***AnImE StArS***
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

***AnImE StArS***

Un forum anime plin de distractii

AcasaWelcomeUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Yume

Yume

Numarul mesajelor : 43
Varsta : 29
Localizare : secret place...my anime world
Data de inscriere : 21/04/2009

Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Empty
MesajSubiect: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:20 am

Heya...numele meu e Mirela...Mire pentru prieteni...sunt din Aiud*boring city*...asa ce sa mai zic..a da...imi plac mult anime-urile cum ar fi:
Bleach
Naruto
Gravtitation
Kaleido Star
Paradise Kiss
FMP
FMP?Fumoffu
HellGirl
Mew-Mew Power
FMA si lista ar putea continua...
Ei bine..personajul meu preferat masculin este Ichigo din Bleach...imi place foarte mult...
Personajul feminin este Rukia...Yoruichi tot din Bleach si Sora din Kaleido Star si mai multe...dar acestea sunt principalele...
Asa... muzica pe care o ascult:
-J-rock
-Rock
-Pop(rar ^^)
-Hip-hop...
Filme: imi plac cele horror..dar si comediile...imi place sa rad...
Carti: nu prea citesc..prefer sa fac altceva..sau mai citesc fic-uri
Ce imi place sa fac: sa desenez...sa ma dau cu rolele, cu bicicleta,cu skatu'...sa pictez icoane...sa navighez pe net...sa ascult muzica.
Cateva lucruri despre mine: Sunt o fire prietenoasa, amabila, sufletista, de incredere, impulsiva...desi am invatat sa ma mai calmez..cred...oricum prefer in ultimu' timp sa nu ma mai arat^^...Sunt desteapta..desi urasc scoala am note bune si merg la olimpiadeT^T nu prea imi plac...oricum daca as avea puteri i-as da FOCCCC!!!
Imi ajut prietenii la nevoie...pot fi o prietena, dar si o dusmanca pe cinste. Cand ma enervez ar fi bine sa nu-mi stea nimeni in cale..*si asta nu o zis-o je...ci prietenii care ma cunosc si care m-o vazut nervoasa...^^*
Now..i hate: sa fiu mintita...sa se profite de mine, dar de obicei imi dau seama mai devreme sau mai tarziu^^", sa fiu copiata. Nu-mi plac prieteni falsi..prefer unul singur, dar adevarat...
Cam atat despre mine...daca mai aveti intrebari nu ezitati sa puneti...
Sus In jos
http://anime4ever.wikiforum.ro
Chou

Chou

Numarul mesajelor : 60
Data de inscriere : 18/04/2009

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:22 am

bine ca ne cunoastem ca mi-e lene sa citesc atata..deci sa incep cu :welcome,happy posting and have fun Smile si...sorry s-a cam terminat sampania Smile) d-l iepurila e de vina Smile))

Ultima editare efectuata de catre Maiko Chou in Mar Apr 21, 2009 6:27 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:24 am

Smile) sa vezi ce va pati d-l iepurila Smile)...
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:25 am

mie imi spui da' cred ca mai intai trebuie sa mi-o dea inapoi Smile) si apoi va pati ce va pati Twisted Evil))
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:29 am

da...intai ne`o da..si dupaia Bye-bye..mister bunny!! Twisted Evil
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:30 am

Yep si ti-am spus ca daca vrei ma ajuti si tu sa o iau inapoi Smile)
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:31 am

I'll help you with pleasure!!Very Happy
Sus In jos
Akira

Akira

Numarul mesajelor : 159
Data de inscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 3:30 pm

Welcome here , Yume!Heh voi vorbiti cumva de vreun confrate de-al meu?Doh imi faceti pofta de sampanie.Etto sper sa-ti placa aici si sa te distrezi!Happy posting!
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 6:38 pm

Mda un fel de confrate :<_z: si daca vrei cand o recuperez te sevesc si pe tine Laughing daca mai ramane Smile)

Ultima editare efectuata de catre Chou in Mar Apr 21, 2009 10:05 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:04 pm

Bine zis..Chou..daca mai ramane Very HappySmile)
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:07 pm

Poi doar o gura am luat si eu(sincera sa fie era foarte buna Smile)...si mi-a furat-o ala...
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:09 pm

daca as fi fiost in locu' tau i`as fi luat`o...mai ales daca zici ca era buna Very Happy
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:10 pm

Mda norocu' lui ca il stiu de multi ani si ca este mai inalt Smile)ca altfel se trezea deja imbaiat in sampanie Smile)
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:14 pm

Aha..era funny daca il imbaiai in sampanie..dar eu i`as fi turnat o galeata de apa rece in cap Very Happy
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:15 pm

Nu gaseam galeata=))...poate se trezea si el dupa ce a facut atunci Smile)
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:19 pm

data viitoare tine o galeata in apropierea ta cand mai esti cu el Smile)
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:21 pm

poi sa stii ca as ao sa fac si o sa pun si apa in sticla daca mai face ceva Smile)
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:24 pm

mda..poti sa stii ca asa sa faci Very Happy
Sus In jos
Chou

Chou

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:29 pm

O sa fiu pregatita data viitoare Razz:)) pentru orice ar face >.<
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 7:31 pm

da..asa sa faci...Very Happy
Sus In jos
Akira

Akira

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 11:34 pm

Puteti termian cu offtopicul? Suspect Sau s-a facut chat la aceasta sectiune si nu stiu eu? Suspect
Sus In jos
Yume

Yume

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMier Apr 22, 2009 12:28 am

da...oricum nu mai scriam Very Happy...
Sus In jos
Akira

Akira

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitimeMar Aug 25, 2009 4:28 pm

Topic Inchis!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^   Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^ Icon_minitime

Sus In jos

Faceti locc!! Aterizeaza jee!!^^
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Eliberati pista!!!Funki_Punki aterizeaza!!
» Hey,Poto aterizeaza de pe planeta nebuniilor.Facati looooc va roooooog

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***AnImE StArS*** :: Administrare :: Welcome :: Topicuri ale userilor mai vechi-
Mergi direct la: