***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Night silence

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

Night silence Empty
MesajSubiect: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 4:54 am

Era o noapte cu luna plina pe care eu o credeam perfecta pentru o plimbare la marginea padurii.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Numarul mesajelor : 2080
Varsta : 113
Localizare : daca aflu va spun si voua
Data de inscriere : 17/03/2010

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 5:29 am

Stateam langa un copac sculptand in el cu pumnalul meu de argint.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 6:31 am

-Hei, salut, Misa! Ce mai faci?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 6:35 am

Laia se plimba prin padure, le vazu pe fete:
-Buna! Nici voi nu aveti somn? Misa, ce sculptezi? Intreba apropriindu-se curioasa.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 7:04 pm

-Fluturi....spun sec si ma intorc usor spre ele, avand gatul si obrazul drept inca bandajate.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 7:17 pm

-Nici eu nu am somn. Spun eu privind-o la Laia.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 7:36 pm

- Inca nu ti-au trecut ranile?
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:01 pm

-Mai dureaza cel putin 2 saptamani pana n'o sa mai fie nevoie sa le bandajez si apoi tot ata pana dispar de tot.....spun pe un ton neutru. Voi, ce faceti la ora asta in padure?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:05 pm

- Eu nu aveam somn si aveam nevoie de o plimbare.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Numarul mesajelor : 8428
Data de inscriere : 25/02/2010

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:10 pm

-Laia, Lum! aparu agitat Hugue. Stiti cumva ce e asta? si le arata un cristal cu o substanta verde-albastra in el.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:11 pm

Laia privii atenta cristalul:
-Nu... dar as putea afla. Laia atinse cristalul si inchise ochii concentrandu-se.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:12 pm

-Ce e, ce e? intreba grabit Hugue.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:16 pm

- Nu stiu sigur... dar chestia asta are legatura cu Abel. Spuse deschizand ochii.
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:18 pm

-Exact! L-am vazut acum doua seri cand a omorat un om si-apoi a amestecat chestia asta cu sangele! Dar nu stiu de ce! N-a vrut sa-mi spuna si se comporta total ciudat! Parca nici nu ma mai cunoaste! replica agitat Hugue.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:20 pm

Laia privii cristalul nestiind ce sa creada:
- S-a schimbat... doar nu crezi ca ar fi in stare sa ia chestii din astea doar ca sa se simta mai bine?
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:21 pm

-Habar n-am! D-asta incerc sa aflu ce e! I l-am luat fara sa stie! Cred ca daca ma prinde ma omoara! Si asa de vreo cateva zile n-a mai venit la organizatie si toti isi fac griji! Face doar ce vrea si cand vrea, iar acasa nu prea il mai gasesc! Nu stiu pe unde umbla si ce face si.....mi-e frica! ofta el.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:24 pm

Laia il privii ingrijorata, inghitii in sec:
- Ar trebui sa i-l duci inapoi inainte sa vina si sa te vada cu el. Iar apoi sa-l gasim!
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:27 pm

-Sa-l gasim pe cine? A! La naiba! spuse el ofticat. Dar vreau sa stiu ce e....scrasni el din dinti. Si asa nu vine acum acasa! Tocmai de-acolo m-am intors! Am intrat si...am vazut numai sange pe covor amestecat cu solutia asta si un bilet .. "Nu ma cauta"! D-asta am si venit repede aici ca sa stiu ce e si ce sa fac!
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:28 pm

- As mai putea cauta odata, poate daca merg la el acasa as descoperii mai repede ce este.
Sus In jos
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:28 pm

-Nu stiu exact ce este dar stiu ca seamana cu ceva dar nu stiu sigur daca e acel ceva ce stiu eu. Niste meteoriti din centura Kuiper, cea care este dupa planeta Pluto. Acestia au niste minerale asemanatoare din care sunt alcatuiti. Se pare ca astfel de minerale rezista la temperaturi si presiuni extrem de ridicate. A fost o ploaie de stele cazatoare acum cateva zile.

Ultima editare efectuata de catre Invader Lamu in Dum Iun 20, 2010 10:32 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:30 pm

-Aha....ingana ganditor Hugue. Nu stiu ce sa zic, faci ce vrei, iubita, dar ai grija! Mersi Lum pentru informatie! Acum trebuie sa fug...sa vad ce pot face! reflecta el si disparu.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:31 pm

- fetelor, ma scuzati o clipa dar am putina treaba. Laia disparu, aparu la Abel acasa, privii prin incaperea intunecata, facu ochii mari:
- Ce... a fost aici?
Sus In jos
Ojou Ai
Moderator
Moderator
Ojou Ai

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:35 pm

off: de aici puteti continua cum vreti...n-o sa mai intru in detalii prea curand...va imaginati voi ce vreti:)

on:
Casa era ravasita total. Peste tot era numai sange rosu-albastru, iar pe perete scria "Nu ma cauta!".
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:37 pm

- Abel.... Murmura Laia trista, se aproprie de foc si il aprinse luminand putin incaperea
- Pe intuneric nu era asa de infricosator.
Sus In jos
CoOkIe
Member
Member
CoOkIe

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitimeDum Iun 20, 2010 10:45 pm

Ma ridic de langa copac.
-Lum....ma duc dupa Laia, spun pe un ton neutru si dispar aparad acasa la Abel. Laia....privesc incaperea. Poti sa afli ce s'a intamplat aici?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Night silence Empty
MesajSubiect: Re: Night silence   Night silence Icon_minitime

Sus In jos

Night silence
Sus 
Pagina 1 din 7Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Locuri Sinistre :: Paduri intunecate-
Mergi direct la: