| Asistenta | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: Asistenta Mier Iun 30, 2010 9:40 pm | |
| -Laia, scuze dar nu credeam ca esti atat de puternica. Dar bine, de data urmatoare, promit sa te chem pe tine. Spun eu. | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Asistenta Mier Iun 30, 2010 9:48 pm | |
| Laia se simti de parca ar fi picat cerul pe ea. Nu mai spuse nimic, se aproprie de fata. In jurul lui Laia aparu aura albastra, o atinse cu doua degete pe frunte pe fata. Se concentra si aparu si in jurul ei aceiasi aura. Ranile fetitei incepusera sa se vindece. Dupa cateva minute Laia isi retrase mana: -Gata! Avea cateva fracturi la cap, si in corp. De asemenea unele organe ii erau afectate, dar acum este ca noua. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Asistenta Mier Iun 30, 2010 9:54 pm | |
| -Laia, te-ai gandit vreodata sa iti deschizi un cabinet particular sau sa te faci doctorita? Sau sa iei spitalele la colindat? Ma gandesc cum ar arata lumea asta fara bolnavi. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Asistenta Mier Iun 30, 2010 10:40 pm | |
| - Daca as sta sa-i fac bine pe toti m-as da de gol ca nu sunt doar un simplu om, si doi, mi-as folosi prea mult puterile ceea ce m-ar duce la epuizare. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Asistenta Mier Iun 30, 2010 11:02 pm | |
| -Aha, inteleg. Dar nu cred ca tu esti singura medium. Si daca s-ar aduna sa spunem toti mediumii din lume intr-un cadru organizat Si sa isi imparta niste sectoare de activitate si fiecare cu sectorul lui, asa nu si-ar consuma nici unul prea multa energie. Si apoi dupa ce ar vindeca lumea s-ar putea sa se faca foarte usor nevazuiti pentru cativa zeci de ani, cred. Nu cred ca ar sta Politia sa caute misteriosii vindecatori cand au alte treburi mai bune de facut. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Asistenta Mier Iun 30, 2010 11:32 pm | |
| -Lum! Eu nu sunt un medium normal! Un medium normal doar are vise despre ce se va intampla si vede fantome. La cati oameni ai vazut aure ca a mea? Fiecare are cate o aura, dar acea aura este aura care ii tine in viata, nu o pot folosi. | |
|
| |
Cozet Edaine
Numarul mesajelor : 135 Localizare : Aici Data de inscriere : 24/06/2010
| Subiect: Re: Asistenta Joi Iul 01, 2010 3:10 am | |
| Fata nu raspunse. Nu era deloc impresionata de puterile Laiei, nu ajutau la nimic. Daca fetei ii era dat sa moara, o sa moara. daca ii era dat sa traiasca, o sa traiasca. Asta fac semi.demonii, omoara pe cine trebuie sa moara. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Asistenta Joi Iul 01, 2010 3:29 am | |
| -Laia, deci tu esti singura care esti atat de puternica? Si in legatura cu asta singura aura pe care o pot vedea este aura ta si nu nu pe cea care te tine in viata ci aceasta care vindeca si nu o pot vedea mereu ci doar atunci cand e in actiune. Si am mai citit de bioenergeticieni sau mediumi care mai vindeca dar nu asa rapid ca tine, ei vindeca in zeci de sedinte ce pot dura de la cateva saptamani la cateva luni, pe cand tu vindeci instantaneu. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Asistenta Joi Iul 01, 2010 3:45 am | |
| -Eu doar activez celule ce vindeca ranile, nimic mai mult, le grabesc pur si simplu. Si da Cozzet, daca cuiva ii e dat sa moara, moare indiferent ca il salvez eu. | |
|
| |
Cozet Edaine
| Subiect: Re: Asistenta Joi Iul 01, 2010 4:02 am | |
| - Fetei ii e predestinat sa moara, simt asta, spuse ea senina | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Asistenta Joi Iul 01, 2010 6:36 pm | |
| - Poate va muri din alta cauza, mai tarziu, dar acum are fiecare organ vindecat iar sufletul ei este in corp, nici macar nu iesise din el. | |
|
| |
Cozet Edaine
| Subiect: Re: Asistenta Joi Iul 01, 2010 6:56 pm | |
| - Încă, eu aşa simt, o să moară curând. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Asistenta | |
| |
|