***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

In varful muntelui

In jos 
+3
Akira
Laia
Rosette
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutorMesaj
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

Numarul mesajelor : 3946
Varsta : 38
Data de inscriere : 03/11/2009

In varful muntelui - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: In varful muntelui   In varful muntelui - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 5:36 am

-Si care e mancarea ta favorita?
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: In varful muntelui   In varful muntelui - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 5:37 am

-Apai...nu am una favorita, in general mananc ce am pofta.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: In varful muntelui   In varful muntelui - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 6:28 am

-Eu da, am o mancare favorita: cartofi prajiti cu branza rasa pe deasupra si cu mujdei de usturoi si cu 3 oua prajite cu branza rasa pe deasupra, si mamaliga in loc de paine si un suc acidulat in loc de apa. La noi sucurile acidulate sunt sanatoase fiindca se prepara foarte usor. Esenta de fructe in apa minerala naturala. Si se indulceste cu miere de albine. Esenta de fructe e acea zeama care iese dupa ce dai fructele prin storcator.
Sus In jos
Laia
Founder
Founder
Laia

Numarul mesajelor : 10625
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: In varful muntelui   In varful muntelui - Pagina 10 Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 8:21 pm

-Stiu asta, si la noi se fac astfel de sucuri, adica din esente.
Sus In jos
https://anime-stars.all-up.com
Invader Lamu
Top Poster
Top Poster
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: In varful muntelui   In varful muntelui - Pagina 10 Icon_minitimeMar Iun 29, 2010 6:45 pm

-Scuze ca schimb subiectul dar mi-am amintit ca nu ti-am spus ceva despre comisiile noastre. Exista 3 departamente numite Directii Generale. Directia Generala pentru Justitie Libertate si Securitate, Directia Generala pentru Presa si Directia Generala pentru Interne si Externe. Fiecare Directie Generala se ocupa cu mai multe probleme. Diregtia Generala pentru Justiitie Libertate si Securitate controleaza Justitia, Politia si Organizatia Drepturilor Oni. Directia Generala pentru Presa controleaza tot ce inseamna Mass Media chiar si internetul. Iar Directia Generala pentru Interne si Externe controleaza Turismul, apararea, schimburile de resurse intre planete si altele. Cele 3 departamente sunt conduse de Comandamentul Galactic al carui sef e Vrillon. Iar Comandamentul Galactic e subordonat Federatiei a carui presedinte e Maximus.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In varful muntelui   In varful muntelui - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

In varful muntelui
Sus 
Pagina 10 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Orasul :: Muntele-
Mergi direct la: