***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Akuni_Yamanako

Akuni_Yamanako

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 17/03/2009

Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog Empty
MesajSubiect: Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog   Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog Icon_minitimeMar Mar 17, 2009 3:23 am

Buna tuturor.Ma numesc Roxana dar porecla mea este Poto din cauza portocalelor..(mda..zici ca sunt catel."Sunt din Bucuresti,zodia Leu...culori preferate:albastru,verde,mov.
Sunt o fire nebuntica mai ales cand vine vorba de baieti cand sunt in preajma prietenei mele. De-obicei sunt mai retrasa..imi place sa dansez,desi ma rusinez daca dansez in public,mai ales in fata parintilor. Ce s amai zic....imi plac pisicile si cainii..Tare mi-as dori sa mai am acuma o pisica. Hmm...la scoala nu prea vreau sa ies in evidenta sau sa ma bag in seama,datorita colegilor pe care nu'i suport...Deci..cam atata despre mine. ^^
Sus In jos
Akira

Akira

Numarul mesajelor : 159
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog   Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog Icon_minitimeMar Mar 17, 2009 3:26 am

Hello!Welcome here , Roxana!Sper sa-ti placa pe-aici si sa te distrezi!Happy posting!
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625

MesajSubiect: Re: Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog   Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog Icon_minitimeMier Mar 18, 2009 3:40 am

Bine ai venit.. distractie placuta ^_^
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Akira

Akira

Numarul mesajelor : 159

MesajSubiect: Re: Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog   Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog Icon_minitimeMar Aug 25, 2009 4:25 pm

Topic Inchis!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog   Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog Icon_minitime

Sus In jos

Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^
» Eliberati pista!!!Funki_Punki aterizeaza!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Administrare :: Welcome :: Topicuri ale userilor mai vechi-
Mergi direct la: