | |
| -Da, ce? Eu nici nu ma mai duc dupa el! replica imbufnat Hugue. Data trecuta cand am vrut sa-l ajut a vrut sa ma omoare! Asa ca aveti grija, va sfatuiesc sa nu mai stati pe langa el! le atentiona pe fete. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:04 pm | |
| Nu ii raspunsesem lui Abel caci eram concentrata in altceva insa dupa ce el plecase ii transmit prin telepatie: -Bine fac. Vad ca in ultima vreme esti foarte ocupat. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:05 pm | |
| - Nu parea asa de rau... Spuse pe acelasi ton. Poate ar trebui sa incerci sa il iei mai usor, dar si el ii indeparteaza pe toti... pana si pe Maria a amenintat-o ca o omoara.... nu pot sa cred.... | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:06 pm | |
| -Hey! Vezi ca te pot auzi si eu! o privi scurt pe Lum. Ce?! tresari cand auzi. S-o omoare pe sora lui? A innebunit de tot?? | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:13 pm | |
| -Nu stiu! Tocmai vroiam sa vorbesc cu el, dar cand ai aparut tu si-a gasit portita de scapare si a fugit. Dar ea mi-a spus.... ii era foarte frica.... de el. Spunea ca a zis Abel ca vrea sa-i omoare pe toti cei care se mai aproprie de el. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:16 pm | |
| -Si cum sa omoare o fantoma daca fantomele sunt deja moarte? | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:21 pm | |
| Hugue ramase cateva secunde pe ganduri, apoi se trezi. -Poate! Fantomele sunt spirite vii! Ce crezi ca te tine in viata, pe tine, pe mine sau pe Laia? Spiritul nostru! Si poate fi si el distrus, astfel incat sa nu ajungi nici in Iad, nici in Rai! Colierul Laiei poate face asta! Il inchise in ciob, apoi il transforma in praf...Colierul! tresari el si o privi pe fata cu ochii mari. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:27 pm | |
| Laia inghitii in sec si isi duse mana la colier: - E aici! Cu colierul asta poate omori pe cine vrea, viu sau neviu. Spuse pe un ton tremurat, isi scoase colierul privindu-l. Dar nu cred ca poate face asta fara sa aibe acordul meu, spunea ca colierul e legat la spiritul meu. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
| Subiect: Re: In vizita la Abel Lun Iun 21, 2010 9:33 pm | |
| -Da, dar el l-a creat! replica imediat Hugue. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In vizita la Abel | |
| |
|