| Uite si poeziile mele | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hera Member
Numarul mesajelor : 701 Varsta : 29 Data de inscriere : 02/05/2010
| Subiect: Uite si poeziile mele Joi Iun 24, 2010 4:47 am | |
| Noaptea
O noapte linistita si-n stelata Acopera Pamantul Luna, regina nopti Domneste peste cer.
O stea cazatoare, O raza de lumina, Un firicel de stralucire, Si o unbra de magie.
In intunercul nopti Un inger apare Strapunge intunericul Si Soarele reapare.
Din nou e dimineata, O noua zi incepe Dar vine iarasi noaptea Intunecata si rece | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Joi Iun 24, 2010 5:03 am | |
| Oau! Draguta poezia, imi place mult, e chiar oau! Te pricepi. | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Joi Iun 24, 2010 7:26 pm | |
| nice! mai trebuie sa lucrezi un pic la muzicalitatea poeziei, dar e ok:) atentie! vezi ca iar ai probleme de ortografie, uiti semne de punctuatie si unele le pui cand nu e cazul. - Citat :
- Un firicel de stralucire,
Si o unbra de magie.
virgula nu trebuie pusa cand urmeaza un "si". - Citat :
- O noua zi incepe
Dar vine iarasi noaptea
aici ai uitat virgula. Si doi mananci litere sau le gresesti: " unbra " era "u mbra", " intunercul nopti" era "intuner icul nopti i". cam atat! sper sa nu te superi, dar nu ti-o spun in nume rau! ca sa stii pe viitor sa faci poezii cat mai frumoase! bafta in continuare:) | |
|
| |
Hera Member
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Joi Iun 24, 2010 7:31 pm | |
| Mersi Stiu ca am probleme cu ortografia, dar oricat am incercat sa o invat nu imi dau seama unde sa pun virgulele si unde sa nu le pun Sa nu imi sariti in cap ca nu sunt proasta, dar ortografia asta ma termina si profesoara de romana mi-a tot zis ca trebuie sa o invat | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Joi Iun 24, 2010 8:27 pm | |
| Apai nu e asa de grea ortografia, virgula se pune cand faci o pauza mica, iar punctul se pune cand incepi o alta idee, sau ai terminat o fraza. | |
|
| |
CoOkIe Member
Numarul mesajelor : 2080 Varsta : 113 Localizare : daca aflu va spun si voua Data de inscriere : 17/03/2010
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Joi Iun 24, 2010 8:31 pm | |
| nice... mai merge lucrat dar e draguta si eu am avut probleme cu virgulele de fapt inca mai am mai asteptam si altele. | |
|
| |
Hera Member
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Lun Iun 28, 2010 4:09 am | |
| Acestei poezii nu i-am gasit un titlu Ma gandesc la ziua de maine, Si ma inspaimant. Traiesc intr-o tara fara vise Si fara lumini aprinse Imi dau seama ca eu nu apartin aici Locul meu e departe de tot ce am scris, Astept zana din poveste Sa ma duca in locul meu Aceasta e o poezie, aparent plictisitoare Dar vine din dorinta puternica A unei autoare Aceasta autoare sunt chiar eu, O adolescenta ciudata Dar cu farmecul ei Am gresit cam mult in viata, Dar cine nu greseste Locul meu nu e aici Ci intr-o poveste Poate cine stie Eu sunt doar un personaj Bine pus la punct Intr-un plan banal Eu sunt un nimeni Dar uneori sunt totul Iubesc, sufar si traiesc Pentru ca viata mi-o doresc Prieteni am cativa, Dar uni nu sunt chiar cum cedeam Am fost barfita cam mult pe la spate Dar prietenii adevarati, mi-au ramas mereu aproape Intr-o lume ciudata Eu continui sa visez nu ma voi opri niciodata Nici nu am de gand sa incetez Sper ca nu v-am plictisit prea tare Cu poezia mea Nu imi pasa ce credeti, Aceasta e viata mea. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Lun Iun 28, 2010 5:38 am | |
| Imi place poezia, ai mai excelat la capitolul semne, dar mai ai putin de lucrat. Mi-a placut mult poezia, e super! | |
|
| |
Ojou Ai Moderator
Numarul mesajelor : 8428 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Lun Iun 28, 2010 6:33 am | |
| Frumos mesajul, dar trebuie sa mai lucrezi la semne si mai ales la ritm si rima....la rima e chestia ca nu te masori bine in versuri, uneori pui prea putine si dupa prea multe...trebuie sa ai un echilibru...dar pare ca evoluezi:) incearca vers liber sau vers alb, poate te prinde mai bine;) bafta:* | |
|
| |
Hera Member
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele Lun Iun 28, 2010 6:04 pm | |
| Multumesc, eu scriu poeziile pentru prietenii dar aceasta face exceptie. Asa ma simt eu cum am scris | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Uite si poeziile mele | |
| |
|
| |
| Uite si poeziile mele | |
|