| Vizita profesorului-robot. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Invader Lamu Top Poster
Numarul mesajelor : 3946 Varsta : 38 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Vizita profesorului-robot. Mier Iun 30, 2010 11:14 pm | |
| Eram in clasa si stateam in prima banca de pe randul din mijloc si ascultam lectia profesorului de Japoneza. De pe hol se auzeau un zgomot de pasi metalici de parca niste nicovale loveau podeaua scolii. | |
|
| |
Laia Founder
Numarul mesajelor : 10625 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Mier Iun 30, 2010 11:31 pm | |
| Laia statea pe fereastra privind plictisita afara. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Mier Iun 30, 2010 11:52 pm | |
| -Higuki, ia loc in banca, ai timp sa admiri privelistea in pauza. Acum te rog fii atenta la lectie. Spuse profesorul. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 12:29 am | |
| - Numele meu e Higuchi. Spuse Laia si se aseza in banca. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 12:37 am | |
| Dupa nici 5 minute ora se termina. De indata ce suna soneria, profesorul dadu sa iasa din clasa dar se intoarse inapoi speriat. -Ce naiba e cu robotul ala de 3 ori mai mare decat automatul de cafea, in dreptul usii? Se balbai el speriat. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 12:39 am | |
| -Huh? Ce robot? Intreba Laia confuza. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 12:50 am | |
| -Hai sa mergem sa il vedem. Ii spun eu lui Laia. Era un robot inalt si lat aproape cat tot etajul. Parea ca abia isi putuse face loc prin usile mici si inguste. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 1:05 am | |
| -Asta e o problema. Cum a ajuns asta aici? | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 1:14 am | |
| Ies pe coridor si ma uit la robot. Robotul arata asa: -E fostul meu profesor din din scoala primara. Echivalentul unui invatator la voi. Il cheama Cieiou Two. Ii soptesc eu lui Laia. | |
|
| |
Laia Founder
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 1:20 am | |
| -Si ce cauta aici? Intreba ea precipitata. | |
|
| |
Invader Lamu Top Poster
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. Joi Iul 01, 2010 1:44 am | |
| -Nu stiu, dar sigur are vreo legatura cu mine. Dar din cate vad se pare ca i s-au descarcat acumulatorii. Nu as vrea sa il activez, nu prea imi mai pasa de el. Deci sa iti povestesc. Era pe vremea cand eram colege de clasa primara, cu mult timp inainte ca Ran sa se supere pe mine. Eu si cu 3 colege de clasa: Oyuki, Benten si Ran formasem un mic grup, noi ne spuneam Rebelele. Preferam sa invatam acasa intrand pe site-ul scolii si descarcand de acolo lectiile. Iar la scoala cat profesorul vorbea faceam orice altceva in afara decat sa fim atente la lectie. In plus preferam de cate ori aveam ocazia sa ii facem cate ceva. Fiindca ni se parea ca este destul de sever si rau. Nu ne explicam de ce la celelate clase profesorii fac doar ceea ce sunt programati sa faca si el se comporta astfel. Adica facea si altceva decat ceea ce era programat sa faca. De exemplu mai certa pe cate un coleg care vorbea in ora, isi intrerupea lectia ca sa asculte la lectii din urma copii care nu erau cuminti. Cateodata se enerva. Si din cauza asta noi Grupul Rebelelor am inceput sa ii facem cate o farsa mai zdravana. Din cauza noastra a ajuns in Service de mai mult de 50 de ori in 4 ani. Asta ne-am permis-o deoarece ne-am prins ca o data ce se intorcea din Service uita tot ce ii facusem noi, si astfel scapam de pedepse. Cand am crescut ne-am dat seama ca este unul din modelele de roboti profesori cu cip de emotie incorporat. Si faptul ca el uita ce ii faceam din cauza ca cei din service ii reinstalau sistemul de operare. Imi amintesc ca in pauze chaiar si ceilalti colegi aveau vorbe de ura la adresa lui. Cum ar fi "ardeis-ar circuitele" sau sa ajunga la fier vechi" O data pe cand era ziua lui de nastere un coleg ii facuse cadou un biletel pe care scria "Iti urez sa ajungi la fier vechi" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vizita profesorului-robot. | |
| |
|
| |
| Vizita profesorului-robot. | |
|